Consultările continuă/ Pro şi contra modernizării din Ancora şi Traian

Consultările continuă/ Pro şi contra modernizării din Ancora şi Traian
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

"Am primit critici din partea gălăţenilor care vor ca în cartierul lor să nu se schimbe nimic - în special din partea celor afectaţi de exproprieri - dar şi felicitări din partea celor care îşi doresc de multă vreme restructurarea urbană. Unii ne-au întrebat cu insistenţă când vor începe lucrările de modernizare şi când vor fi gata. Le-am spus că tot ceea ce văd pe panouri reprezintă viziunea noastră despre cum ar trebui să arate zonele Ancora şi Traian şi că autorităţile sunt cele în măsură să decidă ce, când şi cât se va realiza".

Acestea au fost concluziile celor două zile, 18 şi 19 august, în care arhitecţii care au realizat planurile de modernizare urbană a zonelor Ancora şi Traian au fost la dispoziţia gălăţenilor interesaţi.

Planurile urbanistice zonale de restructurare urbană a Complexului Ancora şi de modernizare a străzii Traian între Metro şi strada Brăilei vor rămâne în continuare, expuse în holul Rectoratului Universităţii „Dunărea de Jos” din strada Domnească nr. 47, până pe 27 august. Şi tot până atunci, gălăţenii pot face propuneri, sugestii sau observaţii, pe care fie le depun în urnă, fie le trimit pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Deşi unii cetăţeni s-au arătat sceptici că părerile lor vor fi citite, şi cu atât mai puţin că vor conta, arhitecţii ne-au asigurat că le vor acorda toată atenţia cuvenită. Toate opiniile exprimate vor fi citite, triate, iar cele care sunt justificate atât urbanistic, cât şi legal vor fi cuprinse în varianta finală a planurilor urbanistice. După ce vor fi avizate, planurile vor trebui aprobate de Consiliul Local şi vor deveni lege.

Citeşte şi: Gălăţenii EXPROPRIAŢI din Ancora şi Traian ACUZĂ: Despăgubirile sunt prea mici!

Citit 2197 ori Ultima modificare Miercuri, 19 August 2015 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.