Aqualand la Galaţi

Aqualand la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local PC Picu Apostol Roman este convins că şi în perioadă de criză, investiţiile în agrement prin parteneriate public-private pot fi realizate cu succes şi pot fi profitabile. Consilierul a pus deja pe hârtie câteva astfel de idei, iar documentul în cauză va ajunge pe masa primarului. Roman a plecat de la ideea că locurile de agrement din Galaţi sunt în suferinţă şi sunt şi puţine.

„Nu e posibil ca în anul 2009 să nu avem curent electric la Lacul Vânători. La Galaţi se pot face şi Aqualand şi port de ambarcaţiuni şi patinoar în aer liber. Aqualandul se poate face în râpa de la Inelul de Rocadă, lângă Fundaţia Betesda, sau în zona de la Plaja Valuri. Un patinoar în aer liber se poate face lângă stadionul Dunărea, în spate la McDonald’s. Iarna, plaja Dunărea se poate transforma în pârtie de săniuş”.

„Nu e posibil ca bicicliştii şi rollerii să nu aibă voie în parcuri. Se poate face un program: din ianuarie până în aprilie să aibă acces nelimitat în parcuri şi pe Faleza Inferioară, iar din mai, să aibă acces între orele 7,30 - 18.00”, a declarat Picu Apostol Roman.

Citit 1517 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.