Primul concurs la Primărie: Adrian Bucur, posibil director general de Dezvoltare

Primul concurs la Primărie: Adrian Bucur, posibil director general de Dezvoltare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una dintre cele mai importante structuri ale administraţiei locale, Direcţia Generală de Dezvoltare din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galaţi, ar putea fi condusă de inginerul Adrian Bucur.

Potrivit rezultatelor afişate de municipalitate, la concursul pentru această funcţie bătălia s-a dat între Adrian Bucur şi Mihai Cucoş. La proba scrisă, Bucur a obţinut 75 puncte, fiind declarat admis, iar Cucoş - 28,6 puncte şi a fost respins. La interviu, Bucur a obţinut 96 de puncte, fiind admis. Contestaţia formulată de contracandidatul perdant, documentaţia şi rezultatele concursului au fost trimise pentru avizare la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Dacă şi ANFP îi va da undă verde, Adrian Bucur, despre care voci din Primărie spun că ar avea o temeinică experienţă inginerească, va deveni primul director din noua organigramă a Primăriei.

Direcţia Generală de Dezvoltare va avea ca atribuţii stabilirea unei strategii şi atragerea de fonduri europene, în cadrul acestei structuri regăsindu-se şi direcţia de patrimoniu. Urmează scoaterea la concurs a celorlalte trei posturi de director general din Primărie, la Direcţia Generală de Buget-Finanţe, Direcţia Generală de Servicii Publice şi Direcţia Generală de Infrastructură şi Lucrări Publice.

Citit 3539 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2013 10:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.