„Delicateţuri” politice: Familie de ales local angajată la Apaterm

„Delicateţuri” politice: Familie de ales local angajată la Apaterm
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum o fi să se discute despre falimentul Apaterm, despre debranşare şi strategii de încălzire la iarnă, ori despre viitorii şomeri ai furnizorului local de apă călâie la preţ de apă caldă şi tu să fii, deopotrivă, ales local care votează prin decizii soarta societăţii şi angajat la firma cu pricina? Delicată situaţie! Ei bine, fix în această postură se află consiliera locală PSD Desilia Cocu, care, potrivit declaraţiei de avere este consilier juridic la Apaterm, de unde câştigă 25.500 de lei pe an. Şi nu este singura din familie, şi soţul, Marcel Cocu, este şef la serviciul administrativ al Apaterm, cu leafă de 35.200 de lei pe an. Iată cum la Apaterm - numit de "glumeţii politici" un soi de AJOFM de partid pentru PSD şi PC, nu cresc numai datorii şi găuri în reţele, ci şi consilieri locali şi politicieni de frunte! Să ne trăiască!

Citit 3027 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2013 09:27

6 comentarii

 • postat de Dezamagire
  Duminică, 03 Noiembrie 2013 15:10
  5.13.134.***
  Domnilor, jeguri politice este prea putin spus.Sunt niste scursuri, care papa o groaza de bani de la stat,niste nulitati care practica acelasi sport "curling",si care se joaca cu soarta galatenilor,care sa vorbim cinstit,este hotarata de masa de pensionari,care sunt apti,numai de a intinde mana,si uite asa,iese ceva cu perje cand voteaza numai prostimea.Asta ne e soarta.Ar trebui facut un test de inteligenta celor care trebuie sa aiba drept de vot,si nu sa hotarasca soarta acestui oras niste pensionari pomanagii care nu stiu decat sa intinda mana la cerseala.
  0
  4
  Raportează
 • postat de TIRPITZ
  Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 09:02
  5.13.138.***
  Cucoana asta este platita si de APDM Galati care avea deja trei juristi si a mai adus una, pe aceasta madama? Deci, din cite parti e platita asta? Adica isi pune semnatura pe niste hirtii de care, daca o intrebi nici ea nu stie ce a semnat dar asa a primit dispozitie? Asta e colonia numita Romania, unde ordinele sunt executate cu placere, se imbogateste gasca de lepre slugarnice si uite-asa, dupa toate aceste improvizatii, se va alege praful si pulberea. In continuare stati cu ochii inchisi si gura astupata, nu parasiti turma, pupati-va vatafii din cind in cind ca sa-si mai aminteasca de voi si feriti-va cit puteti de oameni competenti.
  0
  6
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 08:39
  5.13.138.***
  Jeguri venite de la tara, proptite la oras in functii de slugoi obedienti in fata celor care ii sustin, instaifati si prosti care isi permit sa jupoaie lumea numai pentru a se lafai ei in lux impreuna cu tot neamul lor de mirlani. Au nenorocit oamenii inventind angajamente de plata intre fantoma apaterm si proprietari, care nu vor acoperi datoriile in veci. Intreb, oare cita umilinta mai pot indura locuitorii acestui oras in fiecare an cind e vorba de prestatorul de servicii apaterm? Tarani care ati impinzit orasul asta, nu vreti voi sa faceti stinga imprejur si sa va reintoarceti in satul natal unde v-ati ridicat viloaiele si v-ati ingradit tarlaua?? Va e bine la oras, sunteti si membrii de partid, functii aveti, salarii nesimtite aveti, de tupeu nu duceti lipsa, ce sa mai faceti la oras ca doar ne-ati dat jos pe noi si v-ati asezat voi, si nu singuri, cu tot nemul vostru.
  0
  9
  Raportează
 • postat de dana
  Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 07:43
  5.13.164.***
  de cind ma stiu la Apaterm sa lucrat numai in familii si familii
  0
  6
  Raportează
 • postat de pentru stabilirea adevarului
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 14:58
  5.13.199.***
  Din respect pentru cititori va recomand sa faceti o corectura : doamna in cauza A FOST angajat al acestei societati.
  4
  4
  Raportează
 • postat de arisiul
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 12:45
  5.13.216.***
  mai rumanilor?cand va veti da seama ca la noi asa e peste tot.si numai cei trecuti in cartea saracului,muncesc CINSTIT si nu fac nici o magarie?e ceva curat in tara asta?e ceva CURAT?aratati-mi si mie pupav-as talpile si daca din doi romani unul nu e jogodie inseamna ca santem cel mai curat popor.
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.