Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Nu mai reprezintă un element de noutate aroganţa care se revarsă, valuri-valuri, din anumite birouri aflate în ograda Apă-Canal, însă bunul simţ şi respectul faţă de oameni (datorită cărora, până la urmă, eşti în viaţă şi mai faci şi profit) ar trebui să îţi ghideze cumva activitatea, că-ţi convine ori ba. Să-ţi iei angajamentul în scris că repari un parc, după ce tot tu l-ai stricat, să-l laşi totuşi de izbelişte şi să mai şi „ţipi” că nu este de datoria ta, aceasta este o mare dovadă de nesimţire şi lipsă de respect îndreptată chiar împotriva propriilor tăi consumatori. Apă-Canal merită din plin o bilă neagră pentru că nu şi-a dus la capăt obligaţiile asumate privind repararea unei porţiuni din parcul din Micro 21, aflat în apropiere de Selgros. Totodată, o bilă neagră încasează şi reprezentanţii municipalităţii, care nu s-au preocupat să pună la punct parcul mai sus amintit, în condiţiile în care gălăţenii sunt tot mai dornici să iasă din casă, iar opţiuni de relaxare şi distracţie, fără să scoată bani din buzunar, nu au atât de multe.
Bilă albă reprezentanţilor Primăriei, care demarează un nou program de montare a noi limitatoare de viteză în oraş, cererile în acest sens din partea locuitorilor de la malul Dunării nefiind deloc de neglijat. Poate că nu ar fi rău ca municipalitatea să ţină cont şi de alte propuneri de amplasare a unor astfel de limitatoare venite din partea cetăţenilor.

Citit 10196 ori Ultima modificare Duminică, 04 Mai 2014 16:31

1 comentariu

  • postat de ariciul Marți, 06 Mai 2014 09:07 5.13.138.*** Link la comentariu
    0
    3

    eu nu intaleg o chestie.cred ca e romaneasca ,fiindca PUTE urat.tinerii ,fiind fara experienta,mor foarte des pe drumurile patriei fapt pentru care s-a triplat rca-ul.NORMAL.daca tot mor ,macar sa plateasca.se pun limitatoare de viteza,oriunde este nevoie.Co-rect.da futui masina si motoru masii ,daca e lege si limita de viteza,in loco si in afara,de ce nu se pun limitatoare de viteza masinilor frate?DE CE?cui ii place viteza sa mearga dracului la raliu.iar cine vrea sa circule legal,sa nu poata incalca legea nici daca ar vrea.io asa cred ca e bine,firar a dracullui de tigaie,ca nici cu viteza legala nu pot circula din cauza rca-ului.nu sant bani tata.nu sant bani.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.