Absurd de Galaţi: Din eroare în eroare, spre victoria finală

Absurd de Galaţi: Din eroare în eroare, spre victoria finală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În noiembrie anul trecut, aleşii locali au votat preluarea imobilului situat pe strada Domnească nr. 56 convinşi că este vorba despre „Sala Aplaudacilor” pe care vor să o facă sediu de Primărie. Habar n-au avut că la adresa indicată era fix Palatul Administrativ în care funcţionează Instituţia Prefectului, fapt pe care l-au corectat abia luna trecută.
Nu este însă singura eroare a municipalităţii. La recenta şedinţă extraordinară a Consiliului Local, aleşii au revenit asupra unei hotărâri votate, hăt!, în decembrie 2010. Abia acum şi-au dat seama că trebuia să treacă din proprietatea privată a municipiului în cea publică suprafaţa de 240.000 mp, situată în Galaţi, Tarlaua 231/1, Parcela 1531/1 şi nu Parcela 1531, cum era consemnat doar în hotărâre, nu şi în actele adiacente. Terenul respectiv era necesar pentru staţia de epurare, iar Primăria trebuia să dovedească apartenenţa terenului la domeniul public al municipiului, pentru a se obţine aprobarea cererii de finanţare de către Comisia Europeană. Că la Comisie a ajuns altă năzbâtie, corectată abia după trei ani, ce mai contează? La câte bube are proiectul ISPA, asta-i mezelic. Absurd, dar adevărat!

Citit 1383 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2013 17:38

4 comentarii

 • postat de vovi
  Vineri, 19 Aprilie 2013 14:25
  Multe prostii o sa mai vedeti pana acum in orasul asta, marca a la Stan fotbalistul.Prostii care,musai, trebuie sa le inregistreze la OSIM.Pai ce sa-i ceri acestui individ care n-a fost in stare sa-si mentina o nevasta, tot schimbandu-le?Dar sa conduca un oras?!Cica si pe asta o bate de-i suna apa in cap, CA N-A FOST FATA MARE.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 19 Aprilie 2013 03:54
  La ce alesi si administratie are municipiul si judetul, era mai bine daca ramanea primaria in cladirea actualei prefecturi iar prefectura si CJ luau drumul Constantei sau al Brailei.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de AURELIA
  Joi, 18 Aprilie 2013 14:01
  DIN GRESEALĂ IN GRESEALĂ..SPRE VICTORIA FINALA..NU ASA-I MAI CORECT?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Multe gunoaie au venit pe Dunăre, aduse de industrializarea orașului Galați de pe timpul comunismului., deci și prostia de azi găsită în administrație.
  Joi, 18 Aprilie 2013 10:40
  O mare parte din prostia din România a fost adunată de Ceaușescu în Galați prin industrializarea forțată a orașului, așa că nu-i de mirare, multe resturi umane găsim în administrația locală și județeană. Doar nu suntem în Ardeal, din păcate. Vorba reclamei, ,,niște țărani !!!''.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.