Picu Roman flutură năframa păcii: "Dacă promit să se implice, renunţăm la propunere"

Picu Roman flutură năframa păcii: "Dacă promit să se implice, renunţăm la propunere"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
După ce consilierii locali Constantin Ene şi Cătălin Poalelungi au aflat pe surse că PP-DD le-a retras sprijinul politic, preşedintele interimar al organizaţiei municipale, Picu Apostol Roman, a ieşit să fluture steagul alb al păcii. „Nu s-a luat încă o decizie. Propunerea de ridicare a sprijinului politic s-a votat în Biroul Municipal şi Judeţean, dar decizia o va lua conducerea centrală. Nu poţi să fii consilier local şi să ne sfidezi, să nu vii pe la partid, să nu te implici! Dar dacă azi vin la partid şi promit să se implice, renunţăm la propunerea noastră”, ne-a declarat Picu Apostol Roman.
Citit 1986 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 23:19

4 comentarii

 • postat de catalin poalelungi
  Joi, 18 Octombrie 2012 17:19
  Vad in poza ca aveti intre voi telefoane, intre tine si Chebac! Chebac telefona la voi, la inscaunare, sa trimiteti un serpas sa il urce in sediu, pentru ca venise de la Bucuresti cu soferul lui Diaconescu si ei impreuna, nici nu stiau unde e sediul partidului.
  Chebac e scuzabil , omul si-a cumparat locul si urma sa beneficieze de prestatie iar secretarul-sofer Liviu Neagu, de atata interes, nici nu stia cum se intra in oras dar sa mai stie ceva si despre organizatia din Galati.
  Si-au batut joc de oameni, de sperante si cinste, niste derbedei pusi pe fransizat speranta! Dav-ar Dumnezeu o dorita racheta de croaziera, drept in noptiera si in ranjetul amantei!
  Picu, telefon este acel lucru care se afla intre tine si Chebac in poza! Intreaba-l cum functioneaza! Daca are rabdare si esti odihnit, iti va arata cum se foloseste!
  VA multumesc pentru experienta dobandita, pana la voi, nu mi-a fost dat sa vad vreun barbat care sa dea din coccis precum pudelii din coada. Ati facut-o cu totii, lingailor, de vi se vedea bataiala prin masa, cu ochii umezi la inscaunarea Chebacului! Voi vorbiti de implicare?
  Carnati implicati in redefinit ipocrizia!
  Jenantilor!
  0
  0
  Raportează
 • postat de catalin poalelungi
  Joi, 18 Octombrie 2012 17:03
  Picu, poate ca are nevoie sa fie informat, vizavi de implicarea mea in folosul comunitatii:

  1. Am fost primul corespondent al Radio Romania, programul pentru tineret, in 1990.
  2. Sunt unul dintre fondatorii si realizatorii Radio Galati.
  3. Am facut printre primele campanii umanitare din Romania, am colectat bani pentru operatia la genunchi a unui nevoias prin aug 1992 la singura radiolicitatie din tara. in 1994 si 1995 am facut prima editia Brad de Craciun pentru sarmani!
  4. Am strans fonduri pentru karateka galateni care au plecat in strainatate la mondiale inca din 1992.
  5. Sunt unul dintre promotorii Kyokushin inca din 1990, cand cu Mihai Preda, grozavul meu prieten, am organizat un turneu de profil.
  6.Am pus in priza stecherul la Radio Alfa si am construit piata lui.
  7. Am construit reteaua de automobile Daewoo, paine buna pentru multi semeni!
  8. Am organizat singurul service non-stop si interventie de sosea din zona in 1998.
  9. Am organizat primele emisiuni despre necuvantatoare si anti Sida din media romaneasca.
  10.Am singurul blog-curs gratuit de vanzari de pe net, un curs gratuit unde se pot invata vanzari profesionale, GRATIS! Mai am unul si de project management, da Picu, exista astfel de discipline. Profesionistii cunosc ce spun!
  11. Am singurul yacht blog din limba romana. Tu?
  12. Am singurul blog de automobile din regiune. Eu stiu ca tu ai probleme cu contul de mail!
  Eu am peste 300mii citiri pe blogurile mele!
  13. Picu ce faceai la Revolutie? Eu impreuna cu altii ca mine atunci , studenti, transmiteam deja si realizasem emisiuni care au ajuns la Bucuresti cu riscurile de a fi impuscati? Nu e niciunul erou la Revolutie si nu am cerut niciun drept sau facilitate!
  14. Pe cand erai langa domnul Durbaca dar il sprijineai pe Nicusor Ciumacenco care ti-a promis ca daca iese primar te face viceprimar, eu faceam campania PPDD impreuna cu alti putini entuziasti si personal am redactat platforma program a PPDD pentru Galati iar din campania aceea, unde tu nu ai participat, ca si domnul Chebac, pe atunci fidel pana la destituire in UNPR.
  Cei care acum faceti pe sefii cu agende in campania PPDD erati ori absenti ori in alte partide! Implicare masiva, nu?
  15. Implicare? Ai auzit de Muzeul Navei? Nu se ia acasa, nici in gradina proprie de la vila si nici in cada cu spume din baie, Muzeul Navei! Pentru el militez iar voi mi-ati retras sprijinul politic de vizionari si binevoitori implicati pentru oras! Dar de 'leasingul de universitari' ai auzit PICU? Proiectul asta urma sa aduca la Galati profesori universitari mondiali care sa predea in cele doua universitati? Daca la scoala insa te trec interventiile lui Eugen Durbaca, nu mira pe nimeni ca multe texte au litere numeroase si cum nu au desene de colorat...greu!
  16. Dar de biblioteca medicala ai auzit PICU? Dar Chebac? Despre astea am vorbit inca din campanie, cand un intreg oras ne-a dat 15000 de voturi noua, nu voua, ciocoi pripasiti sub aripa lui Dan Diaconescu. Si voi vorbiti de implicare? Baieti, implicare inseamna cu totul altceva decat interese proprii, fuga de DNA si ciordeala banului public!
  Dar despre acest gen de implicare, sunteti absolut straini! Succesuri!
  17. Cand ti-am telefonat, ai deschis telefonul dar spuneai ca nu se aude! Cred ca tineai telefonul invers! Daca e langa tine, roaga-l pe Chebac sa te ajute sau sa vorbeasca el la telfon, poate stie macar el!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ale(r)gator de Cursa Lunga
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 23:47
  Pe voi o sa va voteze Elodia. De la locale si pana acum, cei care v-au votat atunci s-au mai desteptat. Au constatat si calitatile de smenar ale lui DD.
  0
  0
  Raportează
 • postat de FELIX
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 11:20
  ACEST CONSTANTIN ENE ESTE CU ADEVARAT UN OM CU MARE BUN SIMT,FOARTE MANIERAT,FOARTE SERIOS,SI PROBABIL VA INCURCA SOCOTELILE VOUA,(PICU ROMAN SI CHEBAC) PACAT CA ASA OAMENI DE BUN SIMT NU AU LOC IN POLITICA!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.