Ce ne pregăteşte Primăria de Serbările Galaţiului / Distracţie de peste jumătate de milion de euro

Ce ne pregăteşte Primăria de Serbările Galaţiului / Distracţie de peste jumătate de milion de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu mai puţin de 150.000 de euro au fost alocaţi de la bugetul local pentru Gala K1 din decembrie, iar 430.000 de euro sunt rezervaţi pentru distracţia de sărbători * Primarul Marius Stan îşi doreşte o celebritate internaţională, gen Marc Anthony, drept cap de afiş al spectacolului de Revelion


„Cheltuim cât trebuie ca să fie un oraş foarte luminat, precum Parisul”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, deşi licitaţia pentru iluminatul festiv al Galaţiului a plecat de la generoasa sumă de 500.000 de euro. Important este că am primit asigurări că la Serbările Galaţiului măcar centrul oraşului va străluci de beculeţe.

Dacă tot vorbeam de Serbările oraşului, vă informăm că joi, la rectificarea bugetului local, capitolul „Cultură şi recreere şi religie” a fost suplimentat cu suma de 2.565.000 de lei pentru „cheltuielile cu acţiunile socio-culturale şi evenimentele programate la finele anului. „Cele 2,5 milioane de lei sunt pentru Serbările Galaţiului, inclusiv Gala de K1. Zic eu, un fond foarte mic, încercăm să ne descurcăm şi din sponsorizări. 150.000 de euro dă Primăria pentru Gala K1, şi sper ca pe teledonul care va fi lansat duminică la Carrara, şi care va fi funcţional şi la gala de la Galaţi, să strângem bani mai mulţi decât a dat Guvernul”, a spus edilul.

Zgârcit în ceea ce priveşte amănuntele legate de Serbările Galaţiului, primarul s-a mărginit să spună doar că nu vor fi mai prejos decât anul trecut: „De Serbările Galaţiului vrem să facem cel puţin la fel ca anul trecut. Nu am definitivat programul, aşa că îl vom anunţa când îl supunem aprobării CL. Concerte vor fi pe 29 şi 30 noiembrie şi 1 decembrie”.

Planuri pentru o vedetă de top

Spectacolul de revelion ar putea avea loc nu pe esplanada Sălii Sporturilor ca anul trecut, ci în zona Palatului Navigaţiei, pe două barje. „Ne dorim un spectacol cu un nume foarte mare de Revelion: dau un exemplu - unii o să spună cu sunt tâmpit - Marc Anthony. De acolo plecăm cu alocarea pentru restul de eveniment, ţinând să fie acesta capul de afiş, şi după aceea restrângem bugetarea pentru evenimentele celelalte. Ne dorim un parteneriat cu Televiziunea Română, adică să putem vinde drepturile de televizare a spectacolului şi să ne diminuăm din cheltuieli pentru Revelion. O să mai avem şi «Stelele Moscovei pe gheaţă» la Patinoar şi încercăm, la fel, să vindem Televiziunii Române drepturile de televizare, dar şi alte evenimente frumoase”, a spus Marius Stan.

Citit 4773 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.