POLITICĂ DE WEEKEND/ Bursa zvonurilor: Eugen Durbacă şi-a făcut OPERAŢIE ESTETICĂ

POLITICĂ DE WEEKEND/ Bursa zvonurilor: Eugen Durbacă şi-a făcut OPERAŢIE ESTETICĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La venerabila vârstă de 71 de ani, liderul PC, senatorul Eugen Durbacă, a apelat, se pare, la serviciile esteticienilor, care, într-o pauză de pus silicoane divelor zilei, s-au ocupat şi de el. Zvonurile par a fi confirmate de chiar aspectul liderului conservatorilor gălăţeni. Cea mai recentă apariţie publică a lui Eugen Durbacă a fost la conferinţa judeţeană extraordinară a PSD, vinerea trecută.

Mulţi dintre cei care l-au văzut de aproape sunt gata să depună mărturie că înfăţişarea senatorului era schimbată. Nu că ar fi arătat ca la 20 de ani! Durbacă nu mai avea, însă, guşa proeminentă pe care, spun zvonacii, şi-ar fi scos-o printr-o intervenţie estetică. Trebuie să spunem că nu e prima oară când Durbacă e bănuit că ar fi intrat sub bisturiul esteticienilor.

Şi în campania electorală pentru alegerile parlamentare, mulţi ar fi fost gata să jure că politicianul nu a apelat doar la „photoshop” pentru a-şi îmbunătăţi imaginea din afişele electorale.

Răutăcioşii spun chiar că Durbacă ar lua în calcul şi o mărire a… pectoralilor, pentru a ţine piept valurilor politice care vin.

CITEŞTE ŞI: Politica de weekend/ Cum i-a învăţat Eugen Durbacă pe PC-işti să se pună la adăpost

Citit 3150 ori Ultima modificare Vineri, 19 Septembrie 2014 22:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.