Absurd de Galaţi/ În sfârşit, ceva nou în autobuzele Transurb

Absurd de Galaţi/ În sfârşit, ceva nou în autobuzele Transurb
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde pe care autorităţile locale ori se fac că nu le văd ori, de-a dreptul, le întreţin. Pe principiul "Ce-i trebuia chelului? Tichie de mărgăritar!”, gălăţenii au, în sfârşit, ceva nou în etuvele, pardon, autobuzele SH ale societăţii locale Transurb. Am spus „etuve” pentru că, în sezonul călduros, autobuzele, în care aerul încins este condiţionat doar de geamurile sau trapele deschise, oferă condiţii optime pentru o saună uscată sau umedă, în funcţie de numărul călătorilor.

Cum spuneam, gălăţenii care călătoresc cu autobuzul vor avea parte, în sfârşit, în vechile mijloace de transport, cumpărate la mâna a doua, de ceva nou. Nu, nu vor fi schimbate scaunele, nici măcar spălate, deşi unele sunt atât de murdare încât nu li se mai distinge culoarea originală sub stratul de jeg. Nu, nu vor fi spălate geamurile, „asortate” la jeg cu scaunele. Şi nici nu se va face vreo igienizare perceptibilă vizual şi olfactiv.

Ei bine, aşa cum aţi putut citi recent în ziarul nostru, Transurb SA ne-a pus la dispoziţie, în autobuze şi troleibuze, o reţea de internet fără fir, complet gratuită! Hai să privim lucrurile pozitiv! Călătorii vor putea constitui grupuri pe Facebook, aşa cum au făcut-o şoferii, şi vor putea transmite în timp real unde se află controlorii de bilete, aşa cum fac conducătorii auto cu radarele poliţiei. De asemenea, vor putea emite avertizări din autobuzele în care un călător emite efluvii de nespălare sau în care numărul pensionarilor copleşeşte inclusiv locurile rămase în picioare. Absurd, dar adevărat!

Citit 3134 ori Ultima modificare Miercuri, 19 August 2015 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.