PRIMĂRIA împrejmuieşte taluzul GRĂDINII PUBLICE. Investiţie de peste 600.000 de lei
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

PRIMĂRIA împrejmuieşte taluzul GRĂDINII PUBLICE. Investiţie de peste 600.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu aprobarea aleşilor locali, Primăria municipiului Galaţi va cheltui nu mai puţin de 636.773 de lei de la bugetul local pentru a împrejmui terenul din zona taluzului Grădinii Publice. Studiul de fezabilitate al acestei investiţii a fost votat de consilierii locali la finele lunii august.

Potrivit documentelor care însoţesc hotărârea Consiliului Local, după modernizarea Grădinii Publice, a parcării aferente acesteia şi a reabilitării din zona taluzului, a apărut necesitatea împrejmuirii laturii din nord-est şi a zonei de sud-est a parcului. Autorităţile sunt convinse că împrejmuirea va „fluidiza” imaginea de ansamblu a zonei, va delimita Grădina Publică de vecini şi va proteja copiii din parc de traficul auto din parcare.

Potrivit studiului de fezabilitate, pe latura de nord-est şi est a terenului va fi montat un gard din panouri bordurate tip Metro, cu stâlpi metalici şi fundaţie de beton, iar pe latura de sud-est, terenul va fi împrejmuit parţial cu un gard din panouri metalice cu soclu şi stâlpi din beton armat, identic cu cel existent. Lucrarea trebuie să fie gata în şase luni.

CITEŞTE ŞI: LUCRĂRI SUPLIMENTARE/ REABILITAREA Viaductului COSTĂ mai mult

Citit 2386 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 22:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.