Competiţia proiectelor locale/ Galaţiul şi Tecuciul, la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Competiţia proiectelor locale/ Galaţiul şi Tecuciul, la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Galaţiul şi Tecuciul vor fi prezente la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie, ediţia a XI-a, care va avea loc pe 22 octombrie, la "Ana Hotels" în Poiana Braşov. La evenimentul anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România vor fi premiate proiecte cu fonduri europene şi investiţii în serviciile publice, infrastructură, dezvoltare locală, culturală şi socială.

Potrivit Portalului Naţional de Administraţie Publică, Galaţiul are cinci proiecte propuse pentru competiţie. Este vorba despre sistemul inteligent de monitorizare a traficului rutier (unda verde), modernizarea axei rutiere centrale în municipiul Galaţi, Centrul Multifuncţional Help - Modernizare Cantina de Ajutor Social Galaţi, campusul de locuinţe sociale şi subtraversarea Dunării. Tecuciul figurează cu trei proiecte: construirea Complexului Multifuncţional de Recreere şi Agrement pentru Copii Tecuci, restaurarea, consolidarea şi reconversia funcţională a Muzeului Mixt şi reabilitarea, modernizarea şi extinderea spaţiilor publice urbane din municipiu. Cele două oraşe vor fi reprezentate de Marius Stan, primarul municipiului Galaţi, şi de Daniel Gerhardt Ţuchel, primarul municipiului Tecuci.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie.

Citit 1754 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 01:34

3 comentarii

 • postat de corneliu
  Luni, 19 Octombrie 2015 09:01
  5.2.205.***
  E un fel de concurs de minciuni, meritam locul intai cu coronita! Retragerea administratiei locale din sfera economicului nu e pe agenda? Facutul de firme din banul public o sa inceteze? Angajatul de personal pe baza de carnet de partid e pe agenda? Destepti aia de la Brasov, invita tot felul de gogosari bolsevici ca sanchi le da premii si diplome cu o mana si le ia banii pe cazare si masa cu cealalta.
  27
  2
  Raportează
 • postat de tecucean
  Luni, 19 Octombrie 2015 08:50
  74.78.66.***
  Culmea ipocriziei si a imposturii! Proiectul legat de Muzeul Mixt a fost initiat si castigat de primarul Finkelstein.
  "Contributia" lui Tukel este ca si-a batut joc de iubitorii de arta si l-a deposedat, pracctic, de Galeriile Petrascu schimband destinatia Salii Petrascu din sala pentru expozitii de arta intr-o incapere inutila careia i se pregateste demolarea pentru a face loc mai mult unui monstru care se construieste peste ea, inestetic, posibil fara respectarea corecta a regulilor urbanistice. Pe considerente usor de banuit.
  27
  1
  Raportează
 • postat de Balanel
  Luni, 19 Octombrie 2015 07:59
  82.137.15.***
  Este lesne de constatat ca in ultima vreme, raportarile administratiilor au luat-o pe aratura. Realitatea din teren este cu totul alta.
  27
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.