Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Social-democratul Claudiu Brînzan a depus marţi, pentru a treia oară consecutiv, jurământul de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, în faţa plenului reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor. Parlamentul şi-a dat girul cu 258 de voturi „pentru” şi nouă „împotrivă” pentru acest nou CA al TVR.
Contactat telefonic, Claudiu Brînzan ne-a declarat că singura ţintă a forului din care face parte este să salveze din punct de vedere financiar televiziunea naţională. „Asta înseamnă renunţarea la anumite canale consacrate, dar şi la aproximativ 900 de salariaţi care trebuie să înţeleagă că altfel nu se poate. Renunţarea la cei 900 de salariaţi trebuie privită ca o salvare a celorlalţi aproximativ 2.500, în caz contrar şi unii şi ceilalţi vor rămâne fără serviciu şi noi fără televiziune. Este foarte delicată misiunea noastră, nu e deloc simplu”, ne-a declarat Claudiu Brînzan.
Am fost curioşi, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie a TVR, dar şi de telespectator, ce i-ar plăcea lui Claudiu Brînzan să vadă la televizor. „Este greu de zis. În actualul program al televiziunii naţionale se regăsesc multe dintre opţiunile mele. Sarcina TVR nu este aceea de a face rating, principalul său scop este unul educativ şi acesta trebuie menţinut. Nu trebuie să coborâm TVR la nivelul show-urilor păcătoase difuzate de televiziunile comerciale”, ne-a mărturisit Claudiu Brînzan.

Citit 1439 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2012 22:34

2 comentarii

 • postat de gălățeanu Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 10:08 Link la comentariu
  0
  0

  Declarații cu televiziunea eficientă sau educativă auzim de 22 de ani.
  În realitate, cei de la TVR:
  ne iau taxa cu forța și au un buget uriaș (nici acesta nu le ajunge);
  își permit salarii și cheltuieli enorme și nejustificate, iau sporuri uriașe când tuturor celorlalți li s-au diminuat salariile;
  au mai multă reclamă decât televiziunile independente;
  se plimbă gratis cu avioanele prezidențiale și ministeriale;
  angajează rudele, rudelor, rudelor încât, au mai mulți angajați decît SIDEX.
  Când trebuie să dea socoteală, au tupeul să ceară alte privilegii. TVR nu a auzit de „transparență” și are încă multe alte privilegii „confidențiale”.
  Nu i-a interesat vreodată cum trăiesc cei pe care îi spoliază, ei și politicienii lor.

  Raportează
 • postat de fan psd Vineri, 12 Octombrie 2012 09:16 Link la comentariu
  0
  0

  hai mai branzane, ne lasi cu vrajala ta ieftina si cu jocul de glezne care il faci pt nica si saghian, slugoi si pupacios in diverse parti dorsale? nici nu stii s avb bine limba romana si ai ajuns mare reprentant in ca, chiar nu tie rusine? cine a auzit de rusine la psd?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.