(FOTO) De ce NU se mai lucrează în Micro 19. Se AŞTEAPTĂ proiectul parcării

(FOTO) De ce NU se mai lucrează în Micro 19. Se AŞTEAPTĂ proiectul parcării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Abandonat, aşa arăta marţi, 9 septembrie a.c., şantierul amenajat pe locul ocupat cândva de o imensă baterie de garaje din Micro 19. În zona Şcolilor nr. 17 şi 29 nu se zărea nici urmă de muncitor sau de utilaj Tancrad care ar fi trebuit să lucreze la amenajarea aleilor de acces, investiţie în valoare de 1,2 milioane de lei. Abia în dreptul Liceului Economic am descoperit o echipă de muncitori, care se îndeletnicea cu montarea unui panou imens. „Împreună construim Noul Galaţi - Marius Stan primar”, scrie într-un colţ al panoului, alături de un desen al viitoarei investiţii, în valoare de 4.722.640 de lei: o parcare cu spaţii verzi şi un loc de joacă.

Gălăţenii sunt astfel înştiinţaţi că investiţia va fi realizată de asocierea SC Tancrad SRL Galaţi - SC Global Service Proiect SRL Bucureşti, care va fi gata după două luni de proiectare şi patru luni de execuţie. În zona bisericii, un alt panou, identic, râdea deja în soare, iar în mijlocul terenului viran, un al treilea panou zăcea culcat, aşteptând să fie montat.

CITEŞTE ŞI: A început restructurarea urbană în CARTIERUL DUNĂREA/ Pentru ce cheltuieşte PRIMĂRIA peste 3,2 milioane de lei

De ce forţele muncitorilor erau canalizate doar la montarea panourilor? După cum am aflat de la directorul Direcţiei Generale de Servicii Publice din cadrul Primăriei, Silviu Bacalum, lucrările la amenajarea căilor de acces au fost oprite pentru că se execută proiectarea parcării. Dacă s-ar turna asfalt pe trotuarele şi străduţele amenajate, el ar fi afectat apoi de lucrările la parcare, aşa că prima investiţie va rămâne în stadiul actual şi o va aştepta pe cea de-a doua, pentru a fi finalizate împreună.

 

Citit 2663 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 21:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.