EXCLUSIV! Rezultatele primului sondaj profesionist privind alegerile la Primărie
Foto: Foto-montaj: Bogdan Codrescu

EXCLUSIV! Rezultatele primului sondaj profesionist privind alegerile la Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicuşor Ciumacenco şi Marius Stan sunt la egalitate în primul sondaj independent realizat de studenţi – 41,5 la sută în opţiunile de vot ale gălăţenilor * Tot în municipiul Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa este marele favorit la preşedinţia judeţului, cu aproape 40 de procente înaintea lui Eugen Chebac


Pe frontul alegerilor locale de care ne mai despart doar 17 zile, Galaţiul s-a rupt în două. Jumătate îl vrea primar pe independentul Nicuşor Ciumacenco, cealaltă jumătate pe candidatul USL Marius Stan. Restul de zece pretendenţi înscrişi în cursa pentru fotoliul de edil al Galaţiului par să nu mai conteze. Acestea sunt concluziile sondajului apolitic întocmit de Asociaţia Sens pentru dezvoltare socială, în colaborare cu studenţi de la Universitatea „Dunărea de Jos”.

Sondajul a fost realizat prin colaborarea Asociaţiei Sens pentru dezvoltare socială cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, ambele apolitice, în perioada 13-20 mai 2012, pe 1.179 de persoane, are o marjă de eroare de plus minus trei la sută şi un nivel de încredere de 95 la sută. Concret, studenţii de la departamentul de sociologie, anul II, precum şi voluntari din cadrul Asociaţiei Sens, coordonaţi de Iulian Grigoriu, doctor în ştiinţe umaniste, au făcut acest exerciţiu deschis. Au bătut din uşă în uşă şi i-au întrebat pe gălăţeni pe cine aleg ca primar al Galaţiului. Prima realitate a fost dezinteresul cetăţenilor faţă de alegerile din 10 iunie. Dar după 1.179 de răspunsuri, rezultatul a fost surprinzător pentru toţi: independentul Nicuşor Ciumacenco şi Marius Stan din partea USL se află la perfectă egalitate: 41,5 la sută. Sub cei doi se trage practic linie: Marius Necula (APP) e preferat de 8,5 la sută dintre gălăţeni, Constantin Ene (PP-DD) de 2,7 la sută, iar Constantin Telegan (PFC) de 2 la sută. Restul abia apucă un procent.

Bacalbaşa conduce detaşat

În cadrul aceluiaşi sondaj, cei peste o mie de gălăţeni au fost întrebaţi şi pe cine aleg ca preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi. Candidatul USL, Nicolae Bacalbaşa, s-a detaşat net cu 63,6 la sută din voturi, la o distanţă de aproape 40 de procente de candidatul APP Eugen Chebac. Următorul în topul preferinţelor gălăţenilor este candidatul PP-DD Alexandru Teodorescu (3,3 la sută), restul nici nu mai contează.

 

În privinţa şefiei CJ, e clar că mediul rural va avea cuvântul final. Dar în bătălia pentru primăria Galaţiului e greu de crezut că situaţia se mai poate schimba semnificativ! Egalitatea de şanse dintre Stan şi Ciumacenco înseamnă un singur lucru: cel care va şti să îşi folosească timpul de campanie rămas aşa cum trebuie, va ieşi învingător. Dacă nu, e cazul să ne pregătim de balotaj şi implicit de un al doilea tur de scrutin la Primărie, pe 24 iunie.

Absenteismul ameninţă urnele

Aproximativ 30 de studenţi şi voluntari ai Asociaţiei Sens s-au implicat în realizarea sondajului printre gălăţeni. Uşile închise în nas şi refuzul gălăţenilor de a răspunde înseamnă un grad mare de dezinteres faţă de scrutinul din 10 iunie. Coordonatorul acestui exerciţiu, Iulian Grigoriu, doctor în ştiinţe umaniste, se aşteaptă ca la vot să se prezinte circa jumătate dintre cei cu drept de vot.

Cine este Asociaţia Sens?

Potrivit preşedintelui Codrin Smirnov, Asociaţia Sens, proaspăt înfiinţată, se află la prima acţiune de anvergură - sondajul făcut printre gălăţeni. "Asociaţia caută să contribuie prin asemenea acţiuni la reducerea absenteismului şi la conştientizarea populaţiei gălăţene că votul liber şi democraţia sunt drepturi câştigate cu sacrificii şi trebuie onorate", spune Smirnov.

 

Citit 10062 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2012 09:29

122 comentarii

 • postat de Independent
  Joi, 07 Iunie 2012 22:56
  Nicusor Ciumacenco merita sa fie primar! Impreuna cu echipa sa. Eu as vota toata echipa domnului Ciumacenco...insa fiind obligat sa votez o singura persoana, il voi vota pe domnul Tache Bocaniala.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ele
  Luni, 04 Iunie 2012 18:02
  Papadopol Alexandra Str. Albatros nr. 10, bl N5.
  Este bunica lui Nicusor Ciumacenco.

  In termenul prevazut de lege NU a depus documente pentru a fi retrocedat pamantul care a fost preluat de stat si totusi a primit prin:
  Dispozitie de Primar nr. 3856/SR/5.05.2010, 1762 metri patrati de teren, str. Nicolae Mantu nr 69 (pe drumul de centura zona Bila 2), care a fost urgent vandut catre SC EUROMANT SRL (administrator – actionar unic Iacomi Manuela) care ulterior a vandut o suprafata mai mare catre LIDL.

  Toate astea in conditiile in care sute de galateni asteapta de ani de zile pentru a fi despagubiti in natura pentru abuzurile din perioada de pana in 1989.

  Considerand ca a fost prea putin pentru bunica sa, la toate astea s-a mai adaugat o suprafata de 500 metri tot pentru Papadopol Alexandra, pentru str. Regiment 11 Siret nr. 37E, teren de sub constructia familiei Ciumacenco si pentru care avea contract de concesiune care a fost realizat in 2012.

  Eu si ai mei NU alegem pe Ciumacenco!
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 29 Mai 2012 17:07
  Nicu Ciumacenco promite ca ne va demola balcoane.
  Pai ce Galatiul nu are alte probleme?
  Nu vom permite sa se atinga de balcoane.
  Muncesc la combinat de cand ma stiu si nu am mare lucru.
  Am un apartament unde locuiesc cu toata familia.
  Ciumacenco sa nu puna mana pe balcoane!
  De fapt, tradatorul va ramane tradator.
  Cum a tradat partidul, asa ne va trada si pe noi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vladut
  Luni, 28 Mai 2012 18:24
  Votati Ciumacenco (Dumitru Nicolae) daca vreti in continuare apa rece pe teava de apa calda, la 460.000 metrul cub.
  Votati Ciumacenco daca vreti sa platiti in continuare la ISTA caldura cat pentru tot blocul. Votati Ciumacenco daca vreti sa fiti muscati de caini, tocmai acum, cand s-au terminat toate vaccinurile antirabice din judet.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Costi
  Luni, 28 Mai 2012 18:00
  Cine e Ciumacenco? N-am auzit de el pana acum cateva luni. De unde a adunat atatia simpatizanti? Daca voi veti vota acest individ doar pentru ca e "garantat de Dumitru Nicolae" atunci va meritati soarta. Nu prea mai este timp pana la alegeri, dar totusi va invit sa vizitati si alte orase din tara, inainte de a considera ca Dumitru Nicolae ne-a adus pe cele mai inalte culmi ale prosperitatii.
  Ce a insemnat Galatiul ultimilor ani: parcari distruse pentru ca un smecher sa-si faca un garaj in mijloc, unde-si tina muraturile, strazi astfaltate aiurea (Strazile Traian si Balcescu asfaltate de 3 ori intr-un an, in zona centrului, pentru ca dupa prima asfaltare si-au dat seama ca au uitat sa repare tevile, etc), orasul nostru este negru pe Google Maps dar nicio amenda nu merge catre combinat, cainii umbla in haite imense, bicicletele sunt interzise pe majoritatea strazilor(cu amenzi), in timp ce in toata lumea sunt recomandate, etc. Daca vreti sa continuam tot asa, atunci votati ciumacenco.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Luni, 28 Mai 2012 12:18
  USL are oamenii cei mai bine pregatiti si sunt singurii care ne pot scoate din marasmul in care ne aflam.
  USL dispune de solutii concrete , adevarate pentru ca galatenii sa vada schimbarea in bine. Sunt singurii care tin cu oamenii.

  acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare
  0
  0
  Raportează
 • postat de Andrei
  Luni, 28 Mai 2012 12:13
  Intoxicare, intoxicare, intoxicare PDL-UNPR nu va mai salveaza nici D-zeu . Votati si sperati in USL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pentru poppel..... nitel
  Duminică, 27 Mai 2012 21:50
  Eu , poppel, las mostenire urmasilor mei ,
  agramatismele, pupinc-rismele, IQ lesinat, fanfaronada,
  Iar pentru prietenii mei inca o bere la terasa cartierului.
  Pentru idolul meu m, stan inca 2-3 echipe de fotbal sa-i fie cu folos,
  Pentru prietenasii uslisti doar lacrimi.

  Tu cititorule, daca esti poppel,
  De-acum am sa te ignor !
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Sâmbătă, 26 Mai 2012 23:59
  Domnilor,maica-mea va vota cum va crede de cuviinta,n-o sa-i spun eu cum,n-am curaj,ca mi-o iau pe cocoasa.
  N-o sa-mi pierd timpul pentru a-mi convinge familia ori prieteni,clienti,amici,cunostinte,membrii ai-Asociatia POPPEL& ALBA REVOLUTIE DE KATIFEA sa voteze cu X sau cu Y,le-am raspuns doar la intrebarea?,
  -Dom''POPPEL?,noi astia mici si multi cu cine VOTAM?,
  cu cine vreti,cu cine simpatizati,cu cine credeti ca va face ceva pentru voi si orasul asta,asta-i tot ce le-am putut transmite.
  Da,dar D-stra cu cine votati?,sunt iara intrebat.
  Eu POPPEL votez mereu,intotdeauna,doar cu INVINGATORUL,asta-i raspunsul ce l-au primit.
  Apropo,de nu stiti,INVINGATOR in cursa electorala ce se incheie in 10.06.2012 va fi MARIUS STAN.
  MARIUS STAN sustinut 100% de P.N.L.,80% DE P.S.D.,si de formatiunea politica a P.C.-lui doar 40-50%.
  20% dintre cei ce nu-l sustin pe M.S.membrii,simpatizanti P.S.D.
  50%dintre cei ce nu-l sustin pe M.S.membrii,simpatizanti P.C.
  Cele doua partide ce nu-l sustin in procentele mai sus aratate sunt acoperite de MASINA DE PARTID a P.S.D.-lui.
  Singura masina de PARTID ce nu-i batuta de 22 ani.
  Convins sunt de faptul ca MASINA de VOT a U.S.L..-lui nu va pierde startul si va trece linia de sosire primul,inaltand trofeul--functia de PRIMAR al orasului GALATI--
  GALATENII sunt buni,ingaduitori,rabdatori,harnici,intelegatori,intelepti,frumosi,deci?, nu-i poti banui c-ar fi nestiutori in ale viitorului,prin urmare vor vota cu si pentru VIITOR.
  Unul dintre cei mai mari critici al viitorului Primar voi fi eu POPPEL,asa ca?,Domnule MARIUS STAN sunt cu ochii pe dumneata,grija MARE.
  Am iesit in strada si-n 1989 la TIMISOARA,BUCURESTI,GALATI strigand Jos CEAUSESCU.
  Am iesit in strada din 14.01.2012 strgand Jos Guvernul BOC,Jos BASESCU,
  de va fi nevoie si noul Guvern,noul PRIMAR nu-si vor face treaba vom fi iara in strada.
  Pana atunci Domnule MARIUS STAN aveti votul meu,al lui POPPEL si a cel putin 80-90% din cei ce ma cunosc.
  Hai va PUP.POPPEL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mufi
  Sâmbătă, 26 Mai 2012 12:36
  Eu nu am auzit de d-l Ciumacenco pana a inceput campania.
  Am aflat ca d-l respectiv s-a ocupat de urbanism pana acum.
  Va place cum arata orasul? Veniti prin micro 40 sa vedeti loc de joaca langa ghena de gunoi ( in spate la Flacara) cand era foarte simplu sa desfiinteze 2-3 garaje si sa mute aceea ghena. Dar de interese, interese...
  Veniti in piata din 39 sa vedeti, piata in constructie, care ocoleste cladirile suspusilor iar locul de joaca este flancat de baruri care in mod normal trebuiau sa dispara.
  In cartierul dvs este altfel?
  Faleza, mandria Galatiului, a inceput sa semene cu un bazar, lucrarile din Tiglina 1 par sa nu se mai termine niciodata iar in parculetul aferent daca mai faci un WC public modern dispare cu tot sufocat de chioscuri cu pretentii ce magazine de lux. In acesti ani in Galati nu s-a construit un mall din cauza intereselor imobiliare ale "afaceristilor" locali. Si exemplele pot fi multe despre realizarile acestui om care s-a ocupat de urbanism. Fapte d-lor nu vorbe, asta vrea lumea de la voi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Basil
  Vineri, 25 Mai 2012 22:57
  Intre metalurgia ''otelului oxidabil'' si MEDICINA HATIEGANU este aceeasi distanta ca de la Dunarea de Jos la Capul Bunei Sperante.SUCCES VIITORULUI PRIMAR CU STUDII LA CLUJ.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mama mare
  Vineri, 25 Mai 2012 18:36
  DRAGI GALATENI!
  In acesta poza este reprezentat exact cum vor lucra cei doi pt galati
  dentistul- va sta cu maine in san
  fortbalistul- va rezolva toate probleme de la telefon- el fiind mai mult plecat
  deci dintre doua rele sper sa-l algeti pe cel mai putin rau.
  0
  0
  Raportează
 • postat de catalin
  Vineri, 25 Mai 2012 18:17
  oameni buni,sa lasam fotbalistul cu ale lui,orasul acesta are nevoie de un primar tanar de perspectiva,un primar care sa inteleaga nevoile comunitatii.Domnul Stan cat timp a fost in comisia de buget-finante nu cred ca a avut cinestie ce idei asa ca si el poate fi invinovatit de starea actuala a orasului nu doar Cimacenco.Acesta din urma macar este tanar
  0
  0
  Raportează
 • postat de Rhythmsdevine
  Vineri, 25 Mai 2012 13:38
  Ce sa caute Marius G.Necula la primarie sa se duca sa bage capul in nisip ca strutul asa cum a facut de fiecare data adica nimic pentru orasul Galati numai numele si te duce cu gandul ca iti" fura ,vinde iluzii "totul o persoana lipsita de caracter mai aveam putin anul trecut si inghetam in case daca era dupa MGN imi este scarba sa ii pronunt numele se ascunde dupa alta sigla CA SA PROSTEASCA LUMEA asa cum face de fiecare data ii doresc sa ia sub 1% si el si alianta aia mincinoasa din care face parte, auzi tu APP =PDL ca sa stie lumea de fapt cine ii un fel de: Dinu Paturica al zilelor noastre el si alianta din care fac parte acolitii lui ceilalti sunt niste noname-uri in afara de cei doi totusi am o intrebare : Ihht da eu cu cine votez stimabililor??ma voi hotari pe cine votez pe data de 10 iunie dintre cei 2(doi)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Daria
  Vineri, 25 Mai 2012 10:20
  Cum poti pune un om ca Bacalbasa la CJ cand el nu stie decat sa faca glume si sa ingrijeasca cainii. Mai oameni buni treziti-va... Vreti sa fiti anesteziati? sau sa muriti de batranete. Un om asemenea lui care nu are curaj sa iasa in public sa vorbeasca cu lumea, ii e frica de confruntare? Si Marius Stan care abea stie fotbalul dapoi sa conduca o primarie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Luminita
  Vineri, 25 Mai 2012 09:21
  Stan nu e in stare sa faca nimic. S-a vazut. Cum sa ne dam pe mana lui? Bacalbasa, un fricos care se ascunde de oameni. Cine sa creada aceste sondaje?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Vineri, 25 Mai 2012 09:17
  Am vazut de ce e in stare Bacalbasa. S-a speriat de o emisiune televizata, el care iubea sa apara la televizor. Atunci, cum sa votezi un asemenea om?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Virgil
  Vineri, 25 Mai 2012 09:02
  Un tandem perfect- Ciumacenco- Chebac. Oameni responsabili, care stiu cum sa gospodareasca resursele. Avem nevoie de oameni ca ei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mimi
  Vineri, 25 Mai 2012 08:54
  Cine are incredere in sondaje? Aproape intotdeauna rezultatele au fost invers decat cele anuntate. Asa ca nu va bucurati prea tare cei care sustineti tradatorii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mama lui POPPEL
  Vineri, 25 Mai 2012 08:28
  Bai gata, nu mai suport imi vine sa vomit cand va aud ca vreti sa schimbati pe cei din primarie adica psd,pnl,pc cu USL...adica psd,pnl,pc si ma gandesc eu ori sunteti perversi,ori sunteti prosti eu voi vota schimbarea adica TELEGAN.,ca doar nu am sa votez cu un retardat mintal ca ciumi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Este clar,cine a fost nu mai trebuie să fie pentru că trăiesc în acest oraș și sunt foarte nemulțumit.
  Vineri, 25 Mai 2012 00:06
  Pentru că nu-mi place ce am ,,mâncat'' timp de 22 de ani sigur nu voi vota cu cei ce au prins Primăria la conducere chiar dacă se ascund după un ,,titlu'' de independent.Deci pentru a ,,mânca'' altceva,voi vota altceva pentru că până azi totul a mers prost deci îi voi penaliza.Prefer pe Stan și pe Bacalbașa pentru că sunt noi,unul a gestionat bine Clubul Oțelul,deci manager bun chiar în criză,iar Bacalbașa măcar are educație și știe istoria orașului,cu fiecare străduță veche având origini vechi gălățene,spun eu,originale,deci cu inimă pentru oraș.Este o părere personală.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Este clar,cine a fost nu mai trebuie să fie pentru că trăiesc în acest oraș și sunt foarte nemulțumit.
  Vineri, 25 Mai 2012 00:05
  Pentru că nu-mi place ce am ,,mâncat'' timp de 22 de ani sigur nu voi vota cu cei ce au prins Primăria la conducere chiar dacă se ascund după un ,,titlu'' de independent.Deci pentru a ,,mânca'' altceva,voi vota altceva pentru că până azi totul a mers prost deci îi voi penaliza.Prefer pe Stan și pe Bacalbașa pentru că sunt noi,unul a gestionat bine Clubul Oțelul,deci manager bun chiar în criză,iar Bacalbașa măcar are educație și știe istoria orașului,cu fiecare străduță veche având origini vechi gălățene,spun eu,originale,deci cu inimă pentru oraș.Este o părere personală.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Este clar,cine a fost nu mai trebuie să fie pentru că trăiesc în acest oraș și sunt foarte nemulțumit.
  Vineri, 25 Mai 2012 00:04
  Pentru că nu-mi place ce am ,,mâncat'' timp de 22 de ani sigur nu voi vota cu cei ce au prins Primăria la conducere chiar dacă se ascund după un ,,titlu'' de independent.Deci pentru a ,,mânca'' altceva,voi vota altceva pentru că până azi totul a mers prost deci îi voi penaliza.Prefer pe Stan și pe Bacalbașa pentru că sunt noi,unul a gestionat bine Clubul Oțelul,deci manager bun chiar în criză,iar Bacalbașa măcar are educație și știe istoria orașului,cu fiecare străduță veche având origini vechi gălățene,spun eu,originale,deci cu inimă pentru oraș.Este o părere personală.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Daniel
  Joi, 24 Mai 2012 23:17
  Oameni buni, CIUMAcenco cred ca a demonstrat cat de "capabil" si "competent" este la administratia publica, iar domnul Stan sa ramana la echipa de fotbal ca poate mai trage o sfoara pentru o cupa europeana la anul. Stan nu a venit la confruntare pentru ca nu are nimic de spus si punct, e cel mai clar exemplu, NU SE PRICEPE LA POLITICA, pacat ca multi dintre voi nu ati fost la sedintele de consiliul local sa-l fi vazut pe Stan ce fel statea in scaun si nu facea nimic. Trebuie o schimbare pana la urma ca altfel o sa ne mutat cu totii la Braila pana in 2016, mare pacat. Nu trebuie sa stam in casa in ziua votului, trebuie sa iesim toti la vot chiar si cei nemultumiti sau nehotarati. Marius Necula cel mai competent pentru primaria Galati !
  0
  0
  Raportează
 • postat de ANDREI
  Joi, 24 Mai 2012 22:13
  De ce nu-l vreti pe Telegan la Primarie? Mai Poppel m-ai invata sa scrii si sa vb romaneste...Sa te f.t POPPEL
  0
  0
  Raportează
 • postat de andrei
  Joi, 24 Mai 2012 22:05
  Domnule POPPEL M-AI INVATA SA SCRII ROMANESTE!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alexa
  Joi, 24 Mai 2012 21:55
  hmmm curios ... stau si ma intreb oare cat de adevarate sunt aceste sondaje???
  0
  0
  Raportează
 • postat de iulian
  Joi, 24 Mai 2012 21:31
  O minciuna de sondaj..Cum sa fie Bacalbasa in fata lui Chebac? Galatenii nu isi doresc un bufon ca Bacalbasa la conducere.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Diana
  Joi, 24 Mai 2012 20:45
  Ce spectacol ieftin. Unde a disparut Bacalbasa? La teatru poate, cu figura sa de bufon. Pe unde o fi Stan? Oricum, nu avem nevoie de ei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fatarnicu
  Joi, 24 Mai 2012 20:26
  Hai sa va dau bomba, Ciumacenco este sustinut de PDL si are adeziune in alb semnata la acest partid.
  Daca nu ma credeti va dau urmatoarele indicii:
  1.Ciumacenco il sustine pe Chebac la judet
  2.Marius necula nu a dat niciodata in Ciumacenco si nici nu se agita prea mult in campanie.
  3.La sumele cheltuite de Ciumacenco se vede de la o posta ca are in spate un partid
  4.RDS-ul care la pupat un c...r atata pe Ciumacenco a fost adus la Galati de PDL si este al PDL-ului via Basescu cine cunoaste problema.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vidic
  Joi, 24 Mai 2012 20:01
  @portofel.. Are de la noi ca doar a fost 4 ani vice la primarie.. Si oamenii il voteaza ca, chiorii..
  0
  0
  Raportează
 • postat de george
  Joi, 24 Mai 2012 19:58
  Ciumacenco s-a facut de ras aseara la dezbatere. Dupa ce am vazut aseara mie imi aduce putin a Mircea Geoana.. oi fi iesit tu din PSD dar tot "prostanac" ai ramas.. si ai si tu "tatuca" ta.. pe stimatul si distinsul domn Nicolae care, saracul, mai vrea si el un mandat la primarie dar e milos si-ti da si tie un os de lins..
  0
  0
  Raportează
 • postat de bodo
  Joi, 24 Mai 2012 19:54
  Ciuma a zis ca a demisionat din functia de vice-primar al Galatiului, ceea ce este normal potrivit legii..
  Atunci de ce numele si stampila dansului figureaza pe mai multe acte recente ale primariei?
  0
  0
  Raportează
 • postat de vladut
  Joi, 24 Mai 2012 19:53
  apai daca dupa 20 de ani de conducere comunista in oras tot nu ne'am dat seama care ne sunt valorile.. e grav.. oameni buni voi chiar nu vedeti ca Ciumacenco si Stan sunt papusile USL???
  0
  0
  Raportează
 • postat de marian
  Joi, 24 Mai 2012 19:13
  atat primaria cat si consiliul judetului au nevoie la conducere de persoane pricepute si care pus interesul nostru, al oamenilor..inaintea interesului politic
  eu personal doresc sa iasa domnul Chebac...si nu Bacalbasa care e capabil sa minta cu nerusinare numai sa nu apara la tv...
  mult succes domnule Chebac...si sa dea Dumnezeu ca sondajele acestea sa nu se realizeze
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un simplu votant
  Joi, 24 Mai 2012 19:08
  Observ ca au priza mai mult cei care fac galagie si scuipa in altii. De aceea il apreciez mult pe Chebac care se prezinta in fata electoratului ca un politician adevarat, cu realizarile sale, cu ceea ce vrea sa faca pe viitor, fara inflorituri . Mai avem mult pana sa votam oamenii adevarati si nu mascaricii. Un vot de la mine domnule CHEBAC !
  0
  0
  Raportează
 • postat de JOS BACALBASA
  Joi, 24 Mai 2012 19:03
  LOGIC ESTE CA DUPA 20 ANI DE JUDET ROSU SI DE ORAS ROSU, SA INCERCAM SI ALTA RETETA, CA POATE NE VA FI SI ,BINE, AJUNGE CAT AU FACUT JOCURI SI AU TRAS SFORI NICA SI SAGHIAN IN JUDETUL ASTA. ASTEPTAM CU INTERES SA APARA IAR SAGHIAN BATUT CA IN 2008 SI SA POVESTEASCA SARACU CUM ALUAT EL BATAIE SI SA NE INDUIOSEZE SA MAI VOTAM PSD ODATA, PSD CEL OROPSIT.......
  0
  0
  Raportează
 • postat de alina
  Joi, 24 Mai 2012 18:55
  atat domnul mariu stan cat si bufonul de bacalbasa nu au avut curaj sa dea ochii cu noi aseara la tv...oare de judet vor avea grija tot asa?
  nu au ce cauta astfel de oameni sa ne conduca...vrem oameni de cuvant la conducerea orasului!!
  bacalbasa sa isi vada de spitalul lui..ca nici de ala nu e in stare sa se ocupe
  0
  0
  Raportează
 • postat de Poppel
  Joi, 24 Mai 2012 18:52
  Daca Necula va face noul stadion promis de Stan nu mai votez USL , am sa il votez pe Ciumacenco
  Va rog daca tineti la mine , voi rudele mele in numar de cateva sute care votati la comanda mea , applicati stampila pe Ciumacenco .
  Hai va pup Poppel !
  0
  0
  Raportează
 • postat de krina
  Joi, 24 Mai 2012 18:42
  sondaj profesionist??sa fim seriosi??
  galatenii chiar vor sa fie condusi de un bufon care habar nu are cu ce se mananca politica??
  avem nevoie in continuare de chebac la consiliul judetean...el face nu doar promite
  0
  0
  Raportează
 • postat de STIRE BOMBA
  Joi, 24 Mai 2012 18:19
  Necula il sustine pe Stan intrucat i s-a promis ca prin mama lui Necula se va construi noul stadion .
  Anuntati rudele , prietenii , cunostintele despre aceasta megaescrocherie .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Darius
  Joi, 24 Mai 2012 17:21
  cum naiba are turnatorul ala de bacalbasa peste 60%?!?! nu mai aruncati atatea date si sondaje false.
  0
  0
  Raportează
 • postat de portofel
  Joi, 24 Mai 2012 16:52
  ciumi, te-a facut Necula zdrente aseara ! aveai si lacrimi in ochi. iti mai trebuie politica ?! de unde ai bani ptr atatea afise , ptr plata zilnica a celor 50-60 de oameni care alearga de la un capat in altul al orasului ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de VIATA NE-LIBERA
  Joi, 24 Mai 2012 16:48
  ARTICOL SCRIS LA COMANDA .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vitamina (cine) Ce (cum) ?
  Joi, 24 Mai 2012 16:44
  ...sa te nasti in fotbal si sa iesi la pensie din politica -inteleg , dar sa iesi la pensie doctor si sa mori in politica ,este o razbunare a ursitoarelor ...cu ozonoterapie .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Joi, 24 Mai 2012 16:26
  Daca e sa judecam la rece, nici Ciumacenco si nici Marius Stan n-au excelat in functiile pe care le-au detinut in adm. publica locala. Cate initiative legislative, transpuse in HCL, pe plan local a avut Stan si de cate ori l-am vazut la posturile locale TV sustinandu-si ideile si luptandu-se pentru ele ? De altfel, nici Ciumacenco, in calitatea sa de Viceprimar cu drepturi depline, date de Nicolae, mare branza n-a facut pentru urbea noastra. In afara de o demolare cu cantec, cateva dughene din tabla ruginita scoase de pe trotuar...cam atat a fost. Iar in calitatea sa de sef al Comisiei de Urbanism, a fost ca si inexistent si datorita prostiei PSD-ului de a-l numi in aceasta functie, neavand finalizat nici macar un banal curs de desen tehnic. Pe de alta parte, poate ar fi mai bine sa nu mai credem in povesti gen "alt oras, super stadion, super mall" si alte asemenea sloganuri electorale, deoarece stim cu totii, din experienta, ca dupa instalarea in fotoliul de Primar, acestea vor deveni microscopice. Preferam "aeroport si pod peste Dunare", ca ma obisnuisem cu ele.
  Motivul principal pentru care Nicolae a fost ales, a fost acela ca era un personaj arhicunoscut, fost director al SIDEX, si daca stii sa manageriezi un colos industrial, o Primarie de administrat, e o banalitate. Insa, realitatea a fost cu totul alta, iar acel super-manager a adus orasul acesta asa cum arata astazi. Si cu siguranta ca nimeni n-ar mai dori sa repete o astfel de experienta inca 4 ani. De altfel, mai cunoastem ca PSD Galati, cu greu a inghitit hotararea dintre Ponta si Antonescu, de a-l numi candidat la Primarie pe Marius Stan. Nu degeaba, Nicolae ii daduse mana libera lui Ciumacenco, sa devina cunoscut si sa invete "meseria" de Primar. Existau ceva planuri, care insa s-au spulberat. Iar acum se incearca sa se salveze ce a mai ramas, iar "independentul" Ciumacenco poate deveni un Oprescu de provincie. Si poate ne gandim mai departe, la USL, care e o alianta impotriva naturii, deci cu siguranta ca se va sparge, iar atunci ne vom trezi cu un Consiliu Local rosu si un Primar galben.
  Ceea ce este intr-adevar penibil, e fala cu care candidatii se plimba alaturi de suitele lor prin oras, aplecandu-se la cea mai mica doleanta, intelegand din strafundurile sufletului lor greutatile prin care trec cei in varsta, aproape ca iti dau lacrimile de cata piosenie si mila exista in domniile lor. Preferam sa-i intalnesc in decursul anilor trecuti, prin piata, prin parcuri, pe Faleza, dandu-le buna ziua prin oras, comportandu-se ca niste oameni normali, simpli, ca locuitori ai acestui oras. Si atunci respectul meu fata de dansii ar fi fost maxim.
  0
  0
  Raportează
 • postat de zz-project
  Joi, 24 Mai 2012 16:06
  MAI POSTACILOR , SUNTETI RUPTI DE REALITATE !
  SCRIETI CE VISATI SAU CE VI SE COMANDA ?
  EU, DACA ASCULT DISCUTIILE DIN MICROBUZ SAU DINTR-UN MAGAZIN, SAU DE LA SERVICI, POT SA DAU UN REZULTAT DE BUN SIMT !
  CHEBAC= un presedinte CJG care tace si face;
  CIUMACENCO= un tanar care doreste sa lucreze dupa mintea lui si nu a PSDeilor .
  Pentru consilieri , inca nu s-au decis !
  Deci , mai luati pauza .
  0
  0
  Raportează
 • postat de nina
  Joi, 24 Mai 2012 16:00
  bufonul de Bacalbasa sa castige consiliul jedetului???? Pe ce planeta traim? Chiar trebuie sa facem din orasul nostru o ruina?
  0
  0
  Raportează
 • postat de gelu pompieru
  Joi, 24 Mai 2012 15:34
  CUM SA VOTATI UN OM BUN CARE VREA SA FURE...UN AVOCAT CARE NU ARE NICIO TREABA CU PRIMARIA CI DOAR CU FURACIUNILE DIN CADRUL AVOCATILOR...SAU CU O MINTE CARE STIE NUMAI FOTBAL. MARIUS STAN DA PETRECERI CU LAUTARI...CHIAR IERI LA BARUL CIN-CIN ERAU LAUTARII SI OAMENI AI USL-ULUI CARE DADEA BAUTURA GRATIS...ACEI OAMENI ERAU IMBRACATI SPECIFIC USL-ULUI CU VESTE SI SEPCI...RUSINE MARIUS STAN...VREA SA FURE VOTURILE PRIN ALCOOL...NU VREM BETIVI LA PRIMARIE...NU VREM UN STADION MARE...Dv VRETI ASTA PENTRU A PUTEA LUA MAI MULTI BANI...NOUA NU NE TREBUIE....OTELUL GALATI NU ARE PERFORMANTE EXCEPTIONALE...PENTRU A AVEA UN STADION EXCEPTIONAL...VREM STRAZI,CURATENIE,LOCURI DE JOACA PENTRU COPII,VREM CEEA CE NE TREBUIE....!!! RUSINE MARIUS STAN!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cristina emilia
  Joi, 24 Mai 2012 15:29
  VA ASIGUR CA NU E FACUT DE USL CI DE INDEPENDENTII LUI CIUMI, DE STRATEGUL RESMERITA!SI NU LA CHEBAC ERAU FOARTE MULTI!DACA ERAI OBIECTIV, DUPA PLECAREA CANDIDATILOR LA PRIMARIE S-A GOLIT PLATOUL.
  DE REMARCAT CA CIUMACENCO COPIL DE CASA MARCA DUMITRU NICOLAE A FOST UMILIT IN DIRECT
  FELICITARI NECULA MARIUS GERARD!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihnea
  Joi, 24 Mai 2012 15:10
  Aseara, Bacalbasa o fi cedat psihic cand a vazut cati sustinatori avea Chebac si de asta a avut "accidentul" si nu a mai putut ajunge la confruntare. Pe scurt, s-a facut de ras! :))
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionut66
  Joi, 24 Mai 2012 15:06
  Cred ca sondajul asta e facut de uslisti, Bacalbasa e un las si nu e in stare nici macar sa dea ochii cu noi, d'apoi sa aiba grija de un judet.
  0
  0
  Raportează
 • postat de daria
  Joi, 24 Mai 2012 14:51
  Cum oare Bacalbasa are asa multe voturi? Cine s-ar lasa la mana astuia?
  0
  0
  Raportează
 • postat de emi
  Joi, 24 Mai 2012 14:36
  Ce fel a tratat acest tanar si problema cainilor vagabonzi...!!!!!!!!!Sa i sterilizam!In 4 ani nu a avut timp
  NICUSOR :"MAI TAIE DIN ELE DA-LE DRACU!"
  STII VORBA AIA APROPO DE MASURILE PT CAINII COMUNITARI?:"NU MI E FRICA CA MA PENETREAZA , MI E FRICA CA MA MUSCA!"
  0
  0
  Raportează
 • postat de EU
  Joi, 24 Mai 2012 14:33
  ACEL O.N.G nou infiintat---apartine lui RESMERITA DORULET PRIETEN CU CIUMI, ERECTORUL LUI DE CAMPANIE, PRIETEN CU BOLDEA.....ACEL DORULET RESMERITA CARE SE VREA MANAGER CITY ALT FLORIN POPA
  0
  0
  Raportează
 • postat de cristina
  Joi, 24 Mai 2012 14:30
  @ Clauida N. Sigur ai vazut emisiunea?Sau esti atat de ingusta la minte si nu ai inteles ca CIUMI a fost umilit?!
  Cand i s a spus sa sustina o acuzatie pentru a fi dat in judecata de cele afirmate a lasat capul in jos ci a tacut!?
  El ca si GURU (ce omoara arici cu .urul- Dumitru Nicolae).
  Nu a sustinut logic, tehnic niciun proiect.In cei patru ani nu a facut nimic.
  E VARZAAAAA!L-A UMILIT NECULA MARIUS DIN VORBE.
  Iar atitudinea lui......nu tinuta, nu dictie....Totala ignoranta
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian Bumbaru
  Joi, 24 Mai 2012 14:28
  Se observa cu ochiu liber ca d-ul Bacalbasa o sa cistige la CJ. La primarie Ciumacenco inceraca sa pacaleasca electoratul PSD spunand ca el candideaza din partea Psd . El induce cu buna stiinta in eroare simpatizantii PSD pentru a obtine cit mai multe voturi cu putinta. Cat de independent esti pe bune D-le Ciumacenco? Cred ca mai corect este sa precizezi ca esti sustunut t de PDL si UNPR. Stiu ca asta nu o vei face niciodata ptr. ca cinstea si corectitudinea nu te caracterizeaza.

  Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de hehe
  Joi, 24 Mai 2012 14:23
  cum naiba sa-l votezi pe ciumacenco care a fost viceprimar atatia ani si vedem toti unde se afla orasul in momentul de fata. Asta nu inseamna ca marius stan e mai breaz. Cei care candideaza la primarie nu candideaza pentru binele orasului ci pentru binele lor si al gastilor care-i sustin. Dar repet cum sa-l votezi pe ciumacenco dupa ce a fost atatia ani in staff-ul care a condus orasul?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Clauida N.
  Joi, 24 Mai 2012 13:31
  Aseara , Marius stan nici macar nu a avut curajul sa vina sa-si infrunte contra-candidatii . Probabil deja s-a resemnat ca va pierde si de aceea a renuntat la batalie . Aseara cand candidatii se infruntau el era pitit cine stie pe unde , iar membrii PSD , venind si vazand ca sustinatorii lui Stan sunt fff putin in comparatie cu cei ai domnului Ciumacenco Nicusor , au preferat sa se retraga la un restaurant din Galati ( oare sa inchine in cinstea lui Ciumacenco , ca viitor primar ? :)))))))))) ) ....
  0
  0
  Raportează
 • postat de dana
  Joi, 24 Mai 2012 13:22
  cand doi se bat al treilea castiga! asa va fi si la primarie. Iar CJ nu va iesi Bacalbasa, nu are cum sa ne conduca el CJ... ar fi un dezastru. Mare atentie la vot!
  0
  0
  Raportează
 • postat de john
  Joi, 24 Mai 2012 13:17
  sondaj profesionist.....dar nu impartial :)
  0
  0
  Raportează
 • postat de matache
  Joi, 24 Mai 2012 13:14
  Intrebare : daca Stan isi ia lunar 30.000 de euro ca si presedinte la Otelul, care sunt adevaratele motive de vrea mortis la primarie, pe 1200 de euro? Ori primaria este o vaca mult prea grasa de muls, ori domnia sa este atat de altruist si se sacrifica pentru binele cetatenilor acestui oras. Dar cati politicieni de dupa 89 au avut asa un of pentru oamenii de rand? Cand nobila lor preocupare de dupa alegeri a fost si este perpetuarea afacerilor cu statul, spolierea banului public si interesul lor personal. Cine si cati oameni mai pot avea incredere in toate promisiunile mincinoase ale acestei lumi atat de pestrite a politicii romanesti?
  0
  0
  Raportează
 • postat de john
  Joi, 24 Mai 2012 13:12
  sondaj profesionist.....dar nu impartial :)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Joi, 24 Mai 2012 13:02
  Si iar prostimea voteaza cu psd-ul... suntem o uras fara coloana vertebrala... restul tarii nu este departe... cat despre conducere ... "numai bine!" pestacenco sau marius stan tot aia este - vedem rosu-n fata ca si pana acum!
  Poate o monarhie ne va mai salva sau un nazism modern si eficient... vise!
  Oricum nici un sistem de stat organizatoric inventat pana acum nu supravietuieste daca fura mai mult decat produc muritorii de rand... e simpla formula... iar rosii si portocalii mai ales au furat ptr 4-5 mandate intr-unul.
  Toti oamenii cu cap pe umeri ramasi inca aici abia asteapta sa paraseasca tara cat mai rapid... restul... sanatosi sa fie sa-si puna taxe intre ei bugetarii cu patronii si mafiotii (si parlamentarii inclusi)! pacat de pensionari si generatiile actuale.
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Joi, 24 Mai 2012 13:00
  Cu ce ne îmbie candidații la Primăria Municipiului Galați….. Care mai de care mai mall, port sau nedemolator, ori crescător de apometre… Vă voi prezenta măsurile propuse de ei, pentru salvarea Galațiului de la dezastru iminent!
  PROMISIUNI FĂRĂ ACOPERIRE, FĂRĂ ROST SAU IDIOȚENIE?

  1. Marius Stan, candidatul USL, vine cu o echipă expirată, pătată și plină de hoți. Ne promite „noul mall”, „noul stadion”, „noua primărie”, „noul Galați”.
  - Noul Mall = Centru comercial, unde se adună românii când nu au criză, pentru a privi un film 3D și pentru a cumpăra haine de 10 lei, la prețuri de 100 de ori mai mari….
  Un centru comercial nu își are rost în Galați, nu înaintea unor străzi, parcări, locuri de joacă sau investiții durabile, care să garanteze dezvoltarea pe termen lung a orașului, angajarea a cât mai mulți oameni, menținerea producției la cote ridicate, etc.
  - Noul Stadion = Stadion ce se vrea a avea 40.000 de locuri, standarde europene, categorie elite pentru găzduirea unor evenimente la scară mondială, gen meciuri de fotbal din cupele europene sau alte evenimente ce necesită spațiu pentru o audiență extremă.
  Acest stadion nu își are rostul deocamdată în Galați, deoarece în primul rând asistența la meciurile echipei Oțelul Galați nu sare de 6000 de spectatori la un meci de campionat cu un adversar modest, iar performanțele europene sunt rare. Întreținerea unui astfel de stadion va costa bugetul orașului, extrem de mulți bani, căci nu se vor organiza zilnic evenimente mondene, sau meciuri europene. O altă problemă este infrastructura României, care prin zona Galațiului lasă de dorit, orașul neavând aeroport (la maxim 120 de km distanță și de o anumită categorie), autostradă sau tren de mare viteză. Încă o problemă este și dotarea turistică a orașului, pentru un eveniment al UEFA, fiind necesare în orașul gazdă 3 hoteluri de 5 stele, 4 hoteluri de 4 stele și cât mai multe de 3 stele, pentru arbitri, echipe, suporteri, etc.
  - Noua Primărie = Un sediu impunător, ce va găzdui primăria, cu o deschidere largă către cetățeni, mai ceva ca un centru comercial….
  Investiție fără rost, deoarece în proprietatea primăriei Galați se află mai multe imobile, unde se poate muta administrația locală.


  2. Marius Necula, canditatul APP, se autointitulează OM BUN, dar nu prea este. Promite oamenilor desființarea nepotismului din Primăria Galați, 3 metri cubi de apă gratuită pentru pensionari, carduri de sănătate gratuite și un oraș frumos:
  - Carduri de sănătate gratuite pentru pensionari = Servicii medicale gratuite pentru pensionari.
  A împărțit cartoane fără valoare oamenilor și chiar dacă ar ajunge primar nu ar avea de unde să le plătească el servicii medicale, asigurări și alte necesități.
  - 3 metri cubi de apă către pensionari și săraci = Scutirea de la plata întreținerii în limita a 3 metri cubi de apă pentru a mai scăpa de povara cheltuielolor.
  Nu este realizabil nimic. Necula nu este OMUL-APĂ, din OMUL-PĂIANJEN, este doar „OMUL BUN” care nu face nimic pentru gălățeni. Nu poți acorda 3 metri cubi gratuiți tuturor pensionarilor și persoanelor cu venituri sub 1000 de lei, asta dacă nu vrei să falimentezi APĂ-CANAL.
  - Desființarea nepotismului din primărie = Funcționarii angajați pe criterii competitive, prin concurs și pe baza cunoștințelor.
  Nu poate face așa ceva, deoarece acolo toți sunt rude, de unde și bancul adevărat cum că angajații unei primării nu pot face sex între ei, deoarece sunt toți din aceeași familie! Nepotismul nu-l poți eradica niciodată cu persoane care timp de 22 de ani au furat România din orice poziție!


  3. Constantin Telegan, candidatul Forței Civice = promite că nu va demola nicio construcție din oraș, fie ea și ilegală, a contractat votul promițând o consulație de avocatură gratuită pentru fiecare cetățean și doar atât.
  - Nedemolarea construcțiilor fără autorizație sau parazitare = invocând că toți tre’ să-și câștige pâinea
  Soluție nu tocmai bună, într-un oraș sufocat de construcții ilegale sau parazitare ca garajele, chioșcurile de pe trotuare sau tarabele de pe spațiile verzi. Se pot câștiga bani și din organizarea acestora în spații strict delimitate, igienice și păzite.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Popppel
  Joi, 24 Mai 2012 12:45
  D-le Ciumacenco , nu incercati sa mergeti la carciumi intrucat acolo sunt oameni care voteaza cu Stan care le ofera bautura non-stop . Nu aveti sansa sa fiti votat de betivii orasului .
  Hai va pup Poppel !
  0
  0
  Raportează
 • postat de teasca
  Joi, 24 Mai 2012 12:43
  cu cat platesc independentii astii pentru sondaje ca ma bag si eu sa fac un sondaj!!!??? cred ca cineva viseaza cu ochii deschisi cand spun lucruri trasnite!!!! cine este acest tov. Ciumacenco, copilul lui taticu, student la f.f. invatamant de zi la stomatologie? fratilor e jale mare daca mergem pe astfel de candidati: Ciumacenco, Necula sau altii!!!! Oare ce am invatat in acesti ani de saracie administrativa de la Galati? Oare am invatat ceva? Tov. Ciumacenco a avut orasul in maini 4 ani, in care nu a realizat decat: privatizarea Falezei inferioare a Dunarii, sub sigla: "Ciumacenco pentru sanatatea ta, mergi cu bicicleta mea", parculetul pentru cei care doresc sa invete un catel sa nu-si mai lase murdariile pe trotuar, si Chioscul Falezei, unde odinioara cantau ansambluri renumite ale armatei si ale comunitatii locale, acum un loc pe care trona la un moment dat: Ciumacenco, prietenul muzicii tinere, o zona la Elice in care, daca esti neatent, poti trece Dunarea prin Galati-Tulcea Romanian tunel, si alte ciudatenii.... concluzia: Ciumacenco nu uita, galateanul nu te vrea!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fanel contra Poppel
  Joi, 24 Mai 2012 12:40
  Poppel da unde esti frate , tot mai astepti berea aia pomana de la Stan ?
  Vezi ca ieri a dat de baut in piata din 19 si 21 .
  Astazi probabil va oferi bere la carciumile din 40 . Mergi la coada cu toti betivii orasului care voteaza Stan .
  Hai te f*ut poppel , mergi la Stan sa-ti dea un miel si-un pahar de zaibarel .
  0
  0
  Raportează
 • postat de MARIAN
  Joi, 24 Mai 2012 11:46
  un om ce are capul pe umeri nu ar intra niciodata intr-o organizatie plina de corupti ( pd social democrat) simbolul bolsevismului si al coruptiei institutionalizate nu s-ar alia niciodata cu fosti lideri de sindicat ca Mitrea miron persoana care cerea salarii mai mari in loc sa ceara drumuri mai bune, tariceanu care umfla cifrele economiei pe credit, georgescu salariat al unei institutii pline de nepotism BNR
  0
  0
  Raportează
 • postat de Atentie parinti
  Joi, 24 Mai 2012 11:34
  Este pe cale sa se nasca un nou primar . Sa-i faca doctorul Bacalbasa o ecografie Originii insarcinate sa nu ne trezim cu un primarel malformat,fara maini, picioare si mai rau ,fara creier . Nu vedeti ce se intampla in maternitatile electorale ? Inainte de vot poporul trebuie anesteziat ,caci dupa rezultatele votului s-ar putea sa urmeze "imagini socante" .
  0
  0
  Raportează
 • postat de MERLEGAN
  Joi, 24 Mai 2012 11:34
  Cum telegan are numai 2 %?.In Monitorul era cotat cu 65%!.Oricum este in crestere 0.3% in 2008 ,peste 24 de ani va avea si el 12-13%.Si apropo domnul POPPEL acest avocat-mediator(fara procese) in care barol este angajat,caci se vorbeste ca este intru-un barol fantoma?
  0
  0
  Raportează
 • postat de MarianGL
  Joi, 24 Mai 2012 11:26
  Forta Stane, avem nevoie de o schimbare a Galatiului caci a ramas acelasi de pe vremea comunismului.
  Tineretul e cu tine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de LaNoche
  Joi, 24 Mai 2012 10:55
  I-o fi fost frica sa nu scada in sondaje, isi dadea lumea seama ca a mintit ca e in fruntea clasamentului :)))
  0
  0
  Raportează
 • postat de La Noche
  Joi, 24 Mai 2012 10:51
  I-o fi fost teama sa nu piarda puncte in sondaje si de asta nu a venit :)))
  0
  0
  Raportează
 • postat de rica
  Joi, 24 Mai 2012 10:51
  zilele trecut alt rezultat aveau sondajele, dar se pare ca de data asta sondajul a fost facut de USL si era si normal ca ei sa fie invingatori in sondaj. Important e rezultatul de pe 10 iunie, pana atunci aceste sondaje sunt doar de imaginea celui care le fac. Mi se pare inadmisibil cum poate unul ca Bacalbasa sa obtina procentul de mai sus! Cum poti vota un turnator al Securitatii si un doctor care in loc sa trateze pacientii va anestezia tot orasul. Pana acum USL a fost la carma orasului, chiar trebuie sa-i induram inca 4 ani? Nu ne-a fost de ajuns ceea ce au facut in tot acest timp? Am ajuns mai rau decat orasele vecine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pikaso
  Joi, 24 Mai 2012 10:37
  ba fanele,du-te ma si lasa-ne cu telegan topogan asta a tau ma......crek esti vreun tigan borat dupa nume si ala va promis ca va lasa in viata de tot o arzi cu telegan topogan :))
  0
  0
  Raportează
 • postat de nistor
  Joi, 24 Mai 2012 10:35
  PRM-ul e salvarea,candidati profesionisti,modesti si hotariti sa modernizeze localitatile judetului.Mergeti si votati ,nu va mai lasati pacaliti de noile culori si noile combinatii politice, aceleasi din 1990 incoace.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alexandra
  Joi, 24 Mai 2012 10:29
  Rusine Stan.....De ce nu a avut curajul sa iasa in fata galatenilor??? ce avea de ascuns? sau de ce se fereste????
  0
  0
  Raportează
 • postat de domnul -domn
  Joi, 24 Mai 2012 10:24
  cind faci prea multe promisiuni si nu realizezi nimic ai o scuza \\ prea multe nu am stiut care e mai prioritara -------SA VOTAM IN SPERANTA DE A SE SCHIMBA CEVA
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fane Milosu
  Joi, 24 Mai 2012 10:09
  caddy, s-ar putea sa ramai cu gura cascata dupa alegeri, la fel ca multi altii. Procentajul lui Telegan nu e cel dat in ziar. Ala e clar comandat si eronat ca sa nu dea idei populatiei ca se poate si altceva. Nu ne da nicio alternativa acel sondaj tocmai pentru ca cei ce nu se informeaza sa stie ca nu au decat doi candidati si nicidecum 12. E manipulare pe fata. Deschideti ochii bine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de MARIUS
  Joi, 24 Mai 2012 09:56
  DAAAAAAAAAAAAA VOTATI CIUMACENCO CEL CARE SA R FACE FRATE SI CU DRACU SA IA PRIMARIA ....VINERI SE PUPA CU GELU TARANU SI CU BURTICA CU TOTI INTERLOPI DIN GALATI SI LE PROMITEA VRUTE SI NEVRUTE ....DACA TOT NE PROMITE TI POATE FACE TI SI O STRADA DE PROSTITUATE CA SA EI MUTE TOATE AFACERILE PESTILOR DIN GALATI PE BULEVARDUL FALEZEI CA TOT ESTE POPULAT SAU MAI FACE TI UN PONTON PTR BARCI CA CEL CARE SUNTEM DE TOT RASUL CURCILOR ,SAU PROMITETI CA O SA ADUCETI FONDURI NERAMBURSABILE CA DOAR SUNTE TI CUNOSCUT SI FONDURI MAI MULTE LA PRIMARIE DAR PRI INTERMEDIUL PARTIDULUI CA DOAR ASA SE FACE IN ROMANIA..........AAAAAAAAAAAA DAR CARE PARTID SAU CARE PUTERE SA TI DEA TIE BANI........SI AS CONTINUA MULTE DESPRE ACEST TEHNICIAN DENTAR NU DOCTOR CUM SE DENUMESTE EL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de caddy
  Joi, 24 Mai 2012 09:29
  lol fane esti glumet cu telegan.. sa zica mersi daca nu iese cu zero virgula
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fane Milosu
  Joi, 24 Mai 2012 09:18
  Depinde si unde s-a facut acest sondaj. Daca s-a facut printre prietenii si cei din familiile celor doi, e explicabil procentajul. Dar peste 40% fiecare? Sa fim seriosi. Daca va castiga vreunul cu maxim 30% ar trebui sa fie fericit.
  Necula nu are mai mult de 2%, iar Telegan are peste 20%, deci sondajul e o facatura menita sa influenteze electoratul.
  Marian Popa, candidatul PNT-CD nici n-ar trebui sa figureze printre candidati pentru ca e un marlan, grobian, care nu ar putea sa detina o functie publica nici macar pentru a se duce la toaleta. Am asistat la o faza incredibila ieri,la teresa de langa "Nespalata", cand un om din trupa lui Telegan s-a apropiat de masa la care se afla Popa si Picu Roman, pentru a-l saluta pe ultimul. Marian Popa a avut o iesire cel putin marlaneasca, de animal(ca om nu poate fi) iesit din cele mai negre caverne, repezindu-l pe bietul om si smulgandu-i din mana niste hartii pe care i le-a aruncat pe jos si amenintandu-l ca-l ia la bataie.
  Doamne Sfinte, oameni din astia sunt propusi pentru Primarie? Sa transforme orasul asta si asa inapoiat, intr-un oras de Ev Mediu?
  Dar nici cu fotbalistul nu mi-e rusine, care vrea sa ne umple de stadioane si mall-uri(cine sa cumpere ce cu saracia din buzunarele noastre?), noul Galati fiind de fapt un oras de galerii fotbalistice, batausi si alte minunatii:)
  Iar micul stomatolog gangav, va urma linia somnoroasa a lui Dumitru Nicolae, cu contracte preferentiale si familii mafiote care sa conduca orasul, care nu va fi deschis investitorilor ci va ramane o afacere de "familie". Asa cum a ajuns si Padurea Garboavele, o afacere a familiei Ciumacenco si a celor din PSD.
  Hai s-aveti numai de bine si mai ganditi-va unde puneti "chisoiul" pe buletinul de vot, ca ne vor astepta inca 4 ani negri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de O intrebare pentru Poppel
  Joi, 24 Mai 2012 09:17
  Daca ziarul apartine PNL care este in USL nu cumva l-a avantajat pe Stan care era in sondaj mult sub Ciumacenco ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mama Omida
  Joi, 24 Mai 2012 09:13
  Pentru ce sa vina la dezbatere incapabilul ala de Stan? Ala e bun sa-l vezi la TV dar cu sonorul inchis. Succes Ciumacenco! Nu vedeti ca PSD are de fapt 2 candidati? Ce mama naibii e USL? Un PSD camuflat. Si pe cat pariati ca dupa ce va fi ales Ciumi va intra in PSD?
  0
  0
  Raportează
 • postat de O ruda de-a lui Poppel
  Joi, 24 Mai 2012 09:12
  Poppele dar tu esti agramat rau mai baiatule . In plus esti in stare sa iti bagi gheara in gat daca nu iese Stan .
  Ti-o fi promis si tie vreo bere la carciuma ca doar la atat e bun Stan sa ofere bautura la toti alcoolicii din oras .
  E drept ca betivii voteaza cu Stan . Mergi poppele la rand la carciuma ca vei obtine o bere pomana de la Stan .
  Hai te f*ut poppel .
  0
  0
  Raportează
 • postat de FELIX
  Joi, 24 Mai 2012 09:10
  MAI OAMENI BUNI , STAN ARE IN CAP NUMAI STADIOANE,VOI NU-L ASCULTATI PE POSTURI TV? SALI DE SPORT,BAZINE OLIMPICE LA STANDARDE OCCIDENTALE ,SI MULTE ALTELE SA AIBA DE UNDE SA SUGA!!!NU FITI PRO-STANI SI BELITI OCHII!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mama Omida
  Joi, 24 Mai 2012 09:10
  Pentru ce sa vina la dezbatere incapabilul ala de Stan? Ala e bun sa-l vezi la TV dar cu sonorul inchis. Succes Ciumacenco! Nu vedeti ca PSD are de fapt 2 candidati? Ce mama naibii e USL? Un PSD camuflat. Si pe cat pariati ca dupa ce va fi ales Ciumi va intra in PSD?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mama Omida
  Joi, 24 Mai 2012 09:08
  Pentru ce sa vina la dezbatere incapabilul ala de Stan? Ala e bun sa-l vezi la TV dar cu sonorul inchis. Succes Ciumacenco! Nu vedeti ca PSD are de fapt 2 candidati? Ce mama naibii e USL? Un PSD camuflat. Si pe cat pariati ca dupa ce va fi ales Ciumi va intra in PSD?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mama Omida
  Joi, 24 Mai 2012 09:06
  Pentru ce sa vina la dezbatere incapabilul ala de Stan? Ala e bun sa-l vezi la TV dar cu sonorul inchis. Succes Ciumacenco! Nu vedeti ca PSD are de fapt 2 candidati? Ce mama naibii e USL? Un PSD camuflat. Si pe cat pariati ca dupa ce va fi ales Ciumi va intra in PSD?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mama Omida
  Joi, 24 Mai 2012 09:02
  Pentru ce sa vina la dezbatere incapabilul ala de Stan? Ala e bun sa-l vezi la TV dar cu sonorul inchis. Succes Ciumacenco! Nu vedeti ca PSD are de fapt 2 candidati? Ce mama naibii e USL? Un PSD camuflat. Si pe cat pariati ca dupa ce va fi ales Ciumi va intra in PSD?
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Joi, 24 Mai 2012 08:59
  Om prost si dus cu caputu'',cand vreodata am sa scriu ca va castiga un infractor ca incuiatul ala de TELEGAN ce nu stie,nu-i instare sa socoteasca procentele ce si le atribuie.
  Ai tu 24% cand o zbura PORCU'',dar fraierii,necoptii,pun botu''si ti-au dat procentul de 0,3%.
  Apropo,la emisiunea de la RTV cu Domnul STANCU,te-a batut Doamna Avocat STAVIRE la punctaj mare, prin modestie,intelepciune,calm,punctualitate,prezenta si nu in ultimul rand inteligenta,serios.
  Numai maine nu-i poimaine si se face septembrie cand vei fi nevoit sa demonstrezi in fata instantei cat de sluga a lui BOTA esti,avocati de S.R.L.
  POPPEL,LUPU,POEDE,BAROUL GALATI te vrem la puscaroaicaaaaaaaaaaaaaaaa,incet dar sigur acolo vei stationa o mica mare parte a vietii tale.
  Nu m-am dilit si nu cred c-o sa mi se intample,chestia cu dileala.
  Nu-mi copiati numele,folositi-le pe cele ce le aveti de va mandriti cu ele,numele,eu ma mandresc cu al meu.
  Hai va PUP.POPPEL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de lazio1
  Joi, 24 Mai 2012 08:55
  aceste liste sunt cu hotii de galati ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vali
  Joi, 24 Mai 2012 08:46
  Ce dovada a neputintei mamelucului vreti mai mare?
  La intrebarea moderatorului "de ce nu e curat in Galati?" papagalul a spus ca nu i-a votat CL un buget mai mare cu care sa-si puna el coloratii sa dea de 20 de ori pe zi cu matura pe faleza nu doar de 10 ori ca acum. Dat eu iti spun mai ciumpalac prost de poplaca, daca Doamne fereste, iesi tu primar ce fel de CL o sa ai atunci mai independentu` lu` Peste Prajit? Cat de prost tre sa fii sa nu fii in stare sa ii prostesti mai frumos pe cai care te voteaza (care intre noi fie vorba sunt in marea lor majoritate ori analfabeti ori prosti ca noaptea ori si una si alta)
  0
  0
  Raportează
 • postat de doina
  Joi, 24 Mai 2012 08:46
  GALATI

  vreau sa va lamuresc sa NU-L VOTATI PE CIUMECENCO..DACA IL VOTATI PE ACESTA CIUMA ROSIE A ORASULUI, DE FAPT VOTATI PSD-UL CURAT...AMINTITIVA DRAGI GALATENI CA CIUMA ROSIE ESTE PSD-ISTA CHAR DACA ACUM SE DA INDEPENDENT..HAIDETI SA SCAPAM O DATA DE OROAREA ASTA DE A FI NUMITI ORAS ROSU...OAMENI BUNI..NU VA LASATI MINTITI..O SA REGRETATI AMARNIC DACA IL VOTATI PE CIUMA, DAR ATUNCI VA FI PREA TARZIU..
  0
  0
  Raportează
 • postat de ADRIAN
  Joi, 24 Mai 2012 08:39
  lupta se da intradevar intre Stan si Telegan dar, va castiga fara emotii Stan
  0
  0
  Raportează
 • postat de ADRIAN
  Joi, 24 Mai 2012 08:37
  lupta se da intradevar intre Stan si Telegan dar, va castiga fara emotii Stan
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Joi, 24 Mai 2012 08:34
  SI UITE INCET SI SIGUR VA CASTIGA TELEGAN HA,HA,HA .
  HAI VA PUP POPPEL
  0
  0
  Raportează
 • postat de un primar
  Joi, 24 Mai 2012 08:33
  Onor alegator galatean ! Haideti sa votam alt tip de primar la Galati.Nu o moliciune ca Cimaceanco care l-a copiat prin comoditate si superficialitate pe mos Nicolae. Trebuie un om energic, darz, cu forta nu plangacios si smiorcait ca Ciumacenco. Nu a dovedit nimic desi avea atributii si mana libera de la primar sa faca ce stie si ce poate. O bolmojeala permanenta , nimic cu viziune si de substanta. Va place cum arata orasul( ati vazut ce bijuterie este la Braila in fata primariei ?, ati vazut ca toti galatenii merg la Braila la cumparaturi si relaxare ? va place cum arata faleza ?, va place cum arata strada Traian ?, vedeti ceva cu gust si chibzuiala in Galati ?. Nu veti vedea si aici are parte de vina si neimplicare chiar candidatul care nu a facut nimic patru ani domnul Ciumacenco dar care acum promite verzi si uscate. Nu poate e firav, subtire si nu are stofa de primar de Galati !. Veniti la vot si votati Marius Stan si sigur veti fi multumiti peste patru ani !.
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Joi, 24 Mai 2012 08:33
  SI UITE INCET SI SIGUR VA CASTIGA TELEGAN HA,HA,HA .
  HAI VA PUP POPPEL
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.