Fenechiu o vrea pe Simona Hapeci la PND

Fenechiu o vrea pe Simona Hapeci la PND
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După ce a fost ofertată de o serie de membri ai PNL şi PSD, când OUG 55 privind migraţia aleşilor locali era în vigoare, consilierul judeţean independent Simona Daniela Hapeci este dorită acum de Partidul Naţional Democrat (PND).

Deputatul Daniel Fenechiu, preşedintele partidului la nivel naţional, a declarat, miercuri seară, la Galaţi, că a purtat o serie de discuţii cu Simona Hapeci în acest sens, însă a recunoscut că nu a reuşit să o convingă să li se alăture. "Pe doamna Hapeci, nu am reuşit să o convingem, încă. Adică, nu am reuşit eu, dar poate reuşeşte domnul Vasilache. Doamna Hapeci încă nu s-a hotărât. Cred că este normal ca un om, înainte de a lua o decizie, să o chibzuiască. Dacă se hotărăşte să vină alături de noi este binevenită, dacă se hotărăşte să meargă alături de alţi oameni, noi îi dorim succes. Credem că în viaţa politică este nevoie de oameni de valoare. Iar doamna Hapeci a demonstrat că este consecventă şi de valoare", a afirmat parlamentarul.

Tânăra consilieră, unul dintre cei mai activi aleşi judeţeni, a confirmat că a primit oferta de a se înscrie în partidul condus de Fenechiu, însă ne-a spus că, deocamdată, nu a luat o decizie, întrucât este indecisă.

Consiliera Simona Hapeci a fost membru al PP-DD Galaţi, pe atunci colegă de partid cu Daniel Fenechiu, însă a ales să devină consilier independent, profitând de Ordonanţa 55 a Guvernului, pe fondul nemulţumirilor privind politica partidului, care ulterior a fuzionat cu UNPR.

Organizaţia locală a PND este condusă, în prezent, de fostul democrat-liberal şi PP-DD-ist Eduard Vasilache.

Citit 1580 ori Ultima modificare Duminică, 18 Octombrie 2015 12:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.