A ÎNCEPUT CONSULTAREA PUBLICĂ/ Planurile urbanistice pentru Ancora şi Traian, expuse la Universitate

A ÎNCEPUT CONSULTAREA PUBLICĂ/ Planurile urbanistice pentru Ancora şi Traian, expuse la Universitate
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Planurile urbanistice de restructurare urbană a Complexului Ancora şi de modernizare a străzii Traian între Metro şi strada Brăilei sunt expuse în holul Rectoratului Universităţii „Dunărea de Jos”, din strada Domnească nr. 47, unde vor rămâne până pe 27 august.

O urnă şi zeci de coli de hârtie albe îi aşteaptă pe gălăţenii interesaţi, fie că locuiesc sau nu în aceste zone, să-şi spună părerea despre planurile arhitecţilor şi urbaniştilor, să vină cu propuneri de îmbunătăţire sau de modificare.

Potrivit anunţului postat pe portalul Primăriei, astăzi şi mâine, pe 18 şi 19 august, gălăţenii vor putea cere explicaţii de la cei care au elaborat documentaţiile de urbanism. Reamintim, planul urbanism zonal de restructurare urbană a Complexului Comercial Ancora şi de amenajare a arterei de legătură între strada Alexandru Lăpuşneanu şi Roşiori, inclusiv spaţii de parcare, a fost realizat de SC Bodo-Invest SRL.

Pentru Planul Urbanistic Zonal de restructurare urbană şi modernizare a străzii Traian între Metro şi strada Brăilei, documentul, schiţele şi regulamentul local de urbanism au fost realizate de asocierea SC Proiect SRL - SC Oppidum Studio SRL.

Citit 2299 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2015 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.