PMP cere "decapitarea" conducerii Calorgal

PMP cere "decapitarea" conducerii Calorgal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi, cere Primăriei şi Consiliului Local să îi revoce din funcţie pe toţi cei care au deţinut funcţii de conducere în Apaterm (fosta societate de termoficare, băgată în faliment), iar acum sunt angajaţi în cadrul Calorgal (noua societate de termoficare, născută din „cenuşa” Apaterm). Conducerea PMP propune municipalităţii în schimb să organizeze concurs „pentru angajarea de personal cu adevărat pregătit şi calificat”.

Reprezentanţii PMP şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la faptul noul director general al Calorgal este nimeni altul decât fostul administrator special al Apaterm, dar şi director în cadrul aceleeaşi societăţi, în urmă cu mai mulţi ani. „Cum ne putem imagina că domnul Cristian Istrate, director general al Apaterm între 2004 şi 2006, apoi director general al Electrocentrale Galaţi, iar din 2014 administrator special al Apaterm, cel care în iarna trecută însuma datorii de 20.000 lei la plata facturii de întreţinere, un om pentru care falimentul este marca personală, este singurul geniu în materie care poate conduce, iată, noul Calorgal”, a afirmat liderul filialei locale a PMP.

În replică, Cristian Istrate ne-a declarat: „Dacă ei vor să facă comentarii politice, nu este cazul să le răspund. Sunt dispus însă oricând să am o întâlnire publică şi să discut cu Cătălin (n.r. - Cătălin Cristache), care îmi este prieten şi pe care îl ştiu de mult timp, pe tema Apaterm, despre cum a mers societatea în perioada în care m-am aflat la conducerea ei, dar şi ulterior. Când am venit administrator special la Apaterm, totul se declanşase deja”, a afirmat directorul general al Calorgal.

Citit 3106 ori Ultima modificare Miercuri, 12 August 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.