Turbulenţe în PP-DD: Cătălin Poalelungi, lăsat la vatră

Turbulenţe în PP-DD: Cătălin Poalelungi, lăsat la vatră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Pot să plec din Consiliul Local oricând, nu mă deranjează"


Consilierul local Cătălin Poalelungi a ieşit, vineri, într-o conferinţă de presă să vorbească despre cât de multe proiecte are el, susţinând că motivul retragerii sprijinului politic - că nu are activitate - este incompatibil cu realitatea. Potrivit consilierului, acesta nu este supărat că i s-a retras sprijinul politic din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, dar este deranjat de motivul pe care l-a invocat şeful partidului, Picu Apostol Roman. Mai mult decât atât, nici nu îl interesează dacă părăseşte Consiliul Local. „Eu pot să plec din Consiliul Local oricând. I-am spus-o şi domnului Chebac. Nu mă deranjează, dar mă deranjează că au spus că n-am activitate”, a declarat Poalelungi. Acesta susţine că are mai multe proiecte în vedere, printre care şi un Muzeu al Navei şi un boat-show, în care are susţinerea primarului Marius Stan, dar nu şi susţinerea colegilor. „Unii dintre ei au stat pe apă, cum e domnul Chebac. Am impresia că domnul Chebac ori nu este informat, ori a fost dezinteresat şi nu l-a interesat decât funcţia”, a mai spus Poalelungi.
Pe de altă parte, politicianul nu a negat că a fost deranjat de venirea lui Picu la conducere, spunând că aceasta a creat turbulenţe în partid. „Stoparea unora dintre proiecte a fost şi un act de revoltă împotriva neprincipialităţii. El (Picu Apostol Roman, n.r.) a făcut parte din alt staff pe perioada campaniei pentru alegerile locale, a fost susţinut, i s-a promis o funcţie în oraş şi a fost miruit de centru fără să se ţină cont de opinia cuiva”, a mai spus Cătălin Poalelungi. Despre planurile sale, după ce va fi lăsat la vatră de PP-DD, Poalelungi nu a zis decât că are propuneri de colaborare din partea a trei partide, dar nu a vrut să le numească.      

 

Citit 4676 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 17:58

4 comentarii

 • postat de gigi
  Luni, 15 Octombrie 2012 09:05
  Nu prea mai cunosti lumea si vechile cunostinte de cind esti mare consilier local,domnu Catalin?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ale(r)gator de Cursa Lunga
  Duminică, 14 Octombrie 2012 07:49
  PP-DD este deja la vatra. Iubitorii lui Elodia si-au dat seama ca DD este un fanfaron iar partidul dumnealui este un partid de rezerva sau un partid de completare pana la 50%+1 a lui basescu. Atentie! Acest PP exprima clar/evident ca este un "partid popular" din familia lui Merkel, Baroso, Basescu. Votam PP-DD=ramane Basescu cu oamenii care ii ling talpile la putere.
  0
  0
  Raportează
 • postat de MARIA
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 18:06
  OMUL ASTA ESTE F BUN DE MUNCA , NU SA STEA AIUREA PRIN CONSILIU.DU-TE OMULE LA MUNCA ESTI SOSU LA FATA , PLIN DE ENERGIE .CHIAR NU V-ATI LAMURIT CU ACEST PARTID A LUI DAN DIACONESCU ?!UN MARE MINCINOS
  0
  0
  Raportează
 • postat de dan
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 12:32
  De fapt adevaratul motiv pentru excluderea lui Ene si Poalelungi este faptul ca nu si-au atis targetul la cotizatie . Dupa cum se stie si nimeni nu spune cu voce tare pretul unui loc pe liste a fost de 150000 lei noi. De asta fusesera exclusi din partid dupa ce au iesit consilieri si Teodorescu si Cretu,pentru ca nu isi platisera integral locul catre PP-DD.Cum Teodorescu e in faliment cu faimosul sau bloc a trebuit sa-si aduca prietenul pe faimosul Chebac ,ca doar impreuna au aranjat licitatiile de la CJ. Iar Cretu cred ca a mai gasit niste firme precum Unicom de la care sa mulga bani ,ca de la Posta Romana a trebuit sa plece -era pus de PDL.Pacat d-le Ene si d-le Poalelungi ca v-ati bagat in troaca porcilor.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.