Încep lucrările pentru DOTAREA Judeţeanului cu angiograf. IATĂ cât investeşte Consiliul Judeţului Galaţi

Încep lucrările pentru DOTAREA Judeţeanului cu angiograf. IATĂ cât investeşte Consiliul Judeţului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Consiliul Judeţului se pregăteşte să demareze lucrările de reabilitare a unor spaţii aflate la demisolul Spitalului Judeţean, unde urmează să fie amplasat mult-promisul angiograf cu care va fi dotată cea mai mare unitate sanitară din judeţul Galaţi. Conform conducerii CJ, aparatura medicală va fi instalată în spaţiul de medicină nucleară şi toxicologie, după amenajarea corespunzătoare a incintelor în care va funcţiona.

Autorităţile pregătesc un proiect de hotărâre care prevede aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru obiectivul de investiţie „Amplasare angiograf – Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă «Sf. Ap. Andrei»”, cu valoarea totală din Devizul general de 622.094 de lei (inclusiv TVA), ce va fi supus votului în şedinţa din luna octombrie.

„În acest sens, este necesară amenajarea şi reabilitarea spaţiilor existente în incinte funcţionale (cameră angiograf, cameră tehnică, cameră comandă, cameră dezbrăcare, zonă aşteptare pacienţi, depozit materiale şi anexe angiograf, grupuri sanitare etc), cuprinzând lucrări de recompartimentare şi igienizare, lucrări de instalaţii (electrice, termice, sanitare, aer condiţionat), lucrări de izolare împotriva radiaţiilor şi alte asemenea”, precizează reprezentanţii instituţiei în expunerea de motive a proiectului.

Foto arhivă Bogdan Codrescu

Citit 1940 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2015 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.