Civilizaţia a învins garajele/ Ce urmează după noua parcare din Micro 19? (FOTO)

Civilizaţia a învins garajele/ Ce urmează după noua parcare din Micro 19? (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(96 voturi)

* Obiectivul inaugurat ieri, în Micro 19, pe locul fostei baterii de garaje, a costat 2,3 milioane de lei * Trei fântâni arteziene şi şase mese de şah vor completa spaţiul de relaxare * Zona de joacă ar putea fi mărită cu una pentru role şi skateboard, aşa cum există în parcul Viva

Nu mai puţin de 144 de garaje de toate neamurile şi dimensiunile, dintre care unele mai „tupeiste” îşi trăseseră şi curticică îngrădită cu gărduţ, sufocau terenul generos cuprins între Şcolile Generale 29, 17, Biserica „Sf. Ana” şi Colegiul Economic „Virgil Madgearu”. Acum, din imensa baterie de garaje a rămas doar o amintire: o fotografie pe bannerul prins pe toboganul dublu din locul de joacă integrat în noua parcare din Micro 19. Transformarea maidanului cu garaje într-o parcare civilizată a costat 2.398.399 de lei. Investiţia, executată de Asocierea SC Tancrad SRL Galaţi şi Global Service Proiect SRL, a fost inaugurată ieri de primarul Marius Stan.

Referendum transpus în realitate

„Acum doi ani, am făcut cu elevii de la Şcoala nr. 29 un referendum ad-hoc. I-am întrebat dacă vor în locul acelor garaje urâte să răsară un loc de joacă, un parc şi un loc decent de parcare. Sunt extrem de bucuros că o promisiune făcută public, acum doi ani de zile, s-a realizat şi putem să inaugurăm acest loc care demonstrează cum vrem să arate Galaţiul, în antiteză cu ce a fost. Aşa sunt procedurile, din păcate, în administraţia publică totul este blocat şi nu numai la noi în Galaţi, în general în ţară, legislaţia este anevoioasă, greoaie”, a spus primarul.
Faţă de ceea ce se vede deja, edilul a anunţat că vor fi montate trei fântâni artezine şi şase mese de şah. Primarul a precizat că parcarea va fi atent monitorizată şi, dacă se constată că nu toate cele 234 locuri de parcare sunt absolut necesare, una dintre alveole va fi transformată în pistă pentru role şi skateboard. În plus, a anunţat Marius Stan, constructorul are sarcina să achiziţioneze şi să monteze nişte sisteme cu ultrasunete care vor ţine câinii la distanţă. Măsura va fi aplicată în toate parcurile.

Bilanţ în cifre

Potrivit panoului de lucrări, din cei 8.842,5 metri pătraţi suprafaţă totală de teren, carosabilul şi parcajele ocupă 5.175,24 metri pătraţi, trotuarele asfaltate - 325,8 metri pătraţi, iar trotuarele pavate – 1.001,50 metri pătraţi. Aleile pietonale şi locul de joacă ocupă 252,57 metri pătraţi, suprafaţă locului de joacă amenajat cu tartan fiind de 230,60 metri pătraţi.

Ce vor gălăţenii

„Domn’ primar, nu vă supăraţi, garajele din spate, de la spital?! Stau foarte urât acolo!”, a fost una dintre remarcile gălăţenilor din parc. „Da’ mai sunt în Micro 18, în Micro 20! Sunt atâţia copii acolo şi nu au nimic să se joace!”, i-a atras atenţia o gălăţeancă. „Ştiu! Le vine rândul la toate, dar încet. Ca să demolăm ceva trebuie să avem proiectul pe care îl punem în loc. Procedurile sunt atât de greoaie. În momentul în care avem proiectul gata făcut vom demola cu certitudine şi vom pune ceea ce ne dorim şi noi şi vor şi copiii”, le-a răspuns edilul.

Vremea coşmeliilor a apus. Ce urmează?

„Ideea pe care aş vrea să o reţină gălăţenii este aceea că, atunci când vorbim de Noul Galaţi, trebuie să ne gândim la proiecte de genul acesta. Oamenii trebuie să înţeleagă, chiar dacă sunt privaţi de un garaj, că asta vrem, un Galaţi decent, aşa cum vedeţi locul acesta. Am vrut să transmitem mesajul acesta şi în zona Ancora, unde nişte oameni ne-au dat în judecată. Acea zonă va fi şi ea urbanizată şi va arăta cel puţin la fel ca aici, dacă nu şi mai bine. Procedurile s-au terminat, hotărârea de Consiliu a fost validată, banii pentru expropriere au fost viraţi în contul special, aşa încât suntem în linie dreaptă şi acolo proiectul va fi realizat fără doar şi poate, indiferent de împotrivirile unuia sau altuia”, a anunţat Stan.
Următoarea investiţie pe care edilul vrea să o inaugureze este Orăşelul Copiilor, unde speră că termenul de realizare va fi devansat. În plus, edilul şi-a mai asumat o promisiune în faţa elevilor Şcolii nr. 29: tiroliană şi aventura parc în păduricea de la Stadionul Dunărea.

Şi cu trotuarul cum rămâne?

Despre trotuarul lateral al Şcolii nr. 29 vorbim, care zace îngropat în buruieni, în zona care se învecinează cu Grădiniţa „Motanul Încălţat”. La întrebarea noastră, primarul a promis că va fi refăcut: „Mai e un reproş, când trimitem o direcţie să facă o lucrare, se rezumă strict la ceea ce-i spune fişa postului. Am fost ieri în control la zece locuri de joacă pe care vrem să le dăm într-o lună de zile în folosinţă copiilor, şi am văzut: tartan turnat, mobilier adus, dar nu s-au mai uitat în jurul locului de joacă, că mai trebuia asfaltat un pic, o bordură schimbată, tăiate nişte bălării! Trebuie să mai aibă şi ei simţul de răspundere pe care sper să-l inoculăm încet-încet”.

Citit 14901 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iunie 2015 18:19

32 comentarii

 • postat de Lucian
  Luni, 13 Iulie 2015 13:22
  5.2.209.***
  Copii nostri cresc, in Galati se fac doar locuri de joaca pentru copii mici. Speram sa vedem si proiecte de locuri de petrecere a timpului liber si pentru copii cu varste de 10-15 ani. O solutie : folosirea gratuita, si in vacanta, a terenurilor din curtea scolilor. Copii fac cheta, platesc 50 lei, profului de sport sau paznicului si joaca 1h pe terenul scolii ( fara chitanta ) E corect?
  21
  5
  Raportează
 • postat de Albert
  Duminică, 21 Iunie 2015 16:13
  5.13.204.***
  @suparatu - bai nene tu gandesti? Esti om sau...? Nu. Esti doar postac. Cum sa spui ca a inceput campania electorala? De cand "sa faci ceva si sa-ti respecti promisiunea de modernizare este considerata campanie? Nu bai postacule, asta inseamna sa faci ceea ce ai promis....modernizarea orasului. Voi aceeasi postaci ingusti la minte care strigati ca ce ne trebuie noua primarie noua, stadion nou tot voi lucrati si la captul celalalt strigand acum ca de ce nu a facut primarie noua si stadion nou, de ce nu a facut NOUL GALATI. Uite ma ca a lasat deocamdata construirea noii primarii si a noului stadion si modernizeaza mai intai "ulitele" lasate varza de altii. Voi postacii manipulatori jucati la doua capete pentru ca sunteti constienti ca nu va mai crede nimeni prostiile pentru ca galateanul nu mai e orb. Galateanul vede cu ochii lui ca Galatiul se modernizeaza.


  De cand sa-ti respecti o promisiune electorala si sa arati ca ai respectat-o inseamna dupa mintea ta ingusta ca "E clar, a inceput campania electorala !" ? Si asta e valabil pentru toti postacii ofticati ca a reusit un om, in persoana lui Marius Stan, sa mai faca si ceva pentru oameni, sa mai si modernizeze orasul.


  Gunoaiele acelea de cotete numite garaje trebuiau sa dispara si cine a facut, face asta e normal sa se mandreasca cu asta.
  10
  58
  Raportează
 • postat de cateva realizari pe langa nerealizari...
  Duminică, 21 Iunie 2015 13:50
  5.13.145.***
  Lucruri care sau uitat sau nici nu se stiu .....:Modernizarea strazii Anul Revolutiei 1848 din municipiul Galati ,Piata de gros Calea Basarabiei - zona Galati-Cahul,Modernizare Strada Basarabiei intre Piata Energiei si B-dul George Cosbuc,Modernizarea si Reabilitarea Scolii nr. 38 din municipiul Galati,Modernizarea cladirilor Caminului pentru Persoane Varstnice "Sfantu Spiridon" Galati,Modernizarea si Echiparea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Ioan" Galati,Extinderea Colegiului de Industrie Alimentara "Elena Doamna" si modernizarea utilitatilor existente,Amenajare Parc Micro 13, aferent blocuri ANL - str. N. Mantu,Modernizarea si reabilitarea Grupului Scolar Gh. Asachi din municipiul Galati ,Modernizarea Bd. Otelarilor, strazilor Stadionului, Frunzei si Gheorghe Asachi din municipiul Galati ,Modernizare strada Unirii din municipiul Galati ,Modernizarea Parcului Rizer din municipiul Galati ,Modernizare Gradina Publica Galati,Modernizarea si Reabilitarea Scolii nr. 9 "Calistrat Hogas" din municipiul Galati si cate nu-mi mai amintesc acum ,plus cele in curs precum Locuintele sociale care sunt in lucru pe centura ...etc. etc...!!! Acum trageti concluzia fiecare ,daca e mult sau putin in 3 ani de mandat !!???
  12
  53
  Raportează
 • postat de Numai baieti buni in orasul asta
  Duminică, 21 Iunie 2015 13:12
  5.13.212.***
  Numai tampitii si cei care stau inchisi in casa si citesc presa "politica " (care au interesul lor),pot spune ca nu sa facut nimic in mandatul lui STAN . Sau poate unii au memoria scurta ,precum Florin sau Adrian si nu-si mai amintesc cum arata Galatiul acum 3 ani in urma .Luati lecitina dragilor ca sa va revina memoria ca numai prostii spuneti.Si apropo de Gradina Publica ,Str.Otelarilor si ce mai amninteati voi pe acolo ,probabil ca nici acuma nu erau terminate iar daca erau ,poate ati uitat ca proiectele vechi nu prevedea nici scuaruri pentru statii de tramvai in cazul Otelarilor sau refacerea fantanii arteziene in cazul Gradinii publice .Dar nu-mi aduc aminte la vremea aia (Nicolaie-Ciumacenco) sa fi iesit vreo unul sa critice pe primar !!!
  9
  61
  Raportează
 • postat de dani
  Duminică, 21 Iunie 2015 13:11
  5.13.193.***
  "Inginerii" care tot bat apa in piua cu parcarea supraetajata ... aveti macar un minim indiciu cat ar costa o asemenea constructie ? Aproape cat un bloc de locuinte. Si mai important ... cati si-ar duce masinile acolo ? Pentru ca preturile pentru fiecare loc ar fi destul de marI (Luati in calcul paznicii, intretinerea constructiei, impozite, etc) Trec zilnic pe acolo si vad cate masini sunt parcate. Maxim 20-30. In plus, in zona, predomina pensionarii. Va asteptati sa-si inchirieze loc de parcare ? Si da, e adevarat. Parcul pentru copii trebuia facut mult mai mare. Asa ca, haideti sa nu mai fim carcotasi. Locuiesc in zona de 44 de ani. Mai bine ca acum nu a aratat niciodata acesta locatie. O zi buna
  9
  61
  Raportează
 • postat de @COCALARILOR SI MARLANILOR
  Duminică, 21 Iunie 2015 12:59
  5.13.251.***
  TUMBE PUTETI FACE COCALARILOR SI MARLANILOR CARE-L CRITICATI FARA SENS PE PRIMAR !!! OAMENII CU SCOALA SI CU 7 ANI DE ACASA AU INTELES CARE ESTE CALEA GALATIULUI PENTRU MODERNIZARE !!!
  13
  63
  Raportează
 • postat de Canuta om sucit
  Duminică, 21 Iunie 2015 12:57
  5.254.65.***
  Bai Felix, ca altfel nu am cum sa-ti spun, sa te vad pe tine ce-ai face daca ai fi primar. Sa stai pe margine si sa o faci pe desteptul e usor.
  Eu sunt nemultumit de Stan, putea face mult mai mult. Asta e o banala parcare si cu cateva chestii de joaca, nu e nicio mare realizare.
  Plus de asta sunt o gramada de bagatori in seama pe langa primar, pe acolo. Oameni care nu au facut nimic, care nu au sprijinit cu nimic dar au venit si ei ca viermii sa se bage in seama, sa iasa in poze.
  Totusi, chiar si in situatia in care nu-l sufar pe Stan, nu pot sa neg ca pentru Galati, e un pas inainte iar daca privesc in viitor, nu se prefigureaza nicio alta figura, niciun alt personaj care ar putea fi primar.
  Il vrei pe Ciumacenco, pe Stanga, (...)? Macar Stan a facut ceva. Avantajul lui ca aia dinainte nu au facut nimic.
  5
  62
  Raportează
 • postat de Alegator din a doua categorie!
  Duminică, 21 Iunie 2015 11:56
  79.116.97.***
  Pentru "maretele" realizari ale fotbalistului,accidental ajuns primar,unii alegatori ii mai ureaza un mandat la carma orasului. Pentru manevrele facute de 3 ani de zile si ceilalti de pe vremea conducerii Otelului,alti alegatori ii doresc mai multe mandate contopite intr-unul pe masura faptelor sale. Macar in poze ar putea sa masceze figura-i de secretar p.c.r.-ist.
  66
  11
  Raportează
 • postat de vreau parcare
  Duminică, 21 Iunie 2015 10:30
  82.78.13.***
  Foarte bine...eu consider ca pe domeniul public nu au ce cauta garaje...Cei ce au de comentat sunt cei cu asa zisele garaje ...care tin loc de magazii ...TOT INAINTE CU DEMOLATUL...
  6
  73
  Raportează
 • postat de viorel
  Duminică, 21 Iunie 2015 08:57
  82.77.110.***
  asta nu este LOC DE JOACA ,cum sa pui tu in prejma a doua gradinite ,doua scoli si un liceu doar doua topogane ,doua balansoare si sase leagane si doar cateva banci,daca faci ceva fa cu cap frate si apoi nu te lauda ca ai facut lasa pe altii.Daca treci seara pe acolo sunt parcate doar aproximativ 20 de masini,consider ca parcarea este prea imensa .foarte bine ca a darmat garajele dar cand faci ceva orienteazate.
  69
  4
  Raportează
 • postat de FELIX
  Duminică, 21 Iunie 2015 08:05
  5.13.182.***
  STATI SA VEDETI CE CAMPANIE VA FACE (...) STAN ASTA LA ANUL. SA VEZI TAIERI DE PAMBLICI ,SA VEZI SANTIERE ,SA VEZI TROTUARE ASFALTATE,SA VEZI COPACI PLANTATI, SA VEZI COPACI FASONATI FRUMOS, CA ASA E LA NOI 3 ANI FURA DE RUPE SI AL 4 LEA AN SE APUCA DE TREABA CU TREPADUSII LUI!!!HUOOOOOOOO (...)!
  69
  13
  Raportează
 • postat de victor ponta
  Duminică, 21 Iunie 2015 03:08
  173.209.211.***
  da garajele din tiglina 3(bloc B9)..
  tiganeala aia nimeni nu o vede?
  6
  81
  Raportează
 • postat de Jos garajele
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 18:49
  5.13.169.***
  eu il mai aleg încă o data! Chiar daca mie mi- a dărâmat garajul in Micro18 consider ca aceasta e direcția in care trebuie sa mergem si nu as putea sa aleg pe cineva ca Ciumacenco cel care a venit si spunea ca in schimbul a 100 RON ne rezolva pb si rămânem cu garajele! Plus ca proiectele mari se fac in ani din cauza birocrației excesive!
  25
  83
  Raportează
 • postat de ell
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 18:31
  95.76.36.***
  Daca el nu are cap nu putea fi sfatuit de gasca de consilieri sa faca o treaba ca lumea?A cheltuit o gramada de bani pe ce?Putea face o parcare supraetajata si loc de joaca pentru copiii,dar cu bani mult mai putini.Cine stie citi bani au fost sifonati din aceasta lucrare.Locuri de munca pentru galateni,azile pentru batrini,camine pentru copii,cind se vor face?Vrea sa fie reales primar?Hai sa fim seriosi.Cine il mai alege?
  80
  19
  Raportează
 • postat de Adrian
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 17:53
  5.13.213.***
  Felicitari primarului pentru singurul lucru dus pana la capat in acest mandat. Restul sunt continuari ale proiectelor care erau deja incepute de catre predecesorul sau: Gradina Publica, Parcul Viva, Str. Otelarilor si altele. Daca cu aceasta realizare poate spune ca merita inca un mandat......e grav. Chiar sunt curios cine il mai voteaza pe cap de minge.
  74
  23
  Raportează
 • postat de anca melinte se dezminte
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 15:21
  5.13.167.***
  viata libera ii face osanale lui marius stan dar acest marius stan e din acelasi partid cu victor viorel ponta si cum ii mai spune care a bagat in rahat economia romaniei asa ca .......sa-l vad pe acest stan cu ce ne mai minte
  82
  18
  Raportează
 • postat de Marius
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 13:05
  5.13.192.***
  Felicitari Marius Stan. Astept sa va ocupati si de bateriile de garaje rasarite (cu ingradire si gradini proprii) pe locul unde intorcea fostul tramvai 8, zona Palat Navigatie, cartier Port, langa Mar-Ina firma de incarcat stingatoarele. Daca luati la pas zona, veti constata dupa distanta de 50 de m de la aceasta tiganeala de baterii-spre Dogariei, existenta unor alte garaje contruite fraudulos care sunt de fapt mici depozite si nu garaje!
  Va multumim.
  11
  85
  Raportează
 • postat de ionel
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 12:52
  188.25.230.***
  parcarile nu tin de foame. va bucurati la 1 loc de parcare.
  locurile de munca unde sunt?doar parcari si parcuri stie. ATAT..... :))))))))
  Galatiul o sa ajunga Valea Jiuliu 2
  84
  20
  Raportează
 • postat de caddy
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 12:13
  5.13.255.***
  felicitari ! categoric inca un mandat, singurul primar care a facut ceva dupa revolutia !! sa moara ciudosii
  28
  89
  Raportează
 • postat de Gabriel
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 10:59
  5.13.139.***
  Ia priviti la boul/vaca cu mitsubishi cum parcheaza el/ea pe 2 locuri.
  2
  91
  Raportează
 • postat de Tupeu de garaj mizerabil
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 10:56
  79.116.109.***
  Bravo, domnule primar, bravo consilierilor locali, bravo alesilor nostri care au votat pentru modernizarea zonelor ce contin garaje mizerabile. Si nu in ultimul rand bravo cetatenilor si garajistilor/"bodegarilor" care si-au daramat bodegile/cotetele fara sa comenteze aiurea si care au inteles ca era necesara aceasta modernizare. Bine spus doamna Melinte: "garaje" „tupeiste” cu curticică îngrădită cu gărduţ. (am pus si garaje in ghilimele pentru ca haideti sa fim seriosi ca alea nici macar garaje nu erau, ca multe dintre ele nu adaposteau masini ci erau bodegi, cotete si mai ales adaposteau evaziunea fiscala). Dar ce sa mai incerci sa le zici vesnic nemultumitilor si mai ales celor lipsiti de bun simt care tineau cu dintii de acele bodegi/cotete. Niste tarani. Daca vor curticica si cotet sa se duca la tara sa-si faca acolo, dar cred ca si acolo adevaratii tarani s-ar revolta si i-ar goni, i-ar alunga cu bodegile/cotetele lor cu tot.


  Cum ar zice romano-englezul: "garajless" - fără garaj (in traducere pentru samantari si cocalari)
  13
  85
  Raportează
 • postat de puie la
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 10:40
  5.13.186.***
  bai, galatene , e bine , suntem la prima generatie de parcari civilizate
  ce nu-mi place e ideea dupa care s-a executaje pe el t , adica un proiect prost gandit
  ce plm e aia , parcare sau loc de joaca ?
  ai un hectar, ai demolat 144 de garaje ...
  era loc de 300 de parcari - 5000mp de asfalt cu marcaje , iluminat, supraveghere,canalizare, fara trotuar si restul un loc de joaca mare
  de asta spun ca e prima generatie de parcari - facute frumoase ochioase, dar negandite
  la un calcul final , e mult mai bine dacat mizeria dinainte
  61
  23
  Raportează
 • postat de Johnescu
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 09:16
  81.196.55.***
  Galatiul ar trebui sa se umple de asemenea parcari. Ne exaltam la chestii normale de parca am fi copii mici.
  Oricum, oricat de mult l-as ura pe M. Stan, e primul primar care a miscat orasul in directia corecta. Dar prea putin si prea incet.
  13
  94
  Raportează
 • postat de galati
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 09:13
  213.164.227.***
  bla...bla..bla daca nici aici nu e treaba buna suntem cu totii cu capul cat de retard sa fii s spui ca nu e frumos ca nu e bine ca de ce e gardul mic arata bine locul arata civilizat e un inceput ......jos cu toate garajele
  9
  91
  Raportează
 • postat de suparatu`
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 09:06
  5.13.143.***
  E clar, a inceput campania electorala !
  87
  22
  Raportează
 • postat de Anodin
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 08:57
  89.121.158.***
  Cunosc acea zona de mai bine de 45 de ani si imi permit sa spun ca niciodata nu a aratat mai bine ca acum . In loc sa apreciati o realizare , comentati ca Gica Contra. Nimic nu este bine facut....postaci nihilisti
  12
  99
  Raportează
 • postat de florin
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 08:54
  89.137.228.***
  Dobitocii din primarie au construit o retea de strazi in mijlocul a 3 scoli pe unde circula copii mici la scoala si gradinita, pericol iminent zilnic de accidente cu victima. Noul Galati trebuia sa insemne crearea de noi locuri de munca ,cap de minge, nu crearea altor sute de someri galateni prin desfiintarea micilor magazine. S-au luat spagile de la supermarketurile mari pentru desfiintarea micilor magazine pentru ca oamenii sa cumpere de la Carrefour, Lidl, Penny....
  100
  25
  Raportează
 • postat de IC
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 08:43
  5.13.202.***
  O fi vazut primarul pericolul pe care-l reprezinta tepusele de la gardul care imprejmuieste locul de joaca si faptul ca acest gard este mult prea scund ,normal ar fi fost un gard care sa nu poata fi trecut de copii .In dorinta de a recupera vreo minge sau pur si simplu din neastamparare ,joaca , copii care vor voi sa se catere pe si peste gard ,au doua sanse ,sa ramana prinsi in tepuse sau sa sara direct in fata unei masini ..Cu aceasta ocazie mai semnalez ca la locul de joaca de pe strada Zidarilor au disparut o lampa de la iluminat ,usa de la o cutie de conexiuni 220V ,aflata la indemana copiilor( adevarat pericol public ) si o banca iar in groapa de nisip de la iesirea de pe topogan nu mai exista nisip .
  76
  14
  Raportează
 • postat de alin
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 08:34
  178.115.131.***
  Nonsens sa stii ca te contrazic..am sa ti dau doar 2 exemple "civilizate" unde parintii isi scot copiii in fiecare weekend in parc sa alerge ,sa se joace ;ce spui tu e legat de activitate privata si nu numai..unde parintii 'le dau in grija altora copiii' sa se ocupe de ei(n.r.:gradinita,scoala samd).Viena: locuri de joaca , parcuri in care gasesti locuri de joaca , centre particulare pt copii in care gasesti locuri de joaca. Antwerpen/Anvers: mai putine locuri de joaca raportat la suprafata ,dar acolo unde sunt ,parintii isi aduc copii sa se joace. Din punctul meu de vedere orasul trebuie sa aiba cat mai multe spatii verzi si locuri de joaca pt copii, legat de acest subiect. Referitor la locurile de parcare , in timp scurt se va putea observa daca a fost alegerea buna..tind sa cred ca in scurt timp o sa ravnim dupa locuri libere de parcare.
  8
  71
  Raportează
 • postat de Tradius Sman
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 08:29
  37.34.41.***
  Cu banii care s-au investit in parcarea aia, in mod normal se faceau toate parcarile din Galati plus Braila. E o suma imensa pentru o gura de asfalt. Nu are rost sa pomenesc de lucrarile facute defectuos, canalizarile neaduse la nivel. E bine ca s-au daramat mizeriile alea de garaje dar totul s-a fact cu un pret prea mare si in bataie de joc. M-am obisnuit si ma asteptam ca primarul sa se umfle in pene ca a realizat si el ceva dar e ceva minuscul pentru Galati. E putin, extrem de putin pentru un oras plin de lipsuri cum e Galati fara apa calda, apa rece, fara stadion, fara cinema, fara bazin , fara plaja, cu drumurile pline de gropi, fara tunel, fara sediu pentru primarie, fara locuri de munca, fara zona industriala, fara transport public civilizat, izolat de restul tarii dpdv rutier, aerian si feroviar, plin de turnatori in functii de parlamentari.
  79
  36
  Raportează
 • postat de nonsens de galati
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 07:49
  5.13.167.***
  nicaieri in lumea civilizata nu exista asa ceva copii ar trebui invatati sa puna mana pe carte ...dar cum nici parintii nu au facut-o e jalnic,in continuare cred ca primarul acestui oras si-a batut joc de banii publici investitia fiind fara cap atat timp cat nu aduce plus valoare ( parcare in pamant sau parcare supraetajata) in toate tarile civilizate copii se joaca sau fac sport in grupuri organizate impreuna cu invatatoarea sau educatoarea prosteala asta cu parcuri cu topogane si minunatii nu face altceva decat sa proiecteze o societate si mai slaba probabil ceea ce isi doreste marius stan oameni care sa munceasca mult, sa nu gandeasca, eventual sa consume putin caci romania nu mai este o tara bogata
  87
  18
  Raportează
 • postat de katalin
  Sâmbătă, 20 Iunie 2015 07:05
  89.204.137.***
  intreb si eu ,nu putea fi construita o parcare supraetajata si se obtinea mai mult spatiu ptr. parculetul copiilor,daca inaugura asa ceva ramanea in istoria galatiului ,pacat
  75
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.