Greu cu audienţele la Consiliul Judeţului, din cauza programului încărcat al preşedintelui!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Greu cu audienţele la Consiliul Judeţului, din cauza programului încărcat al preşedintelui!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • O gălăţeancă aşteaptă de doi ani să vorbească personal cu preşedintele CJ Galaţi! * Audienţele sunt zilnice, dar "după posibilităţi", explică biroul de relaţii publice al instituţiei!

Zilele trecute a venit la redacţie o gălăţeancă extrem de revoltată pe autorităţile judeţene, pe care le acuză că refuză să o primească în audienţă de mai bine de doi ani, deşi a depus mai multe solicitări în acest sens. "Acum doi ani am depus o cerere pentru o audienţă la preşedintele Consiliului Judeţului şi nici până în ziua de azi nu m-a sunat nimeni să mă cheme. În urmă cu două săptămâni, am mai depus o cerere şi mi s-a spus să aştept. La fel, niciun semnal! Chiar nu se poate ca preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, oricare ar fi acesta, să-mi acorde 10 minute din mandatul său? Nu vreau să-i spun romanul vieţii mele, este o chestiune importantă pentru mine pe care i-o voi zice imediat", se plânge Doina Săvăstru. Femeia susţine că şi-a petrecut câteva zile şi pe holurile Spitalului Judeţean, în speranţa că-l va vedea pe doctorul Bacalbaşa, căruia vroia să-i spună problema pe care o are, neştiind practic că, după ce a ajuns preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa a trebuit să renunţe la postul de medic.

Program zilnic, dar în limita disponibilităţii!

Am contactat şi noi biroul de comunicare şi relaţii publice din cadrul CJ pentru a vedea care sunt condiţiile în care se organizează audienţele. Am aflat astfel că, teoretic, programul de audienţe al preşedintelui este 8.00 - 16.30, dar că, de regulă, acesta stă de vorbă cu oamenii "în limita timpului disponibil". Acelaşi birou de comunicare şi relaţii publice ne-a confirmat că doamna Doina Săvăstru a depus o solicitare pentru a intra în audienţă la preşedintele CJ, a scris pe scurt şi ce vrea să-i spună, dar că până acum preşedintele nu şi-a exprimat disponibilitatea de a o primi în audienţă. Motivele par să fie întemeiate - preşedintele Nicolae Bacalbaşa lipsind câteva zile din ţară - însă nu putem să nu ne întrebăm de ce vechiul preşedinte nu a primit-o în audienţă preţ de aproape doi ani. Aceiaşi reprezentanţi ai biroului de comunicare şi relaţii publice ne-au mai confirmat şi faptul că, în cele câteva luni de când este preşedinte, Nicolae Bacalbaşa a primit câteva zeci de gălăţeni în audienţă, deci nu se poate pune problema unei crize de comunicare.

Citit 3499 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2012 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.