Şi PSD Galaţi vrea ALEGERI în octombrie pentru şefia centrală a partidului. Pe cine vor SUSŢINE delegaţii gălăţeni

Şi PSD Galaţi vrea ALEGERI în octombrie pentru şefia centrală a partidului. Pe cine vor SUSŢINE delegaţii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Social-democraţii gălăţeni se alătură organizaţiilor PSD din Timiş, Satu Mare, Giurgiu şi nu numai, care solicită ca alegerile pentru conducerea centrală a partidului, condusă, în prezent, în regim de interimat de Liviu Dragnea, să fie organizate în prima jumătate a lunii octombrie.

„Din consultările care au avut loc în aceste zile cu membrii PSD din judeţul Galaţi, cu primarii din judeţul nostru, cu liderii organizaţiilor teritoriale, a reieşit faptul că partidul nostru trebuie să intre întărit în anul electoral care urmează şi acest lucru nu se poate realiza decât validând noua conducere centrală a PSD într-un Congres care ar trebui organizat cât mai repede. În acest sens, Organizaţia Judeţeană PSD Galaţi consideră oportună organizarea Congresului în prima jumătate a lunii octombrie a acestui an, pentru a putea aborda alegerile viitoare cu o formulă de conducere completă şi puternică”, a transmis Claudiu Brînzan, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi.

Dacă cei mai mulţi dintre liderii filialelor care au solicitat alegerea cât mai repede a noii conduceri centrale a partidului şi-au exprimat susţinerea pentru Liviu Dragnea, social-democraţii gălăţeni au precizat că decizia va fi luată în urma unei conferinţe judeţene a PSD Galaţi. Cel mai probabil, votul acestora se va îndrepta către Dragnea.

Citit 1772 ori Ultima modificare Duminică, 13 Septembrie 2015 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.