PRIMARUL i-a cerut DEMISIA directorului SC Gospodărire Urbană. Află MOTIVUL

PRIMARUL i-a cerut DEMISIA directorului SC Gospodărire Urbană. Află MOTIVUL
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Pe lista celor 72 de proiecte votate ieri de aleşi locali s-a aflat şi o hotărâre privind preluarea din concesiunea SC Gospodărire Urbană SRL în administrarea Consiliului Local a Plajei "Dunărea", obiectiv închis în august 2014, pentru că nu erau respectate normele de igienă.

Discuţiile privind şansele de redeschidere a plajei în această vară şi performanţele manageriale ale Gospodărire Urbană l-au făcut pe primarul Marius Stan să-şi iasă din pepeni: "Au ţinut plaja în administrare şi au încasat bani, iar în momentul în care n-a mai venit autorizaţia sanitară ne-au pasat mortul nouă! Mie nu-mi convine să ne-o luăm de la cetăţeni că am lăsat oraşul fără plajă! În administrarea cui a fost această plajă atâţia ani? De ce n-au venit să ceară bani pentru dezvoltare? Dl director cred că ar trebui să-şi depună demisia în alb în faţa noastră!", a spus Stan în plină şedinţă.

Directorul Gospodărire Urbană, Eduard Grosu, a tăcut chitic. Întrebat ulterior de presă, el a încercat să se apere afirmând că a avut plaja doar în administrare. Cât despre demisie, "probabil voi solicita o discuţie cu dl primar şi, în funcţie de aceasta, dacă va fi cazul, mi-o depun".

Citit 4165 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2015 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.