Aventurile candidaţilor gălăţeni: Cum salvează Nica, Dobre şi cu Toader Polul Nord

Aventurile candidaţilor gălăţeni: Cum salvează Nica, Dobre şi cu Toader Polul Nord
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aflaţi ce au mai făcut săptămâna aceasta candidaţii gălăţeni pentru Senat şi Camera Deputaţilor * Pâslaru prinde două recorduri mondiale * Viorel Ştefan, dat în urmărire generală * Ciumacenco e pregătit să intre în Senat: în sfârşit a reuşit să adoarmă


Senzaţional! Un nou concurs la Cartea Recordurilor

Baronul de Münchhausen şi Pinocchio merg să se înscrie în Cartea Recordurilor drept cei mai mari mincinoşi din lume. Primul la comisia de evaluare intră Baronul de Münchhausen. După câteva minute, iese şucărit şi îi spune lui Pinocchio:

- Bă, felicitări, Pinocchio, cred că ai câştigat, că mie mi-au zis că nu-s cel mai tare.

Intră şi Pinocchio la comisie, dar iese şi el dezamăgit după câteva minute:

- Să-mi trag una, nici eu nu am câştigat. Cică nici eu nu-s cel mai tare.

Cum stăteau ei pe hol, iese şeful comisiei şi întreabă:

- Pâslaru încă nu a venit?

- Ba da, răspunde portarul, dar a intrat mai întâi la comisia de scule mici.

Toader vrea ca electoratul PDL să boicoteze alegerile

Mircea Toader a propus, în şedinţă de partid, să ceară electoratului PDL boicotarea alegerilor parlamentare, pe modelul de la referendumul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. "Când cu suspendarea am câştigat, nu? De ce nu am face la fel şi acum? Uite un calcul simplu. Dacă ies la vot 7 milioane de uselişti, rămân 11 milioane de voturi care sunt practic pentru noi. Cine nu e împotriva noastră e cu noi. Îi batem de le sună apa-n cap", a spus Toader în şedinţă.

Candidaţii gălăţeni participă la refacerea gheţarilor

Specialiştii de la Greenpeace au găsit soluţia pentru restabilirea echilibrului climatic al planetei. Printr-o adresă oficială, ei au cerut ca politicienii gălăţeni să îşi desfăşoare campania electorală la Polul Nord timp de câteva zile. "Ne confruntăm de câţiva ani cu fenomenul topirii gheţarilor. Toate soluţiile noastre de până acum au dat greş, aşa că apelăm la ultima variantă. Avem nevoie ca o echipă formată din Pâslaru, Nica, Dobre, Toader, Resmeriţă să vină la Polul Nord ca să promită diverse chestii, cum ar fi pensii, sistem sanitar performant, educaţie de calitate. În acest fel ar îngheţa toate apele din jur şi vom reface gheţarii de odinioară", a declarat Gheorghe Minciună, reprezentant Greenpeace în România.

Singurul care s-a împotrivit ideii a fost Mircea Toader. "După părerea mea, încălzirea globală nu e chiar rea, că pensionarii ar plăti mai puţin la întreţinere pe timp de iarnă. În plus, nici nu sunt sigur că metoda ar da roade. Păi, dacă ar fi aşa de simplu, la câte campanii electorale au fost, am fi avut tot timpul anului pod natural de gheaţă peste Dunăre", a spus Toader.

La auzul acestor declaraţii, specialiştii Greenpeace au vrut să îl înlocuiască pe Toader cu alt candidat pentru expediţia de la pol, dar Viorel Ştefan a fost de negăsit.

Nenorociţilor, aţi mutat judeţul Galaţi!

Un bărbat în vârstă de aproximativ 55-60 de ani, statură medie, bine făcut, grizonat şi cu mustăcioară a fost găsit joi dimineaţă pe malul unui râu din judeţul Olt, lângă localitatea Fălcoiu, informează Gazeta de Sud. Bărbatul, relatează jurnaliştii olteni, susţinea că se află în vizită electorală în Nămoloasa, pe malul Siretului, colegiul 4 pentru deputaţi, judeţul Galaţi. "Când echipa de jurnalişti l-a informat respectuos că se află în judeţul Olt, într-un cu totul alt colegiu decât cel în care candidează, bărbatul a început să suduie de toţi sfinţii în graiul moldovenesc", se arată într-un articol din ediţia online a Gazetei de Sud. "Catapeteasma mamii voastre de pedelişti golani, aţi mutat judeţul Galaţi cât am fost eu la Bucureşti!", a urlat Viorel Ştefan.

Concurs organizat de Ciucă şi Durbacă: cea mai mică elecţie din Ţiglina III

Bogdan Ciucă şi Eugen Durbacă au împărţit săptămâna trecută rulete de mici dimensiuni în Ţiglina III. Ruletele, rămase din campania electorală a şefului Felix, trebuie folosite de electorat la măsurarea masculinităţii din zonă, au explicat cei doi candidaţi. Concursul derulat de Ciucă şi Durbacă se numeşte "Mica Elecţie", iar regulamentul este simplu: cine dovedeşte că are cea mai mică masculinitate din cartier va primi o bijuterie din aur nemarcată, de la Milano. La concurs au voie să participe toţi gălăţenii, indiferent de colegiul erectoral din care fac parte. Au voie chiar şi ceilalţi candidaţi, cu excepţia lui Florin Pâslaru. "Vrem să fie un concurs onest, care, spre deosebire de licitaţiile pe care le organizăm, să nu aibă un câştigător dinainte ştiut", a explicat Durbacă excluderea lui Florin Pâslaru din competiţie.

Cum a reuşit Ciumacenco să adoarmă

Nicuşor Ciumacenco este disperat că ar putea să câştige alegerile, dar că nu se va putea adapta în Parlament, susţin apropiaţi ai candidatului. "Sufăr de insomnie cronică. Nu pot adormi nici măcar noaptea şi nu ştiu dacă, în condiţiile astea, m-ar primi băieţii de la Senat. Am luat lecţii de la Nicolae timp de patru ani, dar tot nu s-a lipit somnul de mine", i s-a plâns Ciumacu psihiatrului Gelu Visare. Medicul i-a prescris sute de reţete cu cele mai tari sedative, dar nimic nu a avut efect. Cu toate acestea, MINUNEA s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri. Doruleţ Resmeriţă a venit în vizită la Ciumacu pentru tradiţionala partidă de "Nu te supăra, frate!" pe lovele şi l-a găsit dormind ca un prunc pe patul din dormitor. Pe noptieră, Doruleţ a găsit cartea de proză scurtă "Pretorul", de Aurel Stancu. "Acum e cu adevărat pregătit pentru Senat", a cugetat Resmeriţă, după care a luat jocul şi a plecat să-l facă de lovele pe Toader.

Nechita, un candidat de 30 de ani

Aurel Nechita a făcut un scandal monstru miercuri pe holurile Facultăţii de Medicină şi Farmacie. "Cum mama mă-sii e posibil aşa ceva? Am făcut ditamai facultatea de medicină la Galaţi şi nimeni nu se pricepe la chirurgie estetică? Chiar e nevoie să merg la Bucureşti ca să mă facă şi pe mine cineva să arăt ca la 30 de ani?", a urlat Relu Nechita la studenţii şi profesorii din facultate. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, Nechita nu s-a liniştit decât după ce unul dintre studenţi i-a demonstrat că se pricepe de minune la Photoshop. Rezultatele întineririi pot fi văzute zilnic pe afişele electorale din Aurel Vlaicu, Micro 13 B, Micro 39 şi Micro 40. Florin Pâslaru, care se afla întâmplător prin zonă, l-a luat deoparte pe specialistul în Photoshop şi l-a întrebat scurt. "Stai aşa puţin, ia zi, pe mine mă poţi ajuta cu ceva?", a întrebat Pâslaru. Studentul i-a retezat-o: "Păi nici nu aveţi nevoie, domnu' Florin, că afişele sunt de dimensiuni reduse şi apăreţi numai de la buric în sus. Nu se vede nimic în partea de jos". Pâslaru nu a mai spus nimic, ci s-a limitat doar la a-i arunca studentului o privire concisă.

Filimon are o rugăminte la Durbacă

Marian Filimon, candidat român pe listele maghiarilor, l-a rugat pe Eugen Durbacă să vorbească cu Dan Voiculescu să-i dea lui fostul partid al Antenei 1, PUR. "Vreau să fac Partidul Ungaria Reîntregită, că asociaţia asta cu «întreprinzători mici şi mijlocii» o vrea Pâslaru", a spus Filimon.

Colegiul Pectoral

Citit 2865 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2012 20:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.