Va fi restructurată Primăria Galaţi?

Va fi restructurată Primăria Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 44 de proiecte de hotărâre sunt înscrise pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a Consiliului Local. Dar cel mai important vizează mult-anunţata organigramă a Primăriei municipiului Galaţi, care ar trebui să reducă jumătate din posturile de şefi din instituţie şi să facă aparatul administrativ mai suplu, mai eficient şi mai flexibil. Documentul se "coace" de multă vreme, dar a aşteptat undă verde din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Rămâne de văzut dacă, la şedinţă, proiectul chiar va intra în dezbatere şi dacă aleşii îşi vor da votul pentru o Nouă Primărie.

Citit 2502 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2012 22:24

11 comentarii

 • postat de cristi
  Vineri, 19 Octombrie 2012 11:28
  Bineinteles ca trebuie reduse cheltuielile si la primarie. Au fost posturi infiintate cu duiumul, de la casiere pana la sefi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de anca
  Vineri, 19 Octombrie 2012 06:13
  Da schimbații odată, dom' Primar. Si-au pierdut răbdarea, cei care v-au votat, tot așteptând să vă țineți promisiunile. Adică să-i dați afară pe TOȚI cei care lucrează acolo și să-i angajați pe TOȚI cei care v-au votat. Să o ducă și ei, tot într-o petrecere, cu mâncare și șampanie, cum au văzut la TV că face PDL-ul. Să nu facă nimic dar să ia saci de bani, cum își închipuie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Rhythmsdevine
  Joi, 18 Octombrie 2012 21:03
  Din punctul meu de vedere d-l primar ar trebui mai intai sa creeze sau sa faciliteze locuri de munca nu sa dea afara oamenii afara asa cum a facut declaratii in repetate randuri , mi se pare mie d-le primar ca sunteti un incompetent care a-ti ajuns pe un post in care v-au ales oamenii si pe care ii reprezentati daca d-voastra ii aruncati in strada asa cum aveti de gand cu siguranta vom ajunge pe primul loc la numarul de someri sa stiti ca nu este un campionat de .....scos someri pe banda mai ganditi-va d-le primar a sa nu uit: ' Cand esti atat de sus d-le primar sa nu uiti ca esti foarteee mic 'si tot la popor ai sa revii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vivi
  Joi, 18 Octombrie 2012 16:14
  @galatean
  Prietene, n-ai nimerit-o. Primarul nu e nascut in Galati, ghinion.
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Joi, 18 Octombrie 2012 14:19
  Nu se stie exact ce fel de restructurari se vor face in Primarie insa, printre alte sectoare care nu-si fac treaba in Primarie, sectorul unde activeaza dirigintii de santier, este varza.Nu am nimic cu aceasta categorie profesionala dar cand vad cum unele firme isi bat joc de orasul asta prin lucrari de mantuiala, gandul ma duce la dirigintii de santier.Priviti pe strazile care chipurile au fost reparate, sau la lucrari in curs de executie.Nu exista niciun control al calitatii executiei lucrarilor in timpul executiei, control care trebuie facut de dirigintii de santier care reprezinta Primaria sau chiar de firma care executa lucrarile.Din luna mai parculetul din fata fostului magazin STIREX din Mazepa a fost inutilizabil din cauza unor lucrari a lui Electrica. Timp de aproape 5 luni au blocat acel spatiu.Acum a venit o alta firma de vreo luna de zile, au scos bordurile, le-au pus inapoi cu incetinitorul, iar dupa primul strat de asfalt din parcare, s-au oprit lasand molozul pe trotuarele din jur.Chiar nu vede nimeni, nu exista un responsabil al Primariei ca sa-i intrebe pe cei cu lucrarea de ce lucreaza asa de incet si murdar?Totusi spatiul este in plin centru Galatiului, si chiar daca n-ar fi, chiar ne batem joc de banii contribuabililor si de sanatatea lor facand mizerie?

  DOMNULE PRIMAR STAN, sunteti galatean, pe dvs. nu va doare cand zi de zi, in drumul ce-l parcurgeti spre locul de munca pe care galatenii vi l-au daruit pe 10 mai, treceti pe langa absurdul de Galati?Ce fac personajele din Primarie platite ca diriginti de santier?De ce nu-i inocuiti cu specialisti CARE VOR SA-SI FACA MESERIA, SI UN LOC DE MUNCA?Scoateti putorile din acel serviciu, iar daca nu sunteti in stare asterneti pe hartie sfanta demisie si lasati-ii pe galateni in plata domnului.

  Rog Viata Libera sa transmita aceste mesaje incornoratilor de la Primarie, sa-si vada in aceste randuri figurile hidoase cum iau bani fara munca.
  0
  0
  Raportează
 • postat de diana
  Joi, 18 Octombrie 2012 13:09
  Domnule primar,poate faceti un bine orasului asta si il dati afara pe jegosul asta de Gasca ca mult rau a mai facut la oameni!!!Poate va tineti de cuvant!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mandru galatean
  Joi, 18 Octombrie 2012 11:10
  @constanta: Daca Marius Stan darama garajele astea si balcoanele facute ilegal promit sa ii fac statuie. Suntem singurul oras din tara asta care aratam asa dezastruos. Nicolae si Durbaca ne-au transformat orasul intr-un mare sat .
  Doamne ajuta sa nu devina fricos si Marius Stan si sa curete Galatiul de toata mizeria asta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de constanta
  Joi, 18 Octombrie 2012 10:29
  In zona cu garaje,acum multa vreme,erau mormane de moloz,noroaie,gunoaie-DORITI SA TRANSFORMATI MARI ZONE DIN ORAS INTR-O MARE MIZERIE.VOI NU AVETI BANI DECAT PENTRU BORDURI .LA ALEGERI VOM AVEA GRIJA !
  0
  0
  Raportează
 • postat de constanta
  Joi, 18 Octombrie 2012 10:20
  RESTRUCTURARE, da,dar cu cap.Deocamdata nu aveti in cap decat sa demolati garaje...CAMARILA USL VA PIERDE MULT DIN ACEASTA PROASTA AFACERE...sper ca galatenii sa taxeze aspru IDEILE LUI MIHAI COSTACHE SI ALE PRIMARULUI FOTBALIST.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Acum are nevoie primarul de CONSILIUL LOCAL ?
  Joi, 18 Octombrie 2012 07:34
  Acum are nevoie primarul de CONSILIUL LOCAL ? Sau face organigrama cu consilierii personali ?!?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Restructurare, restructurare, dar și eficientizare cu mai mult profesionalism.
  Joi, 18 Octombrie 2012 07:33
  Restructurare, restructurare, dar și eficientizare, eficiență ce lipsește cu desăvârșire timp de 23 de ani în Primăria Galați, primărie ce a ajuns un fel de interfață de afaceri ,,aranjate'' păguboase pentru oraș, pentru gălățeni. Rezultatul după 23 de ani? Un dezastru, un bombardament de construcții și lucrări ,,de întreținere'' dezastroase pe domeniul public al orașului cu garaje spurcate pe spații verzi, alei pietonale comunale, sătești între blocuri, mai ales în Țiglina 1 și 2, o dezordine în arhitectura și peisagistica cartierelor ce arată incultura și lipsa în pregătirea personală a celor angajați în activitatea celor ,,de specialitate'', cică.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.