CAMPIONII MANDATELOR/ Cei mai LONGEVIVI consilieri locali

CAMPIONII MANDATELOR/ Cei mai LONGEVIVI consilieri locali
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din 1992, Galaţiul a avut şase consilii locale, în care unii dintre aleşi s-au repetat. Campioni sunt, la egalitate, cu cinci mandate, conservatorul Gheorghe Bugeag şi social-democratul Nicolae Rainea.

Gheorghe Bugeag este născut pe data de 22 februarie 1943. A fost consilier în primul parlament local al Galaţiului, care a depus jurământul în 1992. De profesie medic primar internist, dr. Bugeag a lucrat în Spitalul Judeţean, dar acum, fiind pensionar, activează la cabinetul privat propriu. De câteva mandate, conduce Comisia de Cultură a Consiliului Local.

Nicolae Rainea este decanul de vârstă al Consiliului Local, fiind născut pe 19 noiembrie 1933. Rainea este pensionar, de profesie subinginer, şi celebru pentru o vastă carieră de arbitru internaţional de fotbal. Este, în continuare, unul dintre cei mai vocali aleşi locali.

În afară de Nicolae Rainea (PSD) şi Gheorghe Bugeag (PC), cu câte cinci mandate la activ, Hristache Bogatu (PSD) şi Eugen Găvan (PC) au, fiecare, câte patru mandate. Cu câte trei mandate la activ sunt consilierii Mihail Bucatanschi (PNL) şi Victor Dobrea (PDL).

Citit 1915 ori Ultima modificare Duminică, 14 Decembrie 2014 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.