Încurcate sunt drumurile judeţene/ Mistica politică şi janta după sufletul consilierului

Încurcate sunt drumurile judeţene/ Mistica politică şi janta după sufletul consilierului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vi s-a întâmplat să vă distrugeţi maşina circulând pe drumurile judeţene? Aţi fost implicaţi în accidente rutiere (şi nu din vina voastră) care v-au cauzat prejudicii? Atunci trebuie să ştiţi că de vină nu sunt craterele din asfalt sau lipsa de iniţiativă şi strategie din partea autorităţilor, ci chiar dumneavoastră!

Cel puţin la această concluzie conduce o afirmaţie, monumentală, de altfel, făcută de Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, la intervenţia unui consilier judeţean care a reclamat starea extrem de proastă a drumurilor judeţene, ameninţând totodată (mai mult sau mai puţin serios) cu acţionarea în instanţă a instituţiei publice. „Vreau să vă spun că am avut marea surpriză să îmi îndoi janta la maşină. Stau şi mă gândesc: eu, ca şi consilier judeţean, să dau Consiliul în judecată? Vă dau cuvântul de onoare că asta am păţit”, i-a spus democrat-liberalul Liviu-Adrian Butunoi lui Nicolae Bacalbaşa.

Replica şefului CJ, care a lăsat audienţa cu gura căscată, nu a întârziat să apară: „Dumnezeu îndoaie janta după suflet”, i-a spus senin preşedintele Consiliului Judeţului alesului judeţean.

„Dar cum se vor face plombări, am o veste bună şi una proastă pentru dumneavoastră. Vestea bună este că se vor face plombări”, a afirmat Nicolae Bacalbaşa.

Butunoi a solicitat, în final, conducerii CJ ca, pe viitor, consilierii judeţeni să fie informaţi cu privire la lucrările care se execută pe drumurile judeţene, respectiv „când se fac plombări, când se toarnă covor asfaltic, pe ce criterii s-au selectat”.

Citit 1825 ori Ultima modificare Duminică, 21 Septembrie 2014 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.