Duminică, traficul rutier va fi blocat în centrul Galaţiului

Duminică, traficul rutier va fi blocat în centrul Galaţiului

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
7 comentarii

* Circulaţia va fi deviată pentru a permite asfaltarea pe strada Brăilei


Că folosiţi propriul autoturism, mergeţi pe jos sau apelaţi la mijloacele de transport în comun, trebuie să ştiţi că lucrările de asfaltare, care vor fi executate duminică pe strada Brăilei, pe porţiunea cuprinsă între Stirex şi intersecţia cu strada Traian (Prelungirea Traian), vor duce la blocări de trafic şi devieri pe rute ocolitoare.
Primăria Galaţi informează că, pentru buna desfăşurare a lucrărilor de asfaltare, strada Brăilei va fi blocată de la intersecţia cu strada Roşiori, respectiv Cristofor Columb şi până la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu. De asemenea, vor fi restricţii de trafic şi pe străzile Alexandru Lăpuşneanu (intersecţia cu strada Brăilei ), strada Prelungirea Traian (de la intersecţia cu strada Vadul Sacalelor), strada Traian (de la intersecţia cu strada Democraţiei până la intersecţia cu strada Brăilei ), strada Sfântul Spiridon (de la intersecţia cu strada Mihai Eminescu până la intersecţia cu strada Brăilei) şi strada Ion Luca Caragiale (de la intersecţia cu strada Plantelor şi până la intersecţia cu strada Brăilei). „Autovehiculele care vor circula pe strada Nicolae Bălcescu, la ieşirea în strada Brăilei, vor avea obligatoriu la stânga, spre intersecţia cu strada Domnească şi apoi, pe strada Navelor, spre Faleză”, a precizat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Trei staţii de autobuz nu vor funcţiona!

Autobuzele Transurb care vor circula pe traseele spre Centru-strada Domnească o vor face pe ruta ocolitoare Strada Brăilei – Prelungirea Coşbuc – bulevardul Marii Uniri (Faleza Superioară) – strada Prelungirea Traian - strada Portului – strada Navelor – strada Domnească. Staţiile auto de la Bănci, Trei Star şi Potcoava nu vor putea fi funcţionale. Autobuzele vor opri pe Prelungirea Coşbuc, în zona Precista şi, apoi, la complexul Spicul, de pe strada Navelor. Microbuzele de pe aceleaşi trasee vor putea circula pe strada Brăilei – strada Roşiori – strada Prelungirea Traian – strada Portului – strada Navelor – strada Domnească. „Microbuzele care au trasee spre şi dinspre Piaţa Centrală vor putea folosi rutele ocolitoare strada Traian – strada Democraţiei – strada Cristofor Columb – strada Brăilei sau strada Brăilei – strada Cristofor Columb – strada Tecuci – strada Traian”, au transmis reprezentanţii municipalităţii. Restricţiile şi devierile vor fi valabile de duminică, de la ora 06.00 şi până luni, 12 august, ora 03,00.

Pe hartă este marcată cu roşu zona pe care se va lucra duminică şi spaţiul logistic afectat. Cu verde - rutele ocolitoare pentru autovehicule, altele decât cele destinate transportului în comun, cu albastru - devierea traseelor Transurb, iar cu negru - devierea microbuzelor, inclusiv spre şi dinspre Piaţa Centrală.

Citit 3349 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 11:49

7 comentarii

 • postat de Costel Vineri, 09 August 2013 23:32 89.44.15.*** Link la comentariu
  0
  0

  AI perfecta dreptate JEAN,Numai ca te rog sa imi spui tu te rog negru,verde si albastru ce inseamna???ok rute ocolitoare probabil dar de ce 3 culori??ps:am permis de la 18 ani adik de 5 ani si conduc zilnic;)

  Raportează
 • postat de LeeView Vineri, 09 August 2013 14:13 5.13.214.*** Link la comentariu
  0
  0

  Draga Costel : "ATI facut scoala , ATI mazgalit".
  Cat despre fanatismul religios... lighioanele sa va aiba in pace.

  Raportează
 • postat de ANANIA Vineri, 09 August 2013 12:52 83.103.186.*** Link la comentariu
  0
  0

  După cum remarca Sf. Athanasie din Paros (1721–1813), Sf. Nicodim Aghioritul (1749-1809) şi alți Părinţi trăitori ai teologiei euharistice, mulţi preoţi, care vor încerca să aplice în parohiile sau mănăstirile lor învăţătura Bisericii despre împărtăşirea sistematică cu Sfintele Taine vor fi blamaţi şi persecutaţi de catre Arhierei lor.

  Din păcate, acest lucru chiar se întâmplă în unele eparhii din cuprinsul Bisericii Ortodoxe Române (mai puţin în diaspora), unde preoţii sunt opriţi de slujbe, băgaţi în consistorii, transferaţi în alte parohii etc., pe simplul motiv că împărtăşesc oamenii în fiecare săptămână – adică, pe motiv că respectă canoanele. Şi întrucât bravii „canonişti” şi „păstrători ai tradiţiei strămoșești” nu pot să formuleze nişte capete de acuzare concrete, bagă totul în categoria „inovaţie în cult”. Şi ce numesc ei „inovaţie în cult”? De exemplu: împărtăşirea mirenilor mai des de 40 de zile (mai ales în afara posturilor), împărtăşirea de 2-3 ori cu aceeaşi spovedanie, citirea cu voce tare a rugăciunilor Liturghiei, unirea Botezului şi Cununiei cu Liturghia şi altele de genul acesta. Normalitatea este numită de ei „inovaţie”, iar anormalitatea este numită „tradiţie strămoşească”. Atâta pot pricepe oamenii respectivi sau, mai degrabă, cei care i-au pus în aceste funcţii… Şi n-are rost să vin acum cu argumente teologice sau istorice, căci cei vizaţi oricum nu le citesc. În ultima vreme ei ştiu doar să numere…


  Bineînţeles, preoţii *****ri nu sunt opriţi de slujbă, pentru că „sunt smeriţi şi ascultători”, în schimb sunt ţinuţi pe sub uşile unor consilieri eparhiali agramaţi doar cei care vor să facă ceva bun în Biserică şi cheamă la o trăire conştientă a credinţei. Că la noi aşa este: poţi să faci orice prostie, numai „să nu ieşi în evidenţă”; dar dacă vrei să faci ceva bun, apăi stai puţin…, e nevoie de „binecuvântări” şi „aprobări”.

  Iubiţi fraţi şi preoţi ai lui Hristos!

  Staţi tari şi neclintiţi! Nu vă temeţi de nimeni! Dacă aţi nimerit în asemenea situaţii, cereţi un singur lucru: să fiţi judecaţi de preoţi şi ierarhi care se spovedesc înainte de fiecare împărtăşire şi postesc 3 zile fără ulei înainte de fiecare Liturghie! Dacă de aceştia nu sunt în BOR, înseamnă că nimeni altcineva nu are dreptul să vă judece pentru faptele pe care le faceţi, mai ales dacă lucraţi cu smerenie şi discernământ. Nu au ce să vă facă, căci Dumnezeu e cu noi. „Măsurile administrative” sau „canonice” cu care ne înspăimântă „boierii bisericeşti” sunt nimicuri. Gândiţi-vă la Sfinţii Ioan Gură de Aur, Maxim Mărturisitorul, Ioan Damaschin şi alţi Sfinţi care au suferit pentru mărturisirea adevărului. Vă susţinem şi noi… Generaţia comunistă din Biserică se va stinge…

  Raportează
 • postat de jean Vineri, 09 August 2013 12:34 109.99.225.*** Link la comentariu
  0
  0

  intotdeauna ROSU = INTERDICTIE...ce soferi sunteti de nu stiti atata lucru ?!? :))

  Raportează
 • postat de Costel Vineri, 09 August 2013 11:58 89.44.15.*** Link la comentariu
  0
  0

  Unde dracu a-ti facut scoala de jurnalism sau cum se numeste nu stiu.Pai a-ti mazgalit o harta din care 1.nu se intelege nimic si 2.legenda lipseste.Draga Corina Dobre daca scrii articole macar sa o faci intr-o maniera cat de cat inteligibila nu doar asa sa fie pus articolul ca sa nu zica superiorii tai ca nu ai scris si tu ceva.Succes !!!

  Raportează
 • postat de Cristi Vineri, 09 August 2013 08:39 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  0

  Daca tot adaugati niste trasee colorate. Va rog sa inserati si o agenda conform careia sa stim ce reprezinta fiecare culoare!

  Raportează
 • postat de Ducu Vineri, 09 August 2013 08:06 89.120.230.*** Link la comentariu
  0
  0

  http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/camere-web-streaming/galati

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.