POLITICĂ DE WEEKEND/ Vreţi circ? Participaţi la şedinţele Consiliului Judeţului Galaţi!

POLITICĂ DE WEEKEND/ Vreţi circ? Participaţi la şedinţele Consiliului Judeţului Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce Circul Acquatico Bellucci va părăsi Galaţiul, pentru a vă relaxa şi amuza, deopotrivă, puteţi participa la şedinţele Consiliului Judeţului. Aveţi şi facilităţi: intrarea este gratis, iar loc în sală este pentru toată lumea. Ce-i drept, nu o să aveţi parte de jonglerii ca la circ, la vedere, cu tot felul de obiecte interesante şi nici de acrobaţii sau contorsionişti. Veţi putea, în schimb, să admiraţi aligatorul politic, broasca ţestoasă de partid, vulturul colorat politic, ba chiar şi pelicanul activist şi să vă amuzaţi teribil de discursurile acestora ori de replici la care nici nu v-aţi fi aşteptat din partea unor aleşi cu, vorba aia, scaun la cap.

Preşedintele Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, este, de departe, recordman la poante şi miştouri şi nu pierde nicio ocazie de a face băşcălie de adversari. Aşa s-a întâmplat şi la ultima şedinţă a Consiliului Judeţului, atunci când, foc şi pară pe şeful de judeţ, consilierii PDL au anunţat că fac grevă japoneză şi nu participă la votul proiectelor de hotărâre. „De fapt, mă uit, sunteţi nişte japonezi. Cu ceva amestec sud-coreean”, le-a spus Bacalbaşa democrat-liberalilor, agitându-i şi mai mult. Pentru că au ripostat, şeful de judeţ a plusat: „Greva japoneză, eu, în regulament, nu o cunosc. În regulamentul de funcţionare al Consiliului Judeţului, greva japoneză nu este prevăzută. Dacă vreţi să faceţi o glumă, bine (…) Dacă vreţi, vă fac nord-coreeni. Sper că nu sunteţi atât de periculoşi, execuţiile care se fac…”, a replicat Nicolae Bacalbaşa.

Atmosfera s-a detensionat, însă, în momentul în care Liviu-Adrian Butunoi (PDL) i-a cerut şefului de judeţ să-şi respecte colegii din Consiliu: „Nu ştiu dacă în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţului aveţi dreptul chiar să faceţi ce vreţi dumneavoastră, cel puţin pe mine să mă faceţi cum vreţi dumneavoastră. Haideţi, vă rog frumos, să ne respectăm, domnule preşedinte”/„Hai să ne respectăm”, a încheiat Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1299 ori Ultima modificare Vineri, 04 Aprilie 2014 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.