Garaje cu „loc de veci”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul PNL Paul Ichim a declarat că va propune Consiliului Local lansarea unui parteneriat public-privat privind spaţiile de parcare.

„Parcul de maşini din Galaţi e foarte mare. O măsură prin care să se scoată maşinile din spaţiile verzi este să nu se mai aprobe autorizaţii de construcţie pentru blocuri fără spaţii de parcare subterane, supraterane, cum o fi. În Bruxelles nu există bloc fără spaţiu de parcare în cadrul construcţiei. Până la a face autostrăzi şi şosele de centură, asta ar fluidiza traficul în Galaţi”, a declarat Ichim.

Senatorul recunoaşte că garajele constituie o problemă serioasă, dar crede că se poate găsi o formă legală prin care cei care au concesionat teren pentru garaje şi au făcut investiţii să aibă facilităţi în garajele supraterane:

„Unii şi-au făcut, cred, şi loc de veci pe lângă groapa de murături şi de vin din garaj. Mai rămâne să-i şi înmormânteze în garaj. Cred că soluţia ar fi să-i dea o facilitate în cadrul unui noi spaţiu de parcare. Trebuie găsită o soluţie pentru parcare, pentru că în felul acesta ar apărea spaţiul verde, spaţii de joacă”.

Citit 1964 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.