PC strânge semnături pentru PSD

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„În urma hotărârii Partidului Conservator de a merge la alegerile europarlamentare pe listele comune în alianţă electorală cu PSD, am demarat acţiunea de strângere a semnăturilor privind susţinerea candidanţilor alianţei”, a declarat Eduard Grosu, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PC. Din municipiu şi judeţ s-au strâns deja peste 15.000 de semnături şi acţiunea continuă, a anunţat conservatorul.

În urma înţelegerii între conducerile judeţene ale celor două partide, s-a stabilit ca fiecare organizaţie de partid să strângă o parte din  semnături.   Este foarte probabil că organizaţia gălăţeană a PC, deşi cotată drept cea mai puternică din ţară, nu va avea niciun candidat la aceste alegeri, aflăm din aceeaşi sursă.

Conservatorul s-a mai plâns şi că, din exces de zel, un simpatizant PD-L i-a îndemnat pe cetăţeni să semneze pentru candidaţii acestui partid, lăudându-se cu lucrările de întreţinere a arborilor pe care le-a făcut Administraţia Domeniului Public, condusă de directorul Eduard Grosu. Care ne-a asigurat că activitatea societăţii pe care o conduce nu va fi folosită politic.

Citit 881 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.