Să ne luminăm bine - "Las Vegas" în Parcul Rizer

Să ne luminăm bine - "Las Vegas" în Parcul Rizer
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dragi gălăţeni care riscaţi să vă rupeţi picioarele seara, pe întunecata străduţă supercirculată Vâlcovici, dar şi prin alte zone ale oraşului unde luminile nu se aprind decât foarte târziu şi din trei în patru stălpi, veţi fi răzbunaţi! Parcul Rizer, aflat acum în reabilitare, va fi luminat ca Las Vegasul, cel puţin aşa era prevăzut în proiect. Consumurile ar fi fost poate mai mari decât în celebrul oraş din statul Nevada, pentru că stâlpii, amplasaţi din cinci în cinci metri, erau prevăzuţi, fiecare, cu trei braţe, având la rându-le becuri incandescente, nu umile leduri sau becuri economice…
Primăria se preocupă acum de modificarea proiectului, astfel încât să nu ne declare război americanii, ciudoşi pe Las Vegasul nostru. Nu că asta ar fi fost prima aberaţie inclusă în proiectul de modernizare a Parcului Rizer, în valoare de 4,7 milioane de lei, atribuit firmei Pallegrini SRL.

Citit 2219 ori Ultima modificare Marți, 02 Octombrie 2012 23:25

5 comentarii

 • postat de stim despre ce este vba
  Joi, 04 Octombrie 2012 12:25
  interesati-va de curiozitatea, daca Pallegrini are bani sa continuie investitia acolo!
  0
  0
  Raportează
 • postat de O tampenie de articol
  Joi, 04 Octombrie 2012 07:20
  O tampenie de articol....marca VL .Noroc cu publicitatea ca va mai luați lefurile.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Numai aberatii
  Miercuri, 03 Octombrie 2012 15:55
  In primul rand nu am inteles nimic din acest articol de cateva randuri. In al doilea rand pe strada Valcovici nu este asa bezna (poate in dreptul Kaufland-ului unde e spatiu privat si ei noaptea inchid luminile din parcare) si nu este o strada asa foarte circulata. Nu-i nimic, sunt obisnuit cu jurnalismul din ziua de azi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mog
  Miercuri, 03 Octombrie 2012 13:19
  orasul asta moare usor usor...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Georgel
  Miercuri, 03 Octombrie 2012 12:45
  Parca e un facut, iluminatul public nu functioneaza in zonele cu treceri de pietoni, ex: Faleza superioara, b-dul George Cosbuc, iar lista ar putea continua prin bunavointa celor de la Primarie!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.