HALUCINANT! IATĂ cum se AMENINŢĂ cu bătaia ALEŞII noştri

HALUCINANT! IATĂ cum se AMENINŢĂ cu bătaia ALEŞII noştri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, şi-a făcut deja un obicei din a bifa ieşiri verbale dintre cele mai grosolane, care pun instituţia pe care o conduce într-o lumină deloc favorabilă. La şedinţa extraordinară de marţi a aleşilor judeţeni, şeful CJ a avut o reacţie total nefericită la o serie de afirmaţii ale democrat-liberalului Ion Ştefan, care i-a reproşat că practică tehnica „pumnului în gură”. „Dacă se face cineva vinovat pentru nefuncţionarea Consiliului Judeţului, atunci acela este dumneavoastră, pentru că nu vă respectaţi colegii, pentru că nu aveţi o cale de dialog cu nimeni. Credeţi că această conducere cu pumnul în gură este benefică”, i-a reproşat, printre altele, consilierul PDL. „Nu aş băga niciodată pumnul în gura dumneavoastră, pentru că mi-e frică că mi se spurcă pumnul”, a replicat Nicolae Bacalbaşa, spre deliciul unora dintre PSD-işti, a prefectului (vizibil amuzat) şi spre dezgustul altor aleşi din Consiliul Judeţului.

Iritat la culme, Ion Ştefan l-a invitat pe şeful CJ în ringul de box! „Am să uit că sunt cavaler şi am să uit şi vârsta pe care o aveţi şi am putea să ne găsim pe ringul de box”.

Discuţia între cei doi s-a aprins după ce două proiecte de hotărâre susţinute de majoritatea PSD-UNPR-PC-PP-DD au picat la vot, întrucât aveau nevoie de două treimi din voturile aleşilor judeţeni, iar consilierii PDL şi PNL nu au participat la vot pe motiv că CJ funcţionează ilegal.

CITEŞTE ŞI: Ieşire SCANDALOASĂ a lui Nicolae Bacalbaşa/Tania Bogdan: "Sunteţi deplorabil"

Citit 3503 ori Ultima modificare Marți, 15 Iulie 2014 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.