ANI pune presiune pe Camera Deputaţilor în cazul revocării din funcţie a lui Pâslaru
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

ANI pune presiune pe Camera Deputaţilor în cazul revocării din funcţie a lui Pâslaru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Naţională de Integritate a transmis o nouă adresă Camerei Deputaţilor, prin care cere Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi să aplice cât mai repede posibil revocarea din funcţie a deputatului Florin Costin Pâslaru, ca urmare a rămânerii definitive, prin necontestare, a raportului de evaluare din 7 noiembrie 2011. În ton cu ANI este şi deputatul democrat-liberal Mircea Toader, care vrea şi el să urgenteze revocarea din funcţie a lui Pâslaru. „N-am avut timp în cursul acestei săptămâni, dar săptămâna viitoare voi merge în Comisia Juridică şi voi cere urgentarea revocării lui Pâslaru”, s-a scuzat Toader, care promisese acest lucru încă de la sfârşitul săptămânii trecute. Reamintim, Florin Pâslaru este acuzat că şi-ar fi angajat fiul cu contract individual de muncă - începând cu anul 2009 şi până în 2011 - în cadrul Biroului Parlamentar - Circumscripţia electorală nr. 18 Galaţi, încălcând, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei. Alexandru Pâslaru ar fi obţinut de pe urma acestei angajări un beneficiu de 21.662 lei (aproximativ 5.158 Euro).

Citit 1683 ori Ultima modificare Joi, 31 Mai 2012 18:14

10 comentarii

 • postat de ION
  Luni, 04 Iunie 2012 09:28
  " Radu de Galati " este apelativ de (editat VL, limbaj inacceptabil) nu-i asa ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ghicitoarea Gramatica Stanescu
  Duminică, 03 Iunie 2012 09:05
  ... maica, gresiti ... omul e vocational, chiar providential pentr gashca lui ... e super eficient, exceleaza ... e chelneru' perfect, debaraseaza, face arta din mezamplas, curata voma betivilor cu staif din partidu lui, mobilizeaza pleava si pensionarii dependenti de bere la pet pentru a face atmosfera in targ, e pacaliciul, termen de dex ... parcursul lui in viata a fost un succes epic ... pentru cineva care are un prim contact cu loaza, reprezinta o revelatie ... faslaru este pesedistul aprioric !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de emil
  Duminică, 03 Iunie 2012 07:58
  Paslaru asta e un mare parsiv. Nu merita sa mai stea in functie nici macar o zi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de vlad tepes
  Sâmbătă, 02 Iunie 2012 20:19
  da bine spus STEAGUL ROSU E PENTRU HOTI ---,JEFUITORI DE TARA SI DE NEAM si nu numai steagul rou, mai sunt si de alte culori
  0
  0
  Raportează
 • postat de CEKA
  Sâmbătă, 02 Iunie 2012 10:12
  Fotografie la marele premiu -- "Steagul rosu folosit de maimute e periculos"
  0
  0
  Raportează
 • postat de victor
  Vineri, 01 Iunie 2012 15:31
  nu ma mai mira nimic cand e vorba de membri PSD. Ei au ca scop principal rezolvarea intereselor personale ceea ce s-a dovedit si in acest caz.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu de Galati
  Vineri, 01 Iunie 2012 13:10
  Sa inteleg ca PSD Galati este o alta gasca de excroci ? sau ca acest infractor incurajeaza copii din foto sa fie excroci in numele unui partid ? Oare ce victorie sarbatoreste ? Victoria ca isi bate joc de cei ce l-au votat ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitorul de panouri publicitare
  Vineri, 01 Iunie 2012 12:59
  De la un pui de marlan de Odobesti la ce va asteptati? Vedeti ce se intampla cand votati cu sarlatanii ? Cand a venit la oras avea pantalonii rupti in tur si acum pupa in fund pe Nica si pe altii ca sa faca avere cat mai multa. Daca acest balos ar fi cercetat cu adevarat ati afla cat de josnic este si ce avere ilegala are incepand de la casa in care locuieste pe care a facuto cu muncitori ce munceau la negru pentru 3-4 milioane pe luna pana la televiziunea pe care o conduce pentru altii, sanki.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Horatiu
  Vineri, 01 Iunie 2012 10:49
  Mai draga PINTEA te-ai umflat si la propriu si la figurat ! Te-a tinut PSD ul pe brate prea mult. AFARA CU TINE
  0
  0
  Raportează
 • postat de Felix
  Vineri, 01 Iunie 2012 08:41
  Mai draga PINTEA (paslarule)mi-ar fi rusine sa ma murdaresc pe miini cu 5000 Euro,si as cauta un loc la o balta sa cresc pesti si sa-mi fac o mica afacere. Nu ai pic de rusine PACAT de maicata ca nu a stiut sa-ti de BUNUL SIMT in cap , dar poate scapam de tine si pleci din Galati sa uitam de moaca ta! PA .
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.