Ieşire SCANDALOASĂ a lui Nicolae Bacalbaşa/ Tania Bogdan: „Sunteţi deplorabil"

Ieşire SCANDALOASĂ a lui Nicolae Bacalbaşa/ Tania Bogdan: „Sunteţi deplorabil"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicolae Bacalbaşa, preşedintele CJ Galaţi, şi-a uitat bunele maniere acasă şi a oripilat asistenţa, miercuri, la şedinţa extraordinară a consilierilor judeţeni, când a avut o reacţie vulgară la adresa unei doamne. Este vorba despre Iuliana Tania Bogdan, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţului, care, în încercarea de a-i semnala preşedintelui CJ o serie de nereguli cu privire la un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi, s-a trezit pusă într-o postură jenantă şi atacată grosolan de primul om al judeţului, care, teoretic, ar trebui să fie un exemplu de, cel puţin, bun simţ şi diplomaţie. Pentru că Nicolae Bacalbaşa a întrerupt-o, Tania Bogdan i-a cerut şefului CJ să îi permită să termine fraza, moment în care acesta i-a replicat: „nu vă lăsăm neterminată”. „Sunteţi deplorabil în ceea ce priveşte ţinuta de preşedinte al Consiliului Judeţului, dacă faceţi asemenea afirmaţii”, i-a spus Tania Bogdan.

„A nu lăsa un consilier judeţean să aibă o intervenţie legat de subiectul pus în discuţie, a fi vulgar în şedinţa de Consiliu, iarăşi este de neadmis. Nu mi se pare normal ca această instituţie în care eu am lucrat, în calitate de consilier judeţean şi vicepreşedinte, timp de 10 ani, să fie pusă în dificultate de comportamentul unui om care, adeseori, crede că se află în altă parte decât în fruntea unei asemenea instituţii", ne-a declarat Tania Bogdan.

Un medic, promovat şef de secţie, deşi a demisionat

Neregulile pe care Tania Bogdan le reclama, împreună cu o serie de consilieri PNL şi PDL, vizau numirea în funcţia de şef secţie, alături de alte persoane cu halate albe, a unui medic ce şi-a dat demisia de la Spitalul Judeţean din Galaţi, pentru a merge la Iaşi. Este vorba despre respectata dr.Sânziana Lovin, propusă a-i lua locul dr.Neculai Ştefan, la şefia Secţiei de Medicină Internă I.

În ciuda semnalelor, Nicolae Bacalbaşa a supus votului proiectul de hotărâre, aprobat prin vot secret la care au participat consilierii PSD, PC, UNPR şi PP-DD, pe motiv că dr.Sânziana Lovin i-ar fi lăsat de înţeles că îşi va retrage demisia.

În concluzie, şeful CJ a promovat un medic în funcţia de şef secţie, deşi demisionase din spital!

CITEŞTE ŞI: Nicolae Bacalbaşa şi-a propulsat şoferul în ATOP

Citit 4800 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.