Claudiu Brînzan, al treilea mandat în CA-ul televiziunii naţionale - „Nu trebuie să coborâm TVR la nivelul show-urilor păcătoase!”

Claudiu Brînzan, al treilea mandat în CA-ul televiziunii naţionale - „Nu trebuie să coborâm TVR la nivelul show-urilor păcătoase!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social-democratul Claudiu Brînzan a depus marţi, pentru a treia oară consecutiv, jurământul de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, în faţa plenului reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor. Parlamentul şi-a dat girul cu 258 de voturi „pentru” şi nouă „împotrivă” pentru acest nou CA al TVR.

Contactat telefonic, Claudiu Brînzan ne-a declarat că singura ţintă a forului din care face parte este să salveze din punct de vedere financiar televiziunea naţională. „Asta înseamnă renunţarea la anumite canale consacrate, dar şi la aproximativ 900 de salariaţi care trebuie să înţeleagă că altfel nu se poate. Renunţarea la cei 900 de salariaţi trebuie privită ca o salvare a celorlalţi aproximativ 2.500, în caz contrar şi unii şi ceilalţi vor rămâne fără serviciu şi noi fără televiziune. Este foarte delicată misiunea noastră, nu e deloc simplu”, ne-a declarat Claudiu Brînzan.

Am fost curioşi, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie a TVR, dar şi de telespectator, ce i-ar plăcea lui Claudiu Brînzan să vadă la televizor. „Este greu de zis. În actualul program al televiziunii naţionale se regăsesc multe dintre opţiunile mele. Sarcina TVR nu este aceea de a face rating, principalul său scop este unul educativ şi acesta trebuie menţinut. Nu trebuie să coborâm TVR la nivelul show-urilor păcătoase difuzate de televiziunile comerciale”, ne-a mărturisit Claudiu Brînzan.

Citit 1607 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2012 22:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.