Absurd de Galaţi - Circulaţia gologanilor în administraţie

Absurd de Galaţi - Circulaţia gologanilor în administraţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde. Sumele pe care partidele politice le declară ca fiind private, adică primite de la sponsori sau cotizanţi generoşi, trebuie privite cu rezerve. De ce? Pentru că mulţi dintre membrii sau nemembrii care deschid portofelul pentru partidul care i-a promovat în funcţii sunt, în cele mai multe cazuri, plătiţi tot de la bugetul de stat sau local – sunt consilieri, parlamentari, directori, şefi etc. E drept, unii au şi afaceri personale de mai mic sau mai mare succes. Ideea este, însă, că mare parte din banii cu care aleşii mari şi mici sunt remuneraţi pentru munca lor ajung până la urmă la partid. Un fel de circulaţia banilor în natura politică. Trist, dar adevărat!

Citit 1468 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2013 17:35

2 comentarii

 • postat de Akbar
  Joi, 11 Aprilie 2013 13:30
  Principiul e unul si foarte sigur: "Da-mi si na". Toti cotizantii si-au platit fie functiile ce le ocupa pe plan local fie fotoliile de prin Bucuresti, aducandu-si omagiile in plic, cand partidul era la anaghie si suna adunarea.
  Aici se vede foarte bine "impartialitatea si corectitudinea" in organizarea de concursuri pentru posturile vacante, de unde or fi ele. Toti cotizantii au functii pe masura platilor facute.
  Iar privatii spera ca banii "donati" se vor intoarce cu dobanda, prin castigarea de licitatii sau atribuiri directe, la fel de corecte si de oneste ca si organizarea concursurilor.
  Singura zona profitabila, protejata de saracie si recesiune a ajuns umbrela partidelor, la care daca esti cotizant, macar ai sanse sa poti ajunge sa traiesti fara grija zilei de maine.
  Tot inainte tovarasi !!!! Sa crape capitalistii de ciuda !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de contabil
  Joi, 11 Aprilie 2013 13:13
  FFFF CORECT!!!!!
  Si ia cineva masuri ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.