O grădiniţă din Galaţi, transformată în secţie de Poliţie Locală

O grădiniţă din Galaţi, transformată în secţie de Poliţie Locală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce, la finele anului trecut, consilierii locali din Galaţi au decis transformarea fostei Grădiniţe „Rază de Soare” în Secţia nr. 3 de Poliţie Locală, acum au adoptat două proiecte de hotărâre pentru asigurarea unor condiţii optime în vederea desfăşurării activităţii poliţiştilor locali. Vizat este apartamentul 39, din blocul B7, de pe bulevardul Dunărea nr. 44, spaţiu în care a funcţionat grădiniţa, dar în care nu se mai desfăşurau de ani buni activităţi educative.

Primul studiu de fezabilitate votat de aleşi prevede echiparea imobilului cu o centrală termică individuală, contorizarea separată a consumului de gaz şi refacerea instalaţiei electrice. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 32.173 de lei.

Prin cel de-al doilea studiu de fezabilitate adoptat, se prevede amenajarea unei noi căi de acces, din exteriorul blocului, care să permită intrarea publicului, precum şi efectuarea de lucrări de igienizare. Valoarea totală a investiţiei se ridică, în acest caz, la 39.293 de lei.

Pentru fiecare dintre lucrări, durata de realizare este de şase luni, iar sursa de finanţare o constituie bugetul local.

Citit 2124 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 02:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.