Klaus Iohannis se înscrie OFICIAL în cursa pentru PREZIDENŢIALE

Klaus Iohannis se înscrie OFICIAL în cursa pentru PREZIDENŢIALE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Klaus Iohannis, preşedintele PNL la nivel naţional şi candidatul Alianţei Creştin Liberale (PNL+PDL) pentru alegerile prezidenţiale, îşi va depune, sâmbătă după-amiază, candidatura pentru scrutinul din luna noiembrie.

Anunţul a fost făcut, vineri, de deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, care a afirmat că „în acest demers contribuţia judeţului Galaţi a fost de aproximativ 56.500 de semnături”, mulţumindu-le totodată celor care au ales să îl susţină pe Klaus Iohannis, militanţilor, dar şi simpatizanţilor.

„Klaus Iohannis reprezintă o altă manieră de a face politică. Poate mai puţin spectaculoasă, mai puţin zgomotoasă, dar, probabil, mai eficientă. Înseamnă revenirea la respectul instituţiilor statului, dar nu numai respect, ci şi responsabilitate. Înseamnă o Românie aşa cum ne dorim. Ştiţi că există o melodie, un vechi demers – „Vrem o ţară ca afară”. Probabil că nu vrem o ţară ca în Est, ci ca în Vest, iar proiectul lui Klaus Iohannis este occidentalizarea României, nu în sensul de a o muta, ci în sensul că vom avea, vom trăi, ne vom comporta de o manieră occidentală, democratică, liberă şi civilizată”, a declarat liderul liberalilor gălăţeni.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV/ INTERVIU cu prezidenţiabilul Klaus Iohannis: "La Galaţi, ca şi la Sibiu, importantă este dorinţa de schimbare"

Citit 952 ori Ultima modificare Vineri, 19 Septembrie 2014 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.