Marius Stan, la Conferinţa Extraordinară a PSD: "Victor Ponta, garanţia succesului în România"

Marius Stan, la Conferinţa Extraordinară a PSD: "Victor Ponta, garanţia succesului în România"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul Marius Stan s-a afişat, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru prima dată de la părăsirea PNL şi trecerea la UNPR, alături de noii săi colegi de partid, dar şi de aliaţii politici ai acestora. Edilul-şef al municipiului Galaţi, membru al PNL până de curând, a fost unul dintre invitaţii de onoare ai social-democraţilor la Conferinţa Extraordinară a PSD, care s-a desfăşurat, vineri, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. De altfel, Marius Stan a urmărit discursul eurodeputatului Dan Nica din deschiderea evenimentului chiar din primul rând, alături de deputatul Eugen Chebac (preşedintele UNPR Galaţi), senatorul Eugen Durbacă (preşedintele PC Galaţi), deputatul PC Bogdan Ciucă şi deputatul UNPR Laurenţiu Chirvăsuţă.

Primarul Galaţiului le-a mulţumit social-democraţilor pentru invitaţie, precizând că s-a simţit onorat să participe la conferinţă şi i-a asigurat pe susţinătorii lui Victor Ponta, la fel ca Durbacă şi Chebac, de întregul său sprijin pentru scrutinul din luna noiembrie. „Politica, de regulă, o las pe seama celor care se pricep mai bine ca mine şi ştiu să o facă. Şi o fac bine, cei mai mulţi. Aş vrea să vă readuc aminte că atât eu, cât şi ceilalţi aleşi din această sală am fost aleşi în 2012 de o majoritate covârşitoare, ca reprezentanţi ai unei alianţe - USL. Cred că toţi cei de aici continuăm proiectele, programele pe care acea alianţă şi le-a propus. De aceea, aş vrea să subliniez un lucru: progresul României, evident şi progresul Galaţiului, cred că sunt condiţionate de o continuitate şi o stabilitate a guvernării. Ori acest lucru, eu cred că până astăzi l-a demonstrat, în primul rând, Partidul Social Democrat şi, evident, preşedintele său, Victor Ponta”.

Fostul liberal, care, în urmă cu doar câteva luni, le dădea asigurări liderilor centrali ai PNL că îi va sprijini, chiar pe aceeaşi scenă a Teatrului Muzical, urându-le succes în alegeri, le-a cerut activiştilor de stânga să se mobilizeze şi să scoată oamenii la vot, reuşind să obţină un ropot de aplauze, din partea celor aproape 470 de membri ai PSD prezenţi, la finalul discursului, când în încheiere a afirmat că Victor Ponta (preşedinte) este „garanţia succesului în România”.

CITEŞTE ŞI: PLECĂRI în masă de la PP-DD la UNPR. Picu Roman şi armata sa de consilieri îl urmează pe Marius Stan

„Pentru a spera şi pentru a reuşi toate proiectele pe care ni le-am propus pentru Galaţi este obligatoriu, este necesar să votăm în noiembrie Victor Ponta - preşedinte, pentru că numai aşa putem avea o continuitate în ceea ce ne-am propus pe mai departe. Pentru Galaţi, pentru România, să mobilizăm toate resursele, atât materiale, cât şi umane, pentru ca atunci, în acea zi importantă - cum a zis şi domnul preşedinte Nica, să rupem 15 minute din viaţa noastră pentru a vota Victor Ponta preşedinte, garanţia succesului în România”, a afirmat Marius Stan.

Eurodeputatul Dan Nica, preşedintele PSD Galaţi, ne-a declarat că decizia lui Marius Stan de a se alătura UNPR şi implicit PSD şi PC este „un lucru pozitiv şi foarte bun. Dorinţa de a-şi crea o majoritate şi de a face ceva pentru Galaţi este un lucru pe care îl salut”. În ceea ce priveşte posibilitatea ca Marius Stan să candideze din partea UNPR-PC-PSD pentru un nou mandat, Nica ne-a spus că nu au existat discuţii pe acest subiect.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIVITATE/ Primarul Marius Stan, despre trecerea la UNPR: "N-o să mai am scuze, dacă nu-mi realizez proiectele"

Citit 4152 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 22:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.