Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
12 comentarii

Democrat-liberalul Liviu-Adrian Butunoi l-a atenţionat pe Nicolae Bacalbaşa, săptămâna trecută, în cadrul şedinţei extraordinare a aleşilor judeţeni, că se substituie partidelor politice şi face propagandă pe bani publici, făcând referire la informarea transmisă de şeful CJ consilierilor judeţeni prin care aleşii erau informaţi cu privire la publicarea în Monitorul Oficial al României a Ordonanţei care încurajează traseismul politic.

„Spre surprinderea mea, au primit această informare şi unii dintre membrii supleanţi. Nu înţeleg logica şi vă rog să ne-o comunicaţi şi nouă. Din câte văd, vă substituiţi partidelor politice. S-a făcut un efort din partea Consiliului Judeţului, s-au plătit nişte timbre, plicuri. (…) Odată ce fac administraţie şi politică sunt obligat să fiu la curent cu tot, să fiu pus în temă cu orice lege care intră în vigoare. Inclusiv ordonanţe de Guvern. Aceasta este atribuţia mea. Nu trebuie să mă înştiinţaţi dumneavoastră. Acesta este un aspect. Al doilea aspect: de ce să fie informaţi şi membrii supleanţi?”, a spus consilierul PDL.

După ce a refuzat să ofere o explicaţie, precizând că Paul Puşcaş, secretarul Consiliului Judeţului, trebuie să ofere un răspuns întrucât acesta a redactat informarea, iar şeful CJ doar a semnat-o, Bacalbaşa a afirmat: „Domnule consilier, am să vă răspund citându-l pe Goethe: Atunci când o carte loveşte un cap şi sună a sec nu este întotdeauna vina cărţii”. „Feriţi-vă”, i-a replicat Butunoi, vizibil nemulţumit de răspunsul oferit de şeful CJ.

La insistenţa democrat-liberalului şi la solicitarea lui Nicolae Bacalbaşa, secretarul Consiliului Judeţului a afirmat că „raţiunea pentru care această adresă a fost comunicată tuturor consilierilor judeţeni şi supleanţilor este aceea că, prin atribuţiile sale, compartimentul de tehnică administrativă al aparatului de specialitate al CJ trebuie să monitorizeze apariţiile noi legislative în Monitorul Oficial al României, să identifice noile atribuţii atât pentru aparatul de specialitate, cât şi pentru consilieri şi să informeze. Ceea ce s-a şi întâmplat”. Interesant este că, potrivit consilierilor Opoziţiei, conducerea Consiliului Judeţului nu a mai simţit nevoia, până acum, în pragul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, să promoveze actele normative adoptate de Guvern.

CITEŞTE ŞI: Şefii din Consiliul Judeţului jonglează din nou cu legea/O hotărâre a CJ ar putea fi invalidată de        Prefectură

Citit 1776 ori Ultima modificare Duminică, 21 Septembrie 2014 19:05

12 comentarii

 • postat de Xfactor Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 18:15 5.13.187.*** Link la comentariu
  1
  2

  Jud. Galati nu a mai avut nici un presedinte de consiliu judetean care sa fie mai nesimtit, si mai incompetent decat Bacalbasa!

  Raportează
 • postat de misha Miercuri, 24 Septembrie 2014 07:57 92.80.186.*** Link la comentariu
  0
  15

  Hi,Hi,Hi!
  Ce i-a tras-o Cezar ingamfatului!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Ali Marți, 23 Septembrie 2014 19:57 5.13.240.*** Link la comentariu
  1
  13

  Este normal sa incurce autorii citatelor. Bacalbasa este atins de roza. Mai mult decat atat, sunt convins ca a uitat de ce a fost ales!

  Raportează
 • postat de Antibaca Marți, 23 Septembrie 2014 11:51 5.13.221.*** Link la comentariu
  1
  16

  Bacalbasa, "un erou al timpului nostru", "un om de mare cultura", un personaj atat de "valoros" pentru istoria Galatiului, in care el va aparea ca cel mai slab presedinte al CJ care a fost de la infiintare si va fi in urmatoarea suta de ani!

  Raportează
 • postat de Un votant Marți, 23 Septembrie 2014 07:50 92.82.250.*** Link la comentariu
  1
  17

  E doar "foamea de notorietate" cu orice pret, si atat.
  Eu unul, recunosc, nu am citit TOT ce a scris Goethe, pe mine m-ar fi pacalit cu usurinta.
  Dar iata ca sunt si persoane care nu pot fi pacalite asa de simplu.
  Sincer, recunosc ca nu am crezut ca "marele om de cultura al judetului" o poate da in bara inclusiv in domeniul in care el considera ca exceleaza....... asa ca, traiasca internetul(!) am dar cautare si m-am convins ca DA, cel care se bate cu cartea in piept si se crede cel mai citit dintre galateni...... se inseala cand atribuie lui Goethe un citat care apartine de fapt altui om de litere.
  Problema insa, nu e asta: domnia sa se poate insela oricat doreste in domenii legate de Goethe si de cultura pe care o afiseaza, dar nu ARE DREPTUL SA GRESEASCA cand vine vorba de DESTINUL JUDETULUI sau de DESTINUL GALATENILOR!
  Din pacate, insa, de mai bine de doi ani, domnia sa isi bate joc cu nerusinare atat de judet cat si de galatenii care l-au votat cu speranta ca o sa le fie mai bine! ASTA E ADEVARATA PROBLEMA !!!

  Raportează
 • postat de Suleiman Marți, 23 Septembrie 2014 07:23 5.13.161.*** Link la comentariu
  0
  18

  Marele presedinte si "om de cultura" incurca autorii citatelor! Poate e de vina Altzhaimer?

  Raportează
 • postat de Cezar Luni, 22 Septembrie 2014 14:46 5.13.160.*** Link la comentariu
  0
  24

  Conform DEX, semidoct este "un om care are cunoştinţe puţine şi superficiale (dar se crede cult); om puţin instruit". Citatul de mai sus nu este din Goethe, ci din Georg Christoph Lichtenberg: "Atunci când cartea se loveşte de cap şi se aude un sunet a gol, oare e întotdeauna vinovată cartea?". Aşadar, asistăm la o discuţie între un semidoct şi un incult (acelaşi DEX: Persoană care are o lipsă de cultură elementară, om necultivat).

  Raportează
 • postat de RI Luni, 22 Septembrie 2014 12:05 81.12.150.*** Link la comentariu
  16
  9

  Doctore belestei dumneata pe ei ca de nu te belesc ei pe matale.Nemernicia este o mostenire, ei mostenesc apucaturile urate de la ai lu Basescu Ei stiu decat sa conteste si sa se puna de-a latul.Si-au gasit nasul dar ai grija si matale ca mai dai cu stangul in dreptu si nu este frumos.

  Raportează
 • postat de DOTTORE Luni, 22 Septembrie 2014 10:04 109.102.62.*** Link la comentariu
  2
  25

  DOTTORE, arunca cu GOETHE, si MEPHISTO in ei, da-le sa sara.
  DOTTORE rupe-le fasu cu FAUST.
  DAR DOTTORE, nu-ti mai plimba javra dimineata prin fata blocului meu, pt ca DOTTORE nu te vad cu lopatica si cu saculetul DOTTORE sa strangi (un locatar de pe langa bl. C37, tiglina 1).

  Raportează
 • postat de @ M. Stroila Luni, 22 Septembrie 2014 09:20 5.13.145.*** Link la comentariu
  3
  24

  Unii citeaza din Goethe, altii citeaza din N. Iorga, si recurg la clasici pentru a ascunde ticalosia. Pentru ei drumul spre iad este pavat cu citate!

  Raportează
 • postat de FAUST,FIUL LUI GOETHE Luni, 22 Septembrie 2014 08:26 79.116.103.*** Link la comentariu
  34
  5

  Prof.Dr.Bacalbasa a citat din ,,Goethe,,???!!!!Nu ma mira ,la cat citeste si ce citeste domnul doctor;ma intreb insa sincer inocent daca macar cativa consilieri au auzit de marele poet si filosof german si de ,, FAUST,,(macar de opera ,,FAUST,,de CHARLES GOUNOD)ca de ,,Poezie si adevar,,cred ca din tot CJ numai doctorul a citit memoriile marelui fiu al Frankfurtului si cel mult doi -trei doar sa fi auzit de acestea in treacat,cu siguranta nu si Ion Stefan si madamme Bogdan ...Asa-i doctore cand mai si citesti cate ceva;nu esti iertat nici pentru calitati,ca pentru defecte sunt gata sa te linseze,noroc ca orasul mai are nevoie si de un anestezist de mare clasa ,ca altfel....???!!!!!!

  Raportează
 • postat de ionica Luni, 22 Septembrie 2014 06:36 5.13.163.*** Link la comentariu
  3
  18

  puscas este functionar public, si ca functionar public nu are voie sa manifeste asemenea porniri politice, iar ca secretar al judetului si mai mult, se stie ca el are aceeasi scoala ca si bocaneanu, prefectul asasin, dar ar trebui cineva sa il traga de maneca sa nu ajunga puscarias ca ala, e tanar, are copii, ar fi pacat ca copii lui sa creasca cu un tata puscarias, pentru ca a facut jocuri politice interzise...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.