Contract de 2,4 milioane de lei/ Modernizarea Orăşelului Copiilor, la licitaţie

Contract de 2,4 milioane de lei/ Modernizarea Orăşelului Copiilor, la licitaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a scos la licitaţie modernizarea Orăşelului Copiilor, investiţie aprobată de aleşii locali în 2013. Valoarea totala estimată a contractului este de 2.485.178 de lei fără TVA, din care 1.079.890 de lei pentru execuţie, 53.995 de lei - cheltuieli diverse şi neprevăzute, iar dotări 1.337.843 de lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Din aceşti bani se vor achiziţiona şi monta echipamente de joacă, aparate de fitness şi mobilier urban şi se vor executa lucrări de arhitectură peisagistică a terenurilor de sport şi a zonelor de recreere.

Conform proiectului tehnic realizat de SC Ecoarch SRL, şi condus de arhitectul Dan Ujeucă, se doreşte reamenajarea parcului, dezafectarea echipamentelor de joacă şi de mobilier urban existente şi înlocuirea acestora cu echipamente noi. Parcul nou amenajat va avea mai multe zone distincte: zona destinată câinilor, zona de joacă prevăzută cu suprafaţă antitraumă din cauciuc turnat şi echipamente de joacă noi, zona dinamică, dotată cu echipamente de fitness, un teren multisport împrejmuit, cu suprafaţă de joc realizată din cauciuc turnat şi o zonă de promenadă prin refacerea aleilor.

Vegetaţia parcului va fi completată cu arbori, arbuşti şi flori, va fi realizată o grădină alpină, iar întregul teren neacoperit de construcţii (platforme betonate, suprafaţă de cauciuc turnat, alei) va fi însămânţată cu gazon şi specii erbacee utilizate ca înlocuitori de gazon, fiind realizat şi un sistem de irigaţii.

Lucrările nu trebuie să dureze mai mult de şase luni de la data atribuirii contractului.

Citeşte şi:

Pe masa aleşilor locali: Nou Orăşel al Copiilor în Noul Galaţi

Citit 2634 ori Ultima modificare Marți, 20 Mai 2014 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.