Nicolae Bacalbaşa a organizat prima conferinţă de presă, după NEREGULILE semnalate de mass-media

Nicolae Bacalbaşa a organizat prima conferinţă de presă, după NEREGULILE semnalate de mass-media
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, în urmă cu doar câteva zile, mass-media locală şi naţională l-au criticat aspru pe Nicolae Bacalbaşa pentru adoptarea unor măsuri menite să introducă o cenzură de tip comunist la nivelul instituţiilor subordonate Consiliului Judeţului (CJ) şi care încălcau flagrant legea privind liberul acces la informaţiile de interes public, preşedintele CJ Galaţi a organizat, ieri, o conferinţă de presă. Prima, de altfel, în cei doi ani care s-au scurs din mandatul său.

Flancat de county managerul Costel Fotea şi de Nicu Năvădaru (şef serviciu Drumuri şi Poduri, în cadrul CJ), Nicolae Bacalbaşa a prezentat o informare cu privire la situaţia lucrărilor executate pe drumurile judeţene, în perioada iulie 2012 - iulie 2014, despre care „Viaţa liberă” a scris în repetate rânduri. Alături de Nicu Năvădaru, preşedintele CJ Galaţi a informat că a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie privind o serie de lucrări efectuate doar pe hârtie sau în bătaie de joc pe drumurile judeţene, informaţii prezentate, de asemenea, în exclusivitate de ziarul nostru.

Conducerea CJ a nominalizat, însă, printre realizările de până acum, şi activitatea de deszăpezire din judeţ, în iarna trecută, afirmând că nu au existat probleme cu drumuri blocate şi localităţi izolate, deşi, în realitate, gălăţenii din mediul rural s-au confruntat cu mai multe astfel de probleme.

CITEŞTE ŞI: Refacerea drumurilor judeţului Galaţi, în atenţia DNA. Cum s-au dat bani grei pe lucrări fictive

                  Banul public, jefuit cu suportul autorităţilor/Drumuri reabilitate în bătaie de joc

Citit 4277 ori Ultima modificare Luni, 08 Septembrie 2014 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.