Absurd de Galaţi - Tupeu parlamentar pe bani publici

Absurd de Galaţi - Tupeu parlamentar pe bani publici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde. Protagonistul paradoxului de astăzi este deputatul PSD Florin Pâslaru, care tocmai a fost evacuat dintr-un spaţiu aparţinând Primăriei, închiriat pentru cabinetul său parlamentar,pentru care nu a plătit niciodată nimic, deşi avea bani alocaţi în acest sens de la bugetul naţional!

În cauză este vorba despre apartamentul nr. 7 situat în bloc A1 pe strada Brăilei nr. 169 care a fost închiriat, în iulie 2009, Biroului Parlamentar Pâslaru Florin, dar, din cauza nerespectării clauzelor contractuale, chiriaşul a fost acţionat în instanţă. Prin sentinţa civilă din 2012 s-a dispus executarea silită pentru preluarea spaţiului şi recuperarea datoriilor aferente. Potrivit Primăriei, Florin Pâslaru n-a plătit nici măcar un leu, niciodată, pentru spaţiul închiriat, aşa că prejudiciul se ridică la 6.000 de lei. Ciudat este că alegătorii din colegiul lui Pâslaru nu-şi amintesc ca în blocul din Ţiglina I să fi funcţionat vreodată un cabinet parlamentar. Cum, în Galaţi, numărul celor care au nevoie de o casă este uriaş, iar oamenii sunt şi dispuşi să-şi plătească la zi chiria, vestea bună este că apartamentul a fost transformat din spaţiu cu altă destinaţie, adică în locuinţă, şi va putea oferi adăpost unor persoane sau familii care n-au unde sta.

Citit 2143 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2013 16:37

9 comentarii

 • postat de TUPEU NESIMTIT !
  Vineri, 10 Mai 2013 16:15
  Gasca lui Nica si a celor abonati la puparea mainii lui "sfinte" de PATRIARH LOCAL,si puparea in dosul lui plin de promisiuni pentru al de' Paslaru, Nechita, Bacalbasa & co ,este de neclintit de peste 20 de ani !
  Desi au tot felul de sesizari si procese prin instante si pe la DNA pentru "mici invarteli" foarte morale si foarte legale ( ex. Nechita ,declarat incompatibil de ICCJ din Romania si care inca poluiaza plenul Parlamentului Romaniei cu prezenta sa acolo ) ,astia tin cu dintii de funcitii si de ce nu de banii publici pe care-i toaca dupa bunul plac si apoi ne mai reamintesc inca o data peste 4 ani cat de necesari sunt ei acolo ,pentru cei ce se lasa mereu prostiti de palavrele lor !
  D-le Prim-Ministru V. Ponta ,cred ca ar trebui sa verificati "putin" organizatia PSD-Galati si sa nu mai luati de bune sforariile lui Nica si a eternei lui gasti ! O sa aveti mari surprize ; atunci o sa va credem 100% ca vreti sa promovati o altfel de politica in Romania !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de coco
  Vineri, 10 Mai 2013 08:30
  Daca, mesajul este scris intradeva de insusi cel in cauza , atunci chiar acest personaj este lipsit de scrupule si nu ar trebui sa i se permita macar sa se plimbe pe strazile Galatiului, intrucat intra intr-o lupta cu insasi existenta lui. Macar sa aiba bunul simt sa respecte pe cei de la care a furat si fata de care are o datorie. Mizeriile de fapt sunt de la cei care il sustin, in primul rand cei de la Bucuresti (alias Dan Nica -o plosnita a societatii),de cei care l-au votat si de toti cei din jur care nu iau masuri. Daca este asa, nu a inteles parlamentarul ca in rolul de persoana publica esti expus , diferenta o face insa comportamentul acestuia care nu face decat sa intareasca cele comentate. Degradant ptr. el, naucitor ptr. noi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de marian
  Joi, 09 Mai 2013 14:52
  Ar trebui recuperati banii , cei 6000 de roni pentruca nesimtitul i-a primit . Si ar trebui sa plateasca si o amenda , faptul ca i-a luat apartamentul , nu este suficient .
  0
  0
  Raportează
 • postat de REVOLTATUL
  Joi, 09 Mai 2013 14:19
  Noi suntem idioti ca l-am votat in nestire tot pe BOUL de Florin Paslarel, parca altii nu erau! E un IDIOT si un CRETIN. L-am cunoscut personal si pot spune ca n-are scrupule. Firma RBX Electric e dirijata de nevasta-sa, alta idioata.. si inca niste mafioti de-a lui Dan Nica. Data trecuta am votat USL pt ca am vrut sa scapam de PDL, dar data viitoare sper sa gasim pe altcineva in afara de PSD si PDL care ne-au jupuit de vii!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florin Pislaru/ Pintea
  Joi, 09 Mai 2013 13:50
  Sunteti invidiosi ca sunt mai destept ca voi . Cine/i Pintea in Galati . Eu si nimeni altul. Va salut si ma duc sa mai gasesc ceva de inselat . O zi buna !
  0
  0
  Raportează
 • postat de cititor
  Joi, 09 Mai 2013 12:45
  oameni ce ne conduc destinele . reprezentantii nostrii...a-ti facut o mare descoperire, ce sa zic. macar de-ar fi singurul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mafiotii
  Joi, 09 Mai 2013 07:12
  Am auzit ca firma RBX Electric care este abonata la bani publici este dirijata de el.Da tunuri la greu si are numai limuzine de lux pe sărăcia asta.Poate verifica cineva...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Axon
  Joi, 09 Mai 2013 06:56
  Aoleu! Deputatul PSD F. Paslaru alias "Pintea" a fraierit primaria si pe galateni ! Nu va mirati: nici respectivul, nici partidul in cauza nu sunt la prima potlogarie de acest gen. Vezi cazul Nichita sau Bacalbasa. In rest sa auzim numai de bine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de CD
  Joi, 09 Mai 2013 01:11
  In sfirsit o veste buna ! prea se crede important mincinosul asta ..Cred ca apartamentul era locul de nebunii... la cita minte are. El gindeste cu.....Inca nu s/a gasit niciuna sa/i dea o boala venerica ca sa/l sature de atitea.....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.