Nemulţumiţi, dar cu traista plină. Buluceală la distribuirea alimentelor UE

Nemulţumiţi, dar cu traista plină. Buluceală la distribuirea alimentelor UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă până acum Primăria se ruga de nevoiaşi să vină să-şi ridice alimentele UE, ieri, punctele de distribuţie a acestor ajutoare au fost luate cu asalt, iar municipalitatea a fost acuzată de "lipsă de organizare". Zeci de gălăţeni s-au bulucit cu noaptea-n cap pentru a fi siguri că apucă unul dintre pachetele cu alimente suplimentate şi au fost nevoiţi să aştepte mai bine de o oră, pentru că distribuţia pachetelor a început cu întârziere. De aici la nemulţumire, vociferări, reproşuri şi acuzaţii n-a mai fost decât un pas.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, ne-a explicat de ce s-a creat această situaţie: „Am obţinut în ultima clipă aprobarea pentru a mări cantităţile suplimentare şi a trebuit să rezolvăm în timp record partea birocratică şi asamblarea pachetelor. Astfel, în loc de câte două cutii de mazăre şi două de roşii în bulion, am primit aprobarea să dăm câte opt cutii cu mazăre şi 12 cu roşii în bulion. În loc de ora 8.00 a început distribuirea cu aproape o oră şi un sfert întârziere, pentru că nu era pregătit niciun pachet cu noile cantităţi. Precizez că persoanele care primesc aceste suplimente sunt cele care au mai primit deja cantităţile regulamentare”.

Măsura de a suplimenta cantitatea de alimente a fost luată de Primărie pentru că 8.000 din cei 19.000 de gălăţeni, câţi aveau dreptul la alimente UE, nu s-au interesat de pachete timp de patru luni. Ca să nu se risipească alimentele sau să le trimită în judeţ, municipalitatea a luat măsura de a suplimenta cantităţile şi de a le distribui celor interesaţi.

Citit 1802 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2013 22:37

5 comentarii

 • postat de eu
  Miercuri, 13 Martie 2013 07:44
  In fotografia prezentata, pe moment, am crezut ca/i tatal lui Florin Pislaru. Daca nu este el.... mii de scuze.
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Marți, 12 Martie 2013 21:37
  "... nu s-au interesat de pachete timp de patru luni". Cine sa se intereseze? "Nemultumitii"?
  Fiti serioasa doamna, unii dintre acesti oameni nu au stiut niciodata ca au si niste drepturi. Faptul ca li se dau acum, in mod surprinzator, cateva alimente, este un lucru bun dar greu de anticipat de cineva. Asa se explica faptul ca alimentele nu au ajuns la acesti oameni, in trecut. Din nestiinta nu pentru ca ei ar fi dezinteresati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un galatean suparat
  Marți, 12 Martie 2013 15:38
  DEZAMAGIRE TOTALA! CUM DE NU SE POT LUA MASURI DE ORGANIZARE DE CATRE CEI COMPETENTI CA SA NU SE MAI PRODUCA ASA O DEZORDINE ????. SI INCA CEVA UNDE AU FOST CEI PE CARE I-AM VOTAT SI I-AM INVESTIT IN FUNCTII DE CONDUCERE LA CIRMA MUNICIPIULUI, DE NU AU FACUT PREZEN TA DE ZIUA UNIRII RESPECTIV 24 IANUARIE 2013?????
  0
  0
  Raportează
 • postat de maricel
  Marți, 12 Martie 2013 11:44
  fara comentarii
  0
  0
  Raportează
 • postat de somer@ de_romania
  Marți, 12 Martie 2013 09:12
  o mare dezordine ,sunt somer -fost student , am mers sa ridic acest ajutor si nu figuram in lista, primaria da aceste ajutoare tot la boschetari si tigani care in viata lor nu au muncit si isi ridica pachetele cu daruri cu taxiul si binenteles la pensionarii vesnic nemultumiti,milogii pe care-i prostesc cei ce poftesc la putere ,si care din pacate alcatuiesc principala clasa sociala a Romaniei, tineretul nu are viitor in aceasta tara!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.