Investiţie de un milion de lei pe strada Cuza

Investiţie de un milion de lei pe strada Cuza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Reţea cu durata de funcţionare depăşită, care, atât tehnic cât şi din punctul de vedere al parametrilor fizico-chimici ai apei potabile nu mai prezintă siguranţă. Din cauza uzurii avansate produse de vechimea de peste 30 ani a conductei de oţel şi canalului tehnic nevizitabil se produc avarii repetate." Aşa sună, alarmant, "diagnosticul" reţelei de apă de pe strada Alexandru Ioan Cuza, cuprins într-un studiu de fezabilitate realizat de Primăria Galaţi, care relevă clar urgenţa reabilitării reţelei, chiar înaintea investiţiilor pentru care sunt deja elaborate documentaţii de intervenţii. Mai grav, în aceasta zonă nu au fost nici măcar elaborate, cu atât mai puţin realizate lucrări de investiţii, se arată în proiectul de hotărâre pentru care aleşii şi-au dat votul.

Prin proiectul aprobat sunt prevăzute înlocuirea reţelei din oţel, existente, cu o conductă din polietilenă de înaltă densitate, înlocuirea branşamentelor existente şi refacerea căminelor de vane existente, dar şi a carosabilului şi a trotuarelor.

Valoarea totală a investiţiei care se va realiza pe strada Cuza este de 941.880 de lei, de la bugetul local, iar durata de realizare este de 12 luni.

Citit 1178 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2014 19:29

1 comentariu

 • postat de REVOLTATUL
  Luni, 03 Februarie 2014 12:06
  81.12.149.***
  Există străzi în Galaţi mult mai vechi şi cu instalaţii mult mai uzate ca vai de mama lor! Nu cumva pe această stradă sunt persoane influente sau există ceva interese?
  Mi se pare că chiar Florin Pâslaru ar locui pe acolo.. Oare cine mai are interese dintre dinozaurii politice gălăţene?
  D-le primar nu fă grşeli care te va costa şi pe dumneata!!!!!!!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.