Şi Prefectura Galaţi face ANGAJĂRI. Iată ce POST este scos la CONCURS

Şi Prefectura Galaţi face ANGAJĂRI. Iată ce POST este scos la CONCURS
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După ce mai multe primării gălăţene şi Consiliul Judeţului au scos la concurs numeroase posturi în administraţia publică (DETALII pot fi aflate accesând pagina online "Cariere", CLICK AICI), iar multe dintre acestea se vor desfăşura în această lună, a venit şi rândul Instituţiei Prefectului să facă angajări.

Prefectura Galaţi organizează, la jumătatea acestei luni, concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Direcţiei Dezvoltare Economică, Strategii şi Programe Guvernamentale, Servicii Publice Deconcentrate - Serviciul Financiar Contabilitate, Resurse Umane şi Administrativ. Potrivit anunţului postat pe site-ul instituţiei, concursul constă în trei probe. Pe data de 15 septembrie, la ora 09,00, candidaţii vor susţine proba suplimentară eliminatorie de testare a cunoştinţelor de operare PC, iar la ora 10,00 - probă scrisă. Ultima probă, care constă într-un interviu, este programată să se desfăşoare pe data de 17 septembrie.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor inginereşti, specializarea: calculatoare/tehnologia informaţiei/tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii/reţele şi software de telecomunicaţii/automatică şi informatică aplicată/inginerie electrică şi calculatoare/mecatronică.

Candidaţii trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum cinci ani şi să aibă cunoştinţe de operare/programare pe calculator de nivel mediu.

Citit 10072 ori Ultima modificare Luni, 07 Septembrie 2015 23:42

5 comentarii

 • postat de ella
  Miercuri, 09 Septembrie 2015 14:22
  89.136.184.***
  Ca sa va convingeti, ia sa va uitati cine e subprefect?Chiar nu erea unul mai bun in acest oras?Pina cind nu se vor face alegeri si concursuri pe bune,cum se spune nu vom face nimic in aceasta tara.Rusine.
  0
  1
  Raportează
 • postat de siva
  Marți, 08 Septembrie 2015 13:15
  89.137.230.***
  Am fost si eu la astfel de examene. Posturile erau deja date celor cu relatii, oamenilor lor, cu pile si bani grei. Examenul se organizeaza formal sa nu bata la ochi la DNA dar se stie cine va castiga. Rusine! Nu mai scapam de astfel de oameni din institutiile statului care ar trebui sa fie de drept!
  2
  6
  Raportează
 • Marți, 08 Septembrie 2015 11:08
  93.122.132.***
  Un concurs pentru ocuparea postului de Presedinde CJ nu se organizeaza?. Ar fi deajuns macar un control psihiatric al actualului titular de post, pentru a ne convinge ca merita sa vacantam postul, poate avem mai mult noroc data viitoare. Dar la Drumuri si poduri, nu se scoate la concurs un post, il pastram pe betivul , turnatorul si incompetentul Navodaru??
  0
  5
  Raportează
 • postat de VAX
  Marți, 08 Septembrie 2015 10:26
  5.13.238.***
  Praf in ochi !!! Oricum se ocupa pe pile ...relatii si cunostinte ! Examenul e formal !
  2
  7
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 07 Septembrie 2015 23:36
  5.13.133.***
  Un articol fara informații iar acele multe locuri nu sunt afișate, deci cate sunt ?
  2
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.