POLITICA DE WEEKEND/ Ce „ascund” în garaje aleşii noştri: Iată ce maşini conduc şefii de judeţ

POLITICA DE WEEKEND/ Ce „ascund” în garaje aleşii noştri: Iată ce maşini conduc şefii de judeţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*Vicepreşedinţii CJ, între mărcile nipone şi cele nemţeşti * Preşedintele de judeţ, în schimb, străbate oraşul la pas


Chiar dacă veniturile aleşilor de la cârma judeţului Galaţi nu sunt deloc de neglijat, şefii Consiliului Judeţului nu au investit prea mult în cai putere. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile de avere ale acestora, postate pe site-ul instituţiei publice, conform cărora şefii de judeţ deţin doar câte un autoturism, maşini fabricate în anii 2006 şi 2007.

Vicepreşedintele PNL mizează pe japonezi

Liberala Iuliana Tania Bogdan, vicepreşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a pariat pe niponi atunci când a hotărât să-şi achiziţioneze o maşină. Doamna din fruntea instituţiei se plimbă, în timpul liber, cu un autoturism Nissan (Almera), una dintre mărcile de succes ale japonezilor, fabricat în anul 2006. După cum a consemnat şi ProMotor, într-un top privind cele mai bine vândute modele, în anul 2013, în Europa, cei de la Nissan rămân surpriza plăcută a topului, însă cu modelul Qashqai, reuşind să ocupe locul opt în top, după ce au vândut peste 200.000 de exemplare pe continentul nostru.

Vicepreşedintele PSD merge pe mâna nemţilor

Social-democratul Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului, conduce, în timpul liber, un autoturism Volkswagen Touareg, marcă nemţească, fabricat în anul 2007 şi achiziţionat la mâna a doua (SH), după cum a consemnat în declaraţia sa de avere, postată pe site-ul instituţiei. Conform ProMotor, grupul Volkswagen a reuşit, cu modelul Golf, să se claseze, din nou, în 2013, pe primul loc privind cel mai bine vândut model nou.

Preşedintele de judeţ se plimbă pe jos

Social-democratul Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, preferă, mai degrabă, statutul de pieton, decât pe cele de şofer sau pasager, fiind văzut, de nenumărate ori, mergând pe jos sau plimbându-şi animalele de companie ori, până să vină în fruntea CJ, călătorind cu mijloacele de transport în comun.
Conform declaraţiei sale de avere, familia Bacalbaşa deţine un autoturism Toyota Corolla (marcă japoneză), fabricat în 2006, achiziţionat în leasing pentru cabinetul medical al soţiei sale.

Citit 4179 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 18:03

3 comentarii

 • postat de Adrian
  Vineri, 24 Ianuarie 2014 20:33
  89.137.228.***
  BOGDAN IULIANA are sofer , la varsta ei , ce credeti ca mai conduce masina ?!Ar trebui sa se retraga sa lase pe altii mai tineri .
  0
  3
  Raportează
 • postat de rumi
  Vineri, 24 Ianuarie 2014 11:08
  193.230.156.***
  Daca ar ascunde doar marci de masini. Sigur ca in excursii isi folosesc masinile pentru ca in rest au masina la scara, benzina cat cuprinde... toate din banii nosti
  0
  13
  Raportează
 • postat de vecin din ivesti
  Vineri, 24 Ianuarie 2014 01:57
  5.13.129.***
  bine spus ca hamza circula doar in weekend, pentru ca zilnic este masina de la cj, alimentata din bani publici, care se deplaseaza de la galati la ivesti, ia pe hamza, aduce la galati, seara iar il duce la ivesti, si asa se duc pe apa sambetei cca. 400 km pe zi, doar ca sa vina la mun ca acest btitan al politicii galatene...intr o zi va trebui sa dea socoteala pentru toate astea , ca doar nu e mosia lui, a fost votat de oameni sa gestioneze banul public, nu sa il cheltuie pe deplasarile lui si ale lui bacalbasa, .....
  0
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.