Bula de campanie - Candidata fatală şi concediul de urgenţă

Bula de campanie - Candidata fatală şi concediul de urgenţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Femeia fatală”, aşa o poreclesc gurile invidioase din Barou. Dacă iniţial a vrut să intre individual în lupta pentru fotoliul suprem al oraşului şi chiar a adunat semnături în acest scop, în final a ajuns pe o listă de partid. Interesantă asocierea stimatei doamne, de două ori floare în nume, cu un partid cu răsărita-n glastră, pardon în siglă. De ce spun asta? Pentru că aceeaşi iubitoare de "Verde" a îngropat judiciar bietul Seromgal. Ah, m-am prins ce-i cu candidatura ecologistă. E un buchet de flori pe mormântul Seromgal! Dumnezeu să-l ierte că bune legume şi fructe mai făcea!
Rezolvarea situaţiilor de urgenţă este a doua lui natură. Şcolit din toate poziţiile în acest scop, domnul colonel/general ar trebui să fie colacul de salvare al oraşului din vâltoarea situaţiilor de maximă necesitate. Faza tare şi al naibii de reală este că atunci când a trebuit cu adevărat să ţină piept stihiilor dezlănţuite… a intrat urgent în concediu medical. Zău, mi-e teamă că atunci când zăpada ne va fi cât casa, candidatul cu pricina, ajuns la cârma oraşului, se va îmbolnăvi subit…
Răspândacul electoral
N. B. Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Citit 3378 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2012 22:21

5 comentarii

 • postat de Platitorul de panouri publicitare
  Vineri, 25 Mai 2012 16:32
  Cum se face ca aflam atat de multe de oameni care poate sunt nevinovati si de sarlatani ca MARIUS GERALD NECULA nu zice nimeni dintre ziaristi mai nimic adevarat, ba din contra. Stie electoratul ce mama minunata are acest mare om politic pe care la avut galatiul vreodata?
  Stiu Galatenii cine a schimbat ferestrele de la Prefectura si cati bani au intrat in conturile acestui mare om de afaceri pe atunci?
  De ce nu auzim de la vl si de ceilalti candidati? nu au bani de spaga? sau rude sus puse prin minister pe undeva?
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion24
  Joi, 24 Mai 2012 15:18
  N-are sanse...
  0
  0
  Raportează
 • postat de leu
  Joi, 24 Mai 2012 10:40
  sunt nume mult mai puternice aflate in cursa electorala, iar acest partid Verde are prea putine sanse.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cunoscut
  Joi, 24 Mai 2012 09:51
  De ce aruncati cu noroi in oameni carora le cunoasteti doar numele?Asa a ajuns Viata libera?Documentati-va inainte de a face aceste afirmatii!Mi-e sila de muuuulte articole scrise pe closet!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Joi, 24 Mai 2012 08:30
  Îniante de a scrie baliverne, documentează-te! Poate afli şi de problemele de sănătate ale generalului şi poate afli şi câte zile şi nopţi s-a aflat în teren, încercând să oprească stihiile naturii, ca tu şi eu...şi ceilalţi să dormim liniştiţi!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.