Surpriză politică/ Iulian Aramă va conduce partidul lui Mircea Geoană la Galaţi

Surpriză politică/ Iulian Aramă va conduce partidul lui Mircea Geoană la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul democrat-liberal Iulian Aramă (în trecut, consilier judeţean şi director al Electrica) va pune pe picioare, la Galaţi, Partidul Social Românesc (PSRO), formaţiunea politică al cărui fondator este Mircea Geoană. Mişcarea pe care fostul consilier judeţean a ales să o facă, după ce, timp de câteva luni, s-a retras de pe scena politică, reprezintă o surpriză, cu atât mai mult cu cât fostul prim-vicepreşedinte al PDL şi PMP a afirmat, în repetate rânduri, că este „de dreapta”.

Iulian Aramă ne-a declarat că, în urmă cu câteva zile, a avut o întâlnire la Bucureşti cu Mircea Geoană şi că şi-a propus ca în teritoriu să construiască „o organizaţie puternică”. „Poate că este prima dată când mă aşez lângă un intelectual de clasă”, a afirmat Iulian Aramă, care a precizat că „am foarte multe semnale din partea unor persoane care vor să ni se alăture”.

Fostul consilier judeţean a dezvăluit că una dintre persoanele cu care va începe construcţia politică este chiar Ştefan Frunză, liderul de sindicat de la AFDJ. „Vor mai fi şi alte surprize”, ne-a spus Aramă.

Citit 3792 ori Ultima modificare Luni, 06 Aprilie 2015 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.